Startlap fórum:: Súgó téma - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon

Súgó téma: Közvetlen válaszadás/ új válasz írása

Válaszadás közvetlenül

Az a hozzászólás, melyre válaszolni szeretnél a jobb sarkában tartalmaz egy válaszikont. Erre kattintva a képernyő tetején megjelenik a szokásos szövegszerkesztő panel. Ekkor az eredeti szöveget (melyhez hozzászóltál) idézetként jeleníti meg. Használhatsz hangulatjeleket (smiley), beszúrhatsz linket és email címet.

Beállítások

Hozzászólás opciók
  • hangulatjelek: ha ezt nem engedélyezed, minden szöveg, ami normál esetben hangulatjellé alakulna, megmarad egyszerű betűknek
  • aláírás; beállíthatod, hogy a hozzászóláshoz rendelten megjelenjen-e az aláírásod
  • e-mail értesítés: a rendszer a hozzászólásodra érkező válaszkor küldd egy értesítőt

Hozzászólás ikon

Hozzászólásodhoz üzenetikont is választhatsz, amely új téma esetén a témák listájában, hozzászóláskor pedig a hozzászólás dátuma mellett jelenik meg.

Mielőtt elküldenéd a hozzászólást, meg tudod tekinteni előnézetben is.

Múltidézés

Nemcsak egy bejegyzést, hanem többet is be tudsz másolni a hozzászólásodba és így tudsz válaszolni. Kattints a hozzászólás jobb sarkában lévő Múltidézés feliratra (egyszerre több bejegyzést is kijelölhetsz) mely ekkor zöldre vált, majd klikkelj az "Új válasz" gombra (az összes hozzászólás alatt). Ekkor megnyílik a válaszadás ablaka, melyben már bent vannak a megjelölt szöveg, vagy szövegek.

Új válasz

A topik tetején a jobb felső sarokban kattints az „Új válasz” ikonra. Ekkor a már megszokott és fentebb említett szövegszerkesztő felület jelenik meg az előzőleg leírt menüpontokkal. Részletesen lásd a Közvetlenül válaszadás súgórészt.