Startlap fórum:: Súgó téma - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon

Súgó téma: A fórumozás egyszerű megkezdése

Az alábbi leírás alapján a lehető legegyszerűbben tudod elkezdeni a fórumfelület használatát (bejelentkezés után).

Új topik(téma) létrehozása
Kattints a nyitóoldalon, a bal felső sarokban a "Fórumok" feliratra, majd arra a fórum nevére, melybe írni szeretnél. FIGYELEM! A fórumok már kategorizálva lettek. Ekkor csak az adott fórum fog megnyílni. A felső jobb szélén kattints az „Új topik” feliratra. A megjelenő felületen a téma címének és leírásának megadásával és annak megszövegezésével létrehozhatod a topikot és az első bejegyzést is egyben.

Közvetlen válaszadás egy bejegyzésre/új válasz írása
Válaszadás közvetlenül
Az a hozzászólás, melyre válaszolni szeretnél a jobb alsó sarkában tartalmaz egy "Válasz" ikont. Erre kattintva megjelenik a válaszadás panelje. Ekkor az eredeti szöveget (melyhez hozzá szeretnél) idézetként jeleníti meg. Ekkor egy üres sorban meg tudod kezdeni a válaszadást. Használhatsz hangulatjeleket (smiley), beszúrhatsz linket és email címet. Ha ezzel végeztél, kattints az oldal alján lévő "Hozzászól" ikonra.

Új válasz
A topik tetején a jobb felső sarokban kattints az „Új válasz” ikonra. Ekkor a fentebb említett szövegszerkesztő felület jelenik meg. A szövegmezőben megírhatod bejegyzésed, majd kattints a "Hozzászól" ikonra.