pikkelysömör
Elküldve: 2011. január 15. - 19:19:38
Kérlek küld el az orvos elérhetőségét az email címemre busaandrea@freemail.hu köszönöm Andi
Elküldve: 2010. december 29. - 08:11:09
Ami az állapotodat illeti, lehet, h lényeges változások történtek veled, és ezt akarod tovább adni, és sokan örül/nek/nének, ha az ő állapotukban is bekövetkezne ez az állapot, főleg így "télvíz idején"..De..alapvetően a te krémed is szteroidos, még ha keveset is tartalmaz belőle, és mint olvasom, nem szüntette meg a PS tüneteit, csak elviselhetőbbé tette (a bőr tüneteket, és persze más tünetek is vannak..)Lehet teljesen tünet mentesíteni a PS-t szteroidok nélkül is, pusztán gyógynövény hatóanyagok felhasználásával, és azok szakszerűen történő alkalmazásával..Persze ehhez gyógyszerészi, és gyógyszegyártási ismeretek szükségesek, ami nekem van..A másik dolog, h olyan összetételű Rp-t állítunk össze, ami szintén szteroid mentes, és gyógyszertárban kérésre elkészíthető, mindkét út járható..Dream-1
Elküldve: 2010. november 13. - 18:05:49
Lehet, hogy más fórumokról már ismertek, de azért leírom a helyzetem: Egész testes sömörös voltam, semmi sem használt, nagyon el voltam kettyenve.Csináltam egy krémet, egy hónap alatt tünetmentes lettem(az egyik könyökömön maradt egy fél centis folt). Ez tavasszal volt, azóta néhányszor átalakítottam a krémet, az utolsó hat legjobban, jelenleg a könyököm is majdnem tünetmentes(alig látszik).A krémet már sokan próbálták, eddig egy személy írta, hogy neki nem javított a helyzetén, csakhogy több, mint 15-en próbálták eddig! A krémben van steroid, de igen kis mennyiségben, maga a krém 120-130 gramm. Akit érdekel, írjon mailt a címemre:
vagvolgyipeter@freemail.hu
Elküldve: 2010. október 28. - 14:50:21
Írtam neked emailt, de lehet, hogy nem kaptad meg, légyszíves írd meg az orvos elérhetőségét, ha van rá módod. Előre is köszönöm. ancsa0717@freemail.hu
Elküldve: 2010. szeptember 30. - 11:48:34
Budapest, 2010. szeptember 30. – Dr. Michael Tirant ausztrál kutatóorvos a mai napon az alábbi közérdekű sajtónyilatkozatot adja ki, és kéri az orvosi-gyógyászati témájú sajtóorgánumokat, szakmai szervezeteket és érdekképviseleti fórumokat, hogy biztosítsanak megjelenést a Magyarországon közel 300,000 pikkelysömörben szenvedő beteget érintő információnak.
Dr. Michael Tirant ausztrál kutatóorvos ezúton hívja fel a pikkelysömörben szenvedő betegek és minden hazai érintett figyelmét arra, hogy a Rica Hungária Zrt. által, április óta Ausztriában gyártatott, és Magyarországon „Dr. Michaels” márkanéven forgalmazott pikkelysömör elleni készítmények nem azonosak Dr. Michael Tirant eredeti, Ausztráliában gyártott termékeivel.
Dr. Michael Tirant ugyancsak közli, hogy kizárólag az Ausztráliában, az általa kidolgozott recept és technológia apján elkészített, klinikailag tesztelt, eredeti termékek gyógyhatásáért vállal felelősséget.
„Az általunk Ausztráliában gyártott pikkelysömör és ekcéma elleni eredeti termékek jelenleg nem kaphatóak Magyarországon” – közölte Dr. Michael Tirant.
Hozzátette: az egyedi recept és gyártási technológia szerint készült eredeti, klinikailag tesztelt termékek várhatóan 2011 januárjában, PSORATINEX® néven kerülnek vissza a magyar piacra.
Dr. Michael Tirant azért döntött a névváltás mellett, hogy saját termékeit egyértelműen megkülönböztesse az Ausztriában gyártott, Magyarországon „Dr. Michaels” márkanéven kapható készítményektől.
A Psoratinex hazai bevezetéséig Dr. Michael Tirant eredeti, Ausztráliában gyártott termékeit a magyar vásárlók a közlemény végén feltüntetett – magyarul beszélő munkatársakat is foglalkoztató – szlovákiai gyógyszertárakban szerezhetik be. A gyógyszertárak felkészültek a hazai vásárlók igényeinek kielégítésére, ugyanakkor a kiemelt érdeklődés miatt, nagyobb tétel vásárlása előtt tanácsos telefonon előre jelezni a patikáknak a pontos mennyiségi igényeket.
Dr. Michael Tirant ugyancsak felhívja a betegek figyelmét, hogy Csehországban és Szlovákiában az eredeti ausztrál termékek továbbra is „Dr. Michaels” márkanéven vannak forgalomban.
Az eredeti ausztrál terméket forgalmazó határ közeli gyógyszertárak:
Párkány – Sturovo (45 km Budapesttől)
LEKÁREÒ MAJA
Hlavná 49, 94301 ©túrovo
Tel: +421 36-752-2506
Térkép:
link 9051&spn=0.006018,0.016512&z=17
Komárom – Komarno (60 km Budapesttől, 30 km Győrtől, végig autópályán)
LEKÁREÒ PRI VÁHU (Vág patika)
Cím: Jazerná 15. (Tó utca), Komárno 945 01, Szlovákia
Tel. +421-35-770-2910
E-mail: inet.lpv@nextra.sk
Térkép:
link 3706&spn=0.024088,0.066047&z=15
Hogyan ismerhetik meg Dr. Michael Tirant eredeti termékét?
Kérjük, minden esetben ellenőrizzék a termék dobozán található címkét:
Gyártó (vyrobce): Psoriasis and Skin Clinic, Australia
Forgalmazó (distributor/dovozce): FRANKL Pharma s.r.o.
További információk:
Hill & Knowlton Hungary Kft.
Tóth Beáta
E-mail: beata.toth@hillandknowlton.com
Tel.: +36 1 351-9101
Kérjük, hogy a Dr. Michael Tirantnek szánt, magyar nyelvű kérdéseiket és további panaszaikat mostantól Dr. Michael Tirant kommunikációs ügynöksége, a Hill & Knowlton Hungary e-mail címre küldjék: psoriasis@hillandknowlton.com
Elküldve: 2010. augusztus 29. - 05:44:54
Pénzre, v más hasonló valami(k)re cserélném spéci kvarc lámpáimat (ez sugározza azt az UV-B-t, amire a psorisoknak szükségük van), és a használatában tanácsot is tudok adni..
Kíméljetek meg attól, h válaszoljak arra a kérdésre, hogy miért kell nyáron kvarc lámpával kvarcolni?
De azért megteszem:
-Pontosan beállítható a TERÁPIÁS dózis
-Időt takarítunk meg a kezeléssel
-A testfelület bármely pontján alkalmazhatjuk (az érintett terület igényei szerint is
-Több személy is használhatja, tapasztalat csere is jól jöhet néha
-A kvarcolás kiegészíthető speciális krémmel, ami lényegesen befolyásol(hat)ja a terápiás hatást, stb..
Elküldve: 2010. augusztus 14. - 08:04:03
Mint látom, te is bejelentkeztél az új PIKKELYSÖMÖR FÓRUM-ra, ahol nincs kolhoz tartozék (szántogató eke), és nyugodtan lehet véleményt cserélni, tapasztalatokat gyűjteni..aki el akarja érni, itt megteheti: forum.signs.hu ..Itt lehetőséged van megismerni, h a harkányi fürdőzéssel egyenértékű kúrát hogyan lehet otthon elvégezni alkalmankénti 100 HFt-ból..ezt heti 2 alkalommal célszerű elvégezni, és a kúra 5 hétből áll..Részleteket akár mél-ben is közölhetek, akár az említett fórumon is megválaszolom..Egyelőre az ott közölt PSORIÁZIS ELLENI KRÉMET javaslom használni, ami fejbőrre is használható..üdv.:Dream-1
Elküldve: 2010. augusztus 13. - 13:22:21
Most nyitottunk egy PIKKELYSÖMÖR FÓRUMOT ahol recet is található, akár fejre, akár bőrre..Aki belép, a fórumon megtalálja a recetet, amit a házi orvossal ki lehet íratni..Személy szerint én most egy olyan DITHRANOL hatóanyagú krémet akarok készíteni, ami nem szennyezi a ruhát (ez a hátránya ennek e krém-használatnak)..Most a DITHRANOL-t nehéz beszerezni, de kis utánjárással megoldhetó, pl. DEBRECEN-ben a NYUGATI UTCAI patikában elkészítik az orvos által írt Rp alapján a krémet, ennek összetétele szerepel a FoNo VII gyógyszerészek részére készült kézi könyvben, de le írom az összetételét, h az orvos számáre ne legyen probléma a kiírása:
Rp.
Ung. Dithtranolum FoNo VII
Dithranolum gta 0,1
Acid.salic. 3,0
Ung. vasel.cholest. ad 100,0 S.:Utasítás szerint
Elküldve: 2010. június 26. - 19:58:57
Én abban hiszek, hogy a betegségeknek lelki oka van. És ha megtaláljuk az okot és oldjuk, akkor a szervezetben beindul egy öngyógyító folyamat.
Kb. 20 éve végeztem el az agykontroll tanfolyamot, ami megváltoztatta az egész életem, és amit elértem ennek köszönhetem. A kineziológia megtanította azt, hogy valóban bennünk vannak az okok, a reiki pedig a tiszta szeretetet.
Ez látszólag nem függ össze a pikkelysömörrel, ám tapasztalatból mondom, hogy mégis.
Van a családomban pikkelysömörös, így ismerem a betegséget.
Most megismertem egy - számomra - CSODÁT. Nem tudom, hogy ide lehet- e írni, nem minősül-e reklámnak, úgyhogy, ha valakit érdekel kérem írjon nekem a kovacs.kris@gmail.com címre és pontosan leírom miről is van szó.
Kívánok mindenkinek gyógyulást, üdv: Kriszti
Elküldve: 2010. június 25. - 17:49:30
Kérlek küld el nekem e-mailben hogyan lehet elérni a dokit!
szmarian20@citromail.hu
Segítséged előre is köszönöm!
Elküldve: 2010. június 23. - 10:05:16
A Psorioderm® termékek gondosan válogatott természetes összetevőkből állnak, és segítenek a bőrt egészségesebbé tenni. Egyedülállóan kifejlesztett termékekről van szó, melyek a legkiválóbb alapanyagokból készültek: bőrtápláló anyagokban gazdag holt-tengeri sóból, gondosan válogatott természetes növényi olajokból, vitaminokból, ásványi anyagokból. Nem tartalmaznak ként, kátrányt, szteroidokat. A termékek megnyugtatják az irritált bőrfelületet, csillapítják a viszketést, csökkentik a bőr hámlását. Magas nedvességtartalmuk miatt regenerálják a száraz, felrepedezett bőrt. Kedvező hatásúak a gyulladt bőrfelület általános állapotára. Az aktív összetevők előnyösen hatnak a hámlás folyamatára és megszüntetik az irritációt, a viszketést.
A termékcsalád minden tagja megvásárolható a patikákban, illetve a www.eventuspharma.hu weboldalon.
Várom a kérdéseket és a visszajelzéseket a termékkel kapcsolatban.
Eredményes gyógyulást Mindenkinek!
Elküldve: 2010. január 06. - 12:56:48
A feleségemnek van pikkelysömöre. Gyógyszeres kezelést nem szeretnénk, éppen ezért érdeklődve olvastam a hozzászólásodat a fényterápiáról.
Meg tudnád-e adni a kezelés helyét, illetve az egyéb elérhetőségeit.
Köszönöm szépen előre is.
Csaba.
Elküldve: 2009. július 21. - 17:53:33
Szeretnénk Magyarországon is meghonosítani a kezelést,de kénytelenek vagyunk előtte "felmérést" készíteni,vajon mekkora az érdeklődők száma.
Kérem,akit érdekel a téma,írjon a halterapia@gmail.com címre és elküldjük a részletes információkat .
A lényeg: 21 napos kúra,naponta 2 órát kell eltölteni a medencében
a jámbor halacskák között.
Méretük:maximum 12 cm.
Fajuk: édesvízi halak,fog nélkül !!!
Módszerük: a felázott,plakkos bőrt távolítják el,az általuk termelt váladékkal,mely dithranolt tartalmaz,ezt rákenik a bőrre.
Csökkentik vele a betegség okozta bőrtúltermelést,tünetmentessé teszik a beteget 5-9 hónap közötti időre.
Érdeklődő társainknak szívesen küldök tanulmányt (egyetemi klinika által készítettet.
Várom a hozzászólásokat !
Elküldve: 2009. július 10. - 10:50:05
Sajnos a kedvesemnek most jött ki a pikkelysömör, 54-évesen. Szeretném, hogyha megadnád az orvos nevét és telefonszámát, hátha tudna segíteni nekünk is.
Köszönettel
joakim
Elküldve: 2009. július 03. - 12:54:02
szilvi
Elküldve: 2009. június 14. - 14:23:05
Kérlek küld meg az orvos elérhetőségét mihaline@freemail.hu címre.
Elküldve: 2009. június 05. - 19:53:31
Add meg az elérhetőséget.
Köszi
vilmos.mogyoro@gmail.com
Elküldve: 2009. június 04. - 15:46:00
Szia christi144!
Kérlek küld el az orvos elérhetőségét az email címemre. csabeszlaki1@t-online.hu Köszönöm! Csaba

Súgó