Startlap fórum:: Beagle - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
 • 601 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Utolsó »
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Beagle

#21

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 26. - 09:08:08

Vacsa hajra visszatérve, én már voltam hosszú barna, rövid fekete, rövid vörös, most éppen félhosszú barna -nem festethetek terhesség alatt- de most akarom levágatni újra, iwiw-en van fenn néhány verzió a hajaimról a régi képek között. Én imádtam festeni és kipróbálni mást és mást. Meg is hoztad a kedvem és jövő héten elmegyek fodrászhoz...:)
0

#22

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 26. - 09:05:48

Sziasztok!

Vacsa köszi a fotót, szerintem nagyon jó, kifejezetten előnyös és a vörös démon meg nem is tudom mit mondjak neked van igazad, váltani kell. Egyébként meg jó néhány évet letagadhatsz, úgy hogy ne izgulj, biztos tuti vörös dögös leszel! Urad majd beájul tőled!

Ijo nem kis munka vár rád is akkor, hát sok erőt hozzá és pénzt, mert sajnos anélkül nem megy. Már én is most számolgatom, hogy mit miből tudok lecsípni, hogy valahogy mindenre jusson, hát nem egyszerű. Ezért is akarok áprilisig dolgozni, hogy legyen kicsit jobb a TGYÁS-om, mert nagyon kell a pénz.

Niki nem tudom mit mondjak erre a hirdetésre, először a gazdát kéne valami értelmesebbre cserélni, a kutya valószínűleg jól jár, ha megszabadul tőle.
Az új kutyus más lesz ám, nem pótszer lesz, majd meglátod, mivel annyira egyedi jellemek a kutyák őt majd másért fogod szeretni és inkább az fog eszedbe jutni, hogy Sophie ezt vagy azt másként csinálta. Szerintem tavaszig még van időd az emlékeket a szívedben elrakosgatni és kinyitni a szíved egy másik zugát az új jövevénynek.
0

#23

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 25. - 21:18:30

Egy kicsi off:
Hirdetésben láttam:"5.HONAPOS SZUKA KUTYA ELADÓ VAGY CSERÉLHETŐ ÉRTELMES DOLOGRA"
??? Ti ezt értitek? Minek az ilyennek kutya? Azért szívesen elbeszélgetnék vele,hogy mi az értelmes dolog...
0

#24

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 25. - 20:04:19

Köszönöm szépen a vigasztaló szavakat!
Talán tavasszal majd lesz egy új jövevény,szeretnék,jó lenne ha nem lenne olyan kihalt a kert.
De néha úgy érzem,hogy őt nem tudnám annyira szeretni. Félek,hogy csak egy pótlék lenne, és ezt nem szeretném. Nem ezt érdemli a picuri.
0

#25

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 25. - 17:17:20

Vigyorgok mint a tejbetök...:-)
0

#26

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 25. - 17:16:51

Vacsa,mindent:falverés,festés,padlócsere,mert én meg szétgurultam a fotellal.Szőnyeg,új képek. Átalakíttatnám a két heverőt,elpaterolnám a két fotelt,helyette jönne egy hintaszék,egy gurulós irodaszék,és amolyan kicsi laptoptartó állvány. Szerintem ennyi elég is,főleg ha számba veszem,hogy tavalyi nyaralás elvitte az összes tartalékom,nekem is gyűjtögetni kell,és ami kijön belőle.
0

#27

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 25. - 08:48:15

Szia Ijo!
Remélem jól vagy, láttam a képeket az iwiw-en, látszott hogy élvezted a nyaralást, hogy jól érezted magad és ez a legfontosabb:))

Mik a terveid a szobáddal?
0

#28

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 25. - 08:44:06

Szia Márzs!

Csak most, csak neked egy frufrus kép: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Nem egy nagy durranás, de ez még csak a kezdet:) Jövő hónapban valószínűleg vörös is leszek. Na nem az az öregasszonyvörös, hanem ilyesmi: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Ehhez viszont önbizalom kell, úgyhogy még pár kiló fogyás előttem áll:)

Hát igen, építkezés. Kitartást kívánok hozzá! Nálunk is örök folyamat. Mindig van valami. Marci széttáncolta a padlóját (centis hézagok vannak benne), így a szobájában padlót kell cserélni, a nappalit ki kell festeni, mert itt vagyunk a legtöbbet mi is, meg az állatkák is, ezért elég koszos már a fal.
A konyha felett javítani kell a tetőt és akkor a kertről még nem is beszéltem... Meg a konyha is félkész állapotban van, lassan egy éve. Sajnos Zozó nem túl szorgalmas, én meg nem piszkáltam, de mondtam neki hogy az idén tavasszal nekiugrunk és mindent, de tényleg mindent megcsinálunk amiket évek óta tervezünk.

Igen, idén nyáron egyszerűen muszáj eljutnunk hozzátok:))
0

#29

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 25. - 08:25:39

Sophie-t nagyon sajnálom, nem is tudok mit mondani....

SZIVÁRVÁNYHÍD

A Menyországot a földdel egy híd köti össze, amelyet Szivárványhídnak neveznek.
A híd innenső oldala a lágy zöld fűvel borított dombok, hegyek és völgyek földje. Ha egy állat meghal, aki nagyon közel áll valakinek a szívéhez, a halála után a Szivárványhídhoz megy. Itt mindig van elég víz és eleség, folyton lágy tavaszi szellő fújdogál.
Az öregek megfiatalodnak, a sérültek újra épek és egészségesek lesznek, pont olyanok amilyennek álmunkban látjuk őket nap mint nap, vagy amint emlékeinkben újra és újra előjönnek. Napjaik önfeledt játékkal telnek, boldogságuk mégsem teljes mivel mindegyiküknek hiányzik az a pótolhatatlan személy, akit maguk mögött hagytak.

Nap mint nap játszanak és rohangálnak, de eljön a nap, amikor egyikük hirtelen megáll.
Fénylő szemei a messzeséget fürkészik, vágyakozó teste remegni kezd. Hirtelen kitör a csoportból, és szinte repül a zöld fű fölött egyre gyorsabban és gyorsabban. Észrevesz Téged, és amikor te és különleges barátod újra találkoztok összeölelkeztek az örömteli
újraegyesülésben, és soha nem váltok el többé. Az öröm csókjai záporoznak arcodon, kezed újra simogatja a szeretett fejet, és végre újra belenézhetsz azokba a bizalommal teli szemekbe, amelyek oly régen távoztak az életedből, de a szívedből nem hiányoztak soha.
Együtt mentek át a Szivárványhídon.
0

#30

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 25. - 07:26:46

Jó reggelt!

Niki nagyon sajnálom Sophit, nálunk is van kerti tó, Robi eldöntötte bekeríti, mert mi Rebit féltjük tőle, de erre nem is gondoltam, hogy a beaglek is veszélyben vannak... Ijo-nak igaza van adj időt magadnak és idővel más lesz, nem jobb. csak más.

Ijo láttam a fotókat, biztos nagyon jó volt Olaszország, én már olyan régen voltam ott, majd talán ha kicsit nőnek a porontyok. A felújítás nekünk is kezdődik márciusban. Három éves a ház és bizony újra kell festeni, ki kell alakítani az új gyerekszobát, kell egy kis szerszámtároló, szóval lesz mit csinálni. Tegnap kezdtem kiszámolni mi mennyibe kerül majd, hogy már most elkezdjünk félre tenni, hát borzasztó drágaság van. Három éve a 38-as tég,a. amiből építkeztünk alig volt 200 Ft/ db, most 480 Ft/db, még jó, hogy csak 1 fm-en kell használni a garázsajtó kivétele miatt.
0

#31

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 24. - 22:47:28

Sajnálom Niki,veled érzek.Elfog múlni ez a fájdalom,s helyébe majd a szép emlékek lépnek.Szeretted persze,hogy fáj,adj időt magadnak míg tudod feldogozod a hiányát.Hagyj időt magadnak a gyászra,hogy el tudd engedni.
Nagyon mély érzelmekre vagy képes,s reméljük idővel majd lesz egy kis gombóc aki kicsit betölti a helyét.
Persze más lesz,de ő is majd vigasztalni fog az elveszettért.
0

#32

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 24. - 21:55:18

Én jól vagyok,azt hiszem.
1 hónappal ezelőtt,december 26.-án Sophie alatt beszakadt a kerti tó és megfulladt. Még most sem tudom feldolgozni. Rettenetesen hiányzik. Nem értem,hogy miért. Miért pont ő? Olyan jó kutyus volt. Ő volt a legjobb barátom,családtag volt. Neki elmondtam mindent. És mégis feltétel nélkül szeretett.
Nagyon nehéz. Egyfolytában bőgök. Most is.
Minden nap,amikor hazaérek várom,hogy odafusson,és szinte hallom a körmei kopogását, ahogy odaszalad a kapuhoz.
Nem is tudok rendesen aludni, minimum 1 óra kell,hogy el tudjak aludni.
Én ezt nem bírom...Olyan üres a kert nélküle. Elmúlik valaha ez a hiányérzet? :'(
0

#33

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 24. - 20:44:57

Niki csaj,hát hogyne!:-)) Anyukád jól van,és a szeretetgombócod,ott van még anyudnál?
0

#34

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 24. - 19:05:15

Halihó!
Visszatértem,közel 1 év után. Emlékeztek még rám?
0

#35

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 24. - 16:59:06

Mit írjak arany szíveim,bajok megvannak, csak újak ne legyenek mellé plusszban. Szinten tartjuk magunkat.
Tavaly voltam vissza szerelmem Olaszországba,pancsolással egybekötött túra turnén.Nem kellett volna.Előtte is éreztem,hogy...most meg tudom. De az élmény a képek megmaradnak,s van mi szépre vissza emlékezni.
Már csak azért is,mert itt is felújítás lesz az idén,már nagyon ráfér a szobámra,hogy törődjenek vele is:-))
0

#36

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 24. - 16:54:12

Vacsa szívem boldog új évet nektek is!
Jó az a bizi,s már nem lesz többet gyerek a kamaszod:-))
Én februárban viszem vissza grófurat.
0

#37

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 24. - 16:52:27

Sziasztok!

Márzs,gratula az új lakóhoz:-))) Az ilyen jó hír mindig feldob.Igaz már láttam a képeket rólatok az iwiwen,csak vártam a nagy bejelentést..hihi..
0

#38

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 24. - 07:26:43

Szia Vacsa!

Örülök, hogy jól vagytok! Marci ahhoz képest, hogy kamasz és az első éve egészen szép bizit hozott, gratula neki!
Van fenn iwiw-en új, frufrus képed? Majd körülnézek.
Puppy már három éves? Hát megy az idő, de ne aggódj, ezek szerint te fiatalodsz! Néha én is megdöbbenek, hogy már elmúltam 30!, de Rebeka mellett nincs sok időm morfondírozni, úgyhogy legközelebb 40-nél kapok majd észbe!
Szerencsére mi is jól vagyunk, elég sokat dolgozunk, de a mai világban ennek is örülni kell! Rebi nagyon szeret a bölcsiben és már nagyon várja a tesót, hát még én, nem is gondoltam vona, hogy a másodikat is ennyire várom majd. Remélem nyáron eljöttök hozzánk végre, olyan jó lenne, a sok ebedli is biztosan élvezné, meg mi kétlábúak is!
Tavasszal festést tervezünk és hát az új babaszobát kell megcsinálni a mi hálónkból, mi meg a szép nagy és tágas garázsból csinálunk egy nagy hálót és egy kis mosókonyhát. Nagy munka lesz, de muszáj és az elején mikor építkeztünk is így terveztük, hogy ha kell még egy szoba akkor a garázs átalakítható legyen. Mondtam Robinak addigra mire jó idő lesz és neki lehet állni én már kölyökbálna leszek és mint akit partra vetett a víz olyan tehetetlen, de azt mondta nem gond, majd megoldjuk, úgy legyen.
Yoda és Maya is új házat kap, ill. a régi ház kap új tetőt és új külső bevonatot, meg megnézzük a szigetelés milyen állapotban van, szóval rájuk is vár meglepi. Amúgy jól vannak, idén szerintem Mayát is ivartalanítatjuk, Yodával szerencsére semmi gond, remélem Manccal sem lesz. Azt mondjuk nem mondhatom, hogy Yoda lenyugodott valamelyest, de legalább nem állnak sorban az apajelöltek a háznál.

Remélem a többiek is befutnak, örülök, hogy mi hároman már újra itt vagyunk.
0

#39

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 21. - 18:06:03

Hellóóóóóó! Itt vagyok:))) Már temettem a topicunkat, de benéztem az iwiw-re és láttam a szíves invitálást:)))

Nálunk a helyzet változatlan. Marci tegnap megkapta a félévijét, a nyelvtan meg a tesi 5-ös, a matek, föci, töri hármas, a többi négyes. Egyre kamaszabb, néha égnek áll a hajam!!

A hajról jut eszembe, frufrut vágattam és tetszik:) Emellett is igyekszem fiatalodni, mert márciusban már 36 leszek... Fogytam is pár kilót és még nincs vége:)

Ebek jól vannak, Puppy tegnap kapta meg az éves oltását, megdicsérte a doki hogy pont jó súlyban van. Maholnap három éves, hihetetlen mert még mindig hülyegyerek:))) Még mindig imádjuk őket:)))

Meg úgy néz ki egymást is, úgyhogy nálunk minden OK.

Meséljetek hogy vagytok és ne tűnjetek el!!!!
0

#40

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 19. - 10:06:36

Szia!
Neked is BUÉK, el is felejtettem, pedig remélem jó évünk lesz!
Szóval Janó is bölcsis, Rebi is, de ő már szeptember óta, akkor jöttem vissza dolgozni. Rebi jól viselte a beszoktatást, bár ő is, de szerintem minden gyerek anyás, ezért reggel apa viszi és akkor nincs sírás búcsúzáskor. Én meg megyek érte meló után.
Rebi is el van kényeztetve, nálunk én vagyok a szigorúbb, Robi elég engedékeny és azért a kisasszony ezt tudja is, de majd csak felnő valahogy! :)
Már nagyon várjuk a kistesót, aki elvileg Rebi szülinapja körül érkezik majd, május elején. Még áprilisig dolgozom, utána otthon maradok kicsit.

Te hogy vagy? Mindenkiről írtál csak magadról nem. Egészséged?

Nem tudom a többiek hol vannak, de remélem lassan befutnak! Addig csak a miénk a fórum! :):)
0

 • 601 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Utolsó »
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó