Szia
Felhívnám a figyelmedet egy-egyre népszerűbb sportra, az amerikai focira.
Csapatunk folyamatos tagfelvételt tart.
Ha kedved van kipróbálni magad, és csatlakozni szeretnél, mint játékos, akkor sok szeretettel várunk edzéseink egyikén.
Helyszín: Budapest, 1096 Könyves Kálmán Krt. 28 Siketek Sportpálya
Időpontok: Szerda 19:45- 21:45
Vasárnap 17:00 – 19:00
Bővebb info::
link
link
Oldal 1 / 1
Vendégkönyv
Elküldve: 2005. augusztus 18. - 03:17:33
Sziasztok! En is szerettem volna 20 eves fejjel elkezdeni birkozni, de felvilagositottak, hogy azt 9 evesen kezdik, meg hogy, Magyarorszagon hobbisportkent nem nagyon fogok ezzel a sportaggal talalkozni.
Ugyhogy birkozopartnert keresek. 186cm magas, 80kg vagyok. E-mail cimem: d_majoros@hotmail.com
Ugyhogy birkozopartnert keresek. 186cm magas, 80kg vagyok. E-mail cimem: d_majoros@hotmail.com
Elküldve: 2005. január 27. - 15:15:13
Üdv!
Ha szeretnél csapatban játszani, jó társaságban és szereted az amerikai futball, akkor ez neked szól!
Olyan embereket keresünk, akik birkóztak/birkóznak és lenne kedvük amerikai focizni is.
Az ideális jelöl minimum 185 cm magas és 120 kg, ugyanis elsősorban falembereket keresünk.
Természetesen jöhetnek kissebb termetűek is, mindenkinek van hely a csapatban.
Üdv:
Ome
Ha szeretnél csapatban játszani, jó társaságban és szereted az amerikai futball, akkor ez neked szól!
Olyan embereket keresünk, akik birkóztak/birkóznak és lenne kedvük amerikai focizni is.
Az ideális jelöl minimum 185 cm magas és 120 kg, ugyanis elsősorban falembereket keresünk.
Természetesen jöhetnek kissebb termetűek is, mindenkinek van hely a csapatban.
Üdv:
Ome
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó