Oldal 1 / 1
Vendégkönyv
Elküldve: 2006. június 06. - 10:48:22
Sziasztok!
Eladásra kinálom a következő felszereléseket:
1 Teljesen új kengyelszij, soha nem volt használva, de rendszeresen volt ápolva. (úgy volt, hogy új nyergemhez megvettük, de végül kaptam egy használt kenygelszijat, igy ez a kengyelszij nem volt használva. (Még becsomagolva van)
2 Félig használt kengyelszij, jó állapotban van!
3 Vékony, nyári, zöld, feketén szabott nyergalakú nyeregalátét. Kiváló állapotban, alig volt használva.
4 Zöld, középvékony nyeregalátét, kiváló állapotban, párszor volt használva.
5 Középvastag nyeregalátét, kék, kis kockás. Jó állapotban!!
6 Biztonsági (ives) kengyel, jó állapotban!
7 Teljesen új, egyszer-kétszer volt használva biztonsági (oldalt gumi, ami szakad, ha pottyansz) kengyel
8 Fekete 17, 5’’-ös ugrónyereg. Remek állapotban van!
9 Zöld munkafásli jó állapotban van!
10 3 pontos biztonsági kobak, kis karcolása van, de nem vészes, fényes, állitható méret
11 Dijlovagló pálca
Ár megegyezés szerint!!
Akit érdekel, jelentkezzen: spikee55@freemail.hu sziasztok,Kriszti
Eladásra kinálom a következő felszereléseket:
1 Teljesen új kengyelszij, soha nem volt használva, de rendszeresen volt ápolva. (úgy volt, hogy új nyergemhez megvettük, de végül kaptam egy használt kenygelszijat, igy ez a kengyelszij nem volt használva. (Még becsomagolva van)
2 Félig használt kengyelszij, jó állapotban van!
3 Vékony, nyári, zöld, feketén szabott nyergalakú nyeregalátét. Kiváló állapotban, alig volt használva.
4 Zöld, középvékony nyeregalátét, kiváló állapotban, párszor volt használva.
5 Középvastag nyeregalátét, kék, kis kockás. Jó állapotban!!
6 Biztonsági (ives) kengyel, jó állapotban!
7 Teljesen új, egyszer-kétszer volt használva biztonsági (oldalt gumi, ami szakad, ha pottyansz) kengyel
8 Fekete 17, 5’’-ös ugrónyereg. Remek állapotban van!
9 Zöld munkafásli jó állapotban van!
10 3 pontos biztonsági kobak, kis karcolása van, de nem vészes, fényes, állitható méret
11 Dijlovagló pálca
Ár megegyezés szerint!!
Akit érdekel, jelentkezzen: spikee55@freemail.hu sziasztok,Kriszti
Elküldve: 2005. november 07. - 17:47:54
Sziasztok! Most vagyok életemben először ilyen oldalon, de elnyerte a tetszésem. Imádom a lovakat, de sajnos csak messziről csodálhatom őket. Igazából azért is írtam, mert szeretnék megismerkedni, olyan emberekkel, akiknek hasonló a szenvedélyük.
Örülnék ha írnátok nekem valamit
Ja nem tudom, hogy számít e: a Képző – és Iparművészeti Szki.-ba járok. Ha minden igaz grafikus leszek. Imádom a Fríz, a Shire, és az Arab telivéreket.
Örülnék ha írnátok nekem valamit
Ja nem tudom, hogy számít e: a Képző – és Iparművészeti Szki.-ba járok. Ha minden igaz grafikus leszek. Imádom a Fríz, a Shire, és az Arab telivéreket.
Elküldve: 2005. április 06. - 12:31:28
Sziasztok! Én lennék a moderátor, vagy mi a szösz, de a technika ördöge engem sem kímél, mégpedig a saját gépemről nem enged belépni a fórumba, visszadob hogy hibás jelszó/login. Namármost szerencsére házon belül van erre a célra alkalmas gép, most is innen jelentkezem.
Amit magamról elmondanék: 19 éves vagyok és a kezdetek kezdete óta én szerkesztem a lovas.lapot, elsők kőzőtt léptem be a lapszerkesztők sorába. Nincsenek nagy elvárásaim a Fórummal kapcsolatban, hiszen "piacvezető" nagy Fórumok valószínűleg elnyomják az itteni kis lovas fórumot de azért bizakodó vagyok, használjátok minél többen...
Üdv
Amit magamról elmondanék: 19 éves vagyok és a kezdetek kezdete óta én szerkesztem a lovas.lapot, elsők kőzőtt léptem be a lapszerkesztők sorába. Nincsenek nagy elvárásaim a Fórummal kapcsolatban, hiszen "piacvezető" nagy Fórumok valószínűleg elnyomják az itteni kis lovas fórumot de azért bizakodó vagyok, használjátok minél többen...
Üdv
Elküldve: 2005. április 05. - 21:44:50
Na, miután ennyit bénáskodtam, elteszem magamat holnapra. Mod., Apu, - örülök, hogy ilyen "jól elbeszélgettünk", remélem, később találkozunk!
Elküldve: 2005. április 05. - 21:39:19
Jujj, de nem jó,hogy nem lehet kiegészíteni, v. javítani! Mert még az előzőhöz tartozik: - Ki kezdi?
Én pl. kiváncsi lennék a moderátor(unk)ra, ki ő, milyen céllal hozta létre a fórumot, milyen hangulatú/témájú tartalomra számít (már a többi lovas fórumhoz képest), és (azon kívül, hogy ide lehet "tévedni") milyen látogatottságot, taglétszámot saccol?
- Én mondjuk már itt vagyok. Meg az Apu is.De jó, mi már tudunk beszélgetni a lovakról.
Én pl. kiváncsi lennék a moderátor(unk)ra, ki ő, milyen céllal hozta létre a fórumot, milyen hangulatú/témájú tartalomra számít (már a többi lovas fórumhoz képest), és (azon kívül, hogy ide lehet "tévedni") milyen látogatottságot, taglétszámot saccol?
- Én mondjuk már itt vagyok. Meg az Apu is.De jó, mi már tudunk beszélgetni a lovakról.
Elküldve: 2005. április 05. - 21:39:13
Jujj, de nem jó,hogy nem lehet kiegészíteni, v. javítani! Mert még az előzőhöz tartozik: - Ki kezdi?
Elküldve: 2005. április 05. - 20:49:51
Sziasztok! Jól látom, hogy ez egy vadonás új fórum? Vagy ennyire gagyi vagyok megkeresni a hozzászólásokat, hogy kicsit böngésszek bennük?
Elküldve: 2005. április 04. - 10:10:38
Üdvözlök mindenkit! A lovas.lap.hu Fórumát ezennel megnyitom. :)
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó