Startlap fórum:: pikkelysömör - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 4 Oldal +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

pikkelysömör

• Csoport: Guests

Elküldve: 2007. január 09. - 12:06:17

Szia Düdü12! Gondolkozom egy ilyen készülék vásárlásán ekcéma tüneteinek kezelésére. Használtan is érdekelne a készülék, ha megfelelő árat tudsz ajánlani! Várom e-mailed.
0

Elküldve: 2006. december 12. - 19:18:06

Hosszú várakozás után unokahugomnak 4 éve,2 kislánya született.))Szeptemberben az egyik kislányon jelentkeztek a pikkelysömör tünetei,amit orvos is igazolt((Sajnos,az egész testét és az arcát is elborítja.Minden tanácsot szívesen fogadok!S.O.S.
0

Elküldve: 2006. november 07. - 18:22:46

Sziasztok én új vagyok itt a fórumon.23 éve vagyok pikkelysömörös hol sikerrel legyőzöm majd újra megjelenik.Most épp a fejbőrön amit nehezen viselek.
A szakdolgozatomat is a témával kapcsolatosan írom méghozzá a psoriasis kezelésének lehetőségéről a hazai egészségturizmusban.A segítségeteket szeretném hozzá kérni hisz az észrevételeimet az érintettek tapasztalataival kellene alátámasztanom.Kérlek benneteket ha van egy kis időtök jelentkezzetek a vasarosjudit@freemail.hu-n,hogy kapcsolatba léphessek veletek.Nagyon fontos lenne hogy minél több véleményt összegyűjtsek.Előre is köszönöm!Judit
0

Elküldve: 2006. november 06. - 16:10:42

A sömi kezelésére többek bátorítására kipróbáltuk a SaxMed Kft. által forgalmazott Itch Stopper LD típusu készüléket. Sajnos számunkra nem hozott pozitív irányú változást, a sömi éli világát a lányom bőrén szépen szórtan, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva. A készüléket szeretném eladni - természetesen nem az új készülék árán -, ha valamit érdekel várom a jelentkezését.
0

Elküldve: 2006. június 19. - 19:41:31

Sajnos most vettem észrere hogy a megjelenített oldalon félreérthetők a napi tértési djak

Corona 240 270,-Ft/nap,
Corona 440 370,Ft/nap,
Corona II 420.-Ft/nap.

A készülékekről többet magyarul
www.psoriasis-uvb.org

Remélem, most jól érthető.
Köszönöm
0

Elküldve: 2006. június 19. - 19:00:26

Tudvalévő, hogy a pikkelysömör, a vitiligó és az ekcéma gyógyíthatatlan betegségek.
Az érintetteknek együtt kell élniük a kellemetlen, gyakran kínzó tüneteikkel, melyek kihatással vannak egész életükre.

Felismertük, hogy az esetek többségében, a betegek, szó szerint belefáradnak a hosszadalmas, és nagy odafigyelést igénylő terápiákba.

Eme bőrelváltozások tüneteinek fényterápiával történő kezelése során, hosszú évek alatt szerzett tapasztalataink alapján elhatároztuk, lehetőségeink szerint megpróbálunk segíteni neki.

A fényterápiás lehetőségek közül az UVB (ultraibolya fény B tartomány, 290-320 nm) kezelés krónikus plaque-típusú psoriasisban a lehetséges helyi kezelési formák egyike. A konvencionális, széles spektrumú készülékekkel szemben, amelyek erythematogen hatásuknál fogva akut napégésszerű mellékhatások okozói, a terápiás effektivitás és a mellékhatások szempontjából kedvező az új, szelektív, az UVB 311 nm-es fénytartományt kibocsátó lámpák használata.

Ennek érdekében saját, otthoni használatra
UVB keskenysávú gyógylámpát tudunk biztosítani, igen kedvező térítésért.

Corona 240 270,-Ft/nap, Corona 440 370,Ft/nap,
Corona II 420.-Ft/nap.

Megnézhetitek a www.psoriasis.org oldalon

Alapítványunk non-profit szervezet, a befizetésekből további készülékeket vásárolunk, hogy még több rászorulónak tudjunk segíteni.

tunetmentesen@t-online.hu
0

Elküldve: 2006. május 29. - 11:34:53

Sziasztok,

25 éve van pikkelysömöröm.
20 évig küzdöttem, szenvedtem. 20 év után elhatároztam, hogy "lazán" kezelem a kérdést. Felfedeztem viszont 2 éve a fényterápiát. Nekem nagyon bejött! Jelenleg semmilyen krémet, gyógyszert nem használok és mondjuk rá, hogy szép a bőröm (pedig voltak mélyrepüléseim is: fekélyes sebek , beteg magzat a Tigazon-tól.). A szteroidos krémek szétroncsolják a bőrt, nem ajánlom. Szerintem érdemes mindenkinek kipróbálni a fényterápiát, nem biztos, hogy használ, de jó százalékban kedvezőek a visszajelzések. És sokat kell puhítani a bőrt meg napozni, vidámnak lenni, nem enni tartósítós dolgokat és lehetőség szerint tengerparton nyaralni( ha ez nem megy, megfelel az is, ha 1-2 kg egyszerű konyhasót teszünk a fürdővízbe).
Jó egészséget mindenkinek!
Jó egészséget mindenkinek
0

Elküldve: 2006. május 24. - 10:02:31

Sziasztok!

Én 18 éve szenvedek ettől a betegségtől. Sajnos ráment a házasságom is, pedig volt 20 boldog évünk. Sok jót nem várok, valami célt mindig kitűzök magam elé. Én a diprosalicot használom, oldatban és kenőcsben is egyaránt. Nyárra tünetmentesítem magam, de télen visszavonulok, mint csiga a házába.
Szomorú, de ez van.
0

Elküldve: 2006. április 28. - 16:59:05

Sajnos én már lassan 2o éve szenvedek ebben a betegségben, nem örököltem mert a családban senkinek sem volt ilyen problémája. Nem tudom mit csináljak vele, mivel kezeljem a bőröm. Már mindent kipróbáltam, Diprosalic kenőcs, Dermováte kenőcs és krém felváltva.......a fejem bőrén is van.Nem tudom mit csináljak, már nagyon unom ! Segítsetek ha tudtok sorstársak! Bíró Ilike
0

Elküldve: 2006. február 15. - 21:29:44

Szia Nyussz!

Nekem 23 éve van psoriasis a fejbőrömön is, festetem a hajamat de nem lett több tőle, de soha ne feledd, hogy mindenki más, mindenkinek más használ és más árt is.

Üdv
Rita
0

Elküldve: 2005. augusztus 29. - 17:49:53

Kedves Felhasználók!

A pikkelysömör az európai lakosság kb 2-3%-át érintő genetikai rendellenesség. Gyógyítására jelenleg nincs mód, de hatékonyan kezelhető, a tünetek jelentősen enyhíthetők vagy akár megszüntethetők egy új készítmény folyamatos használatával.

A készítményt az Optoderma gyártja, svájci független laboratóriumban tesztelték.
A pszoriázisos elváltozás az Optoderma Cellular Memorizer termékeket használók 70%-ánál jelentősen enyhült, 76% esetében megszűnt a kellemetlen viszketés. A szer csak természetes, hipoallergén anyagokat tartalmaz, így hosszú távú használata sem jelent semmilyen kockázatot.

A termékek kizárólagos hazai disztribútora a Dermosalus.
Minden szükséges információt megtalálhattok a link honlapon, amíg a cég teljes értékű webáruháza elkészül.

További jó egészséget kívánok a Dermosalus és az Optoderma minden munkatársa nevében.
Juhász Zoltán, marketing manager, Dermosalus
0

Elküldve: 2005. július 15. - 14:11:52

cijasztok!

én is ebbe a betegségbe szenvedek lassan egy éve.
örököltem és nem tudom milyen megoldás lehetne hogy eltünjön a testemről a sok pötty.
ha tudtok valami jó gyógymódot kérlek írjátok meg.

egy kérdésem lenne még. mivel a festékbe méreg anyag van és ha befestetem a hajamat az is elősegíti hogy megint ujjabb pöttyök jöjjenek ki rajtam?

köszike a választ előre is:
Nyussz
0

Elküldve: 2005. július 14. - 16:14:31

Elég régi a hozzászólás, de kíváncsi lennék mi az a módszer amit kipróbáltál és mi lett az eredménye. Sajna nekem is ez a problémám, és szivesen megszabadulnék tőle. Rengeteg problémát okozott mióta kijött rajtam kb10 éve. Eleinte nem vettem komolyan mert alig volt egy két pöttyöm, de mostanában egyre rosszabb.
0

Topik megosztása:

• 4 Oldal +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó