Startlap fórum:: Staffordshire terrier - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 19 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Staffordshire terrier

#1 Felhasználó nem aktív   pitbullok 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 2

Elküldve: 2012. január 15. - 23:51:43

Sziasztok!

Mindenkit várunk szeretettel a honlapunkon!

www.pitbullok.hu

1

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. július 19. - 17:52:48

Sziasztok

Van egy oldalam a www.eledelbolt.hu ha minőségi eledelel etetsz és Budapest vagy 20 km -es körzetben laksz akkor tuti hogy a legjobb áron itt kapod meg.
Hills,Royal Canin.Acana,Pro Plan,Ftatazor,Happy Dog,Arion.Vannak Frontline,Kiltix, és más bolha és kullancs irtószerek.
www.eledelbolt.hu
Privát:dufi12@freemail.hu további info és más dolgok.
0

Elküldve: 2009. július 23. - 15:00:42

Ezt a felháborító videót minden kutyaszerető embernek látni kell:

link

Oldalunk, holnap nagy bejelentést tesz, amihez hasonló még nem volt a magyar kutyás társadalom számára, ha kíváncsi vagy mi az a nagy titok amit, holnap nyilvánosságra hozzunk, néz be holnap is:

link
0

Elküldve: 2009. május 09. - 18:40:55

Túl sokat költ tintapatronra? Ne tegye!

Megosztom a titkot Önnel, mellyel akár

ÖTÖDÉRE IS CSÖKKENTHETI NYOMTATÁSI KÖLTSÉGEIT!

Kattintson az alábbi linkre!

Iratkozzon fel a hírlevélre, nagyon hasznos és ingyenes!

link
-1

Elküldve: 2009. május 09. - 12:42:47

Megvan Snoop!!
0

Elküldve: 2009. május 05. - 14:12:46

Ingyenes verekedős online böngészővel játszható játék:
link
Type Here-Írj be egy nevet
Validate-Mehet a küzdelem
Regisztrációkor 6 küzdelem, azután 3/nap :)
0

Elküldve: 2009. május 05. - 10:11:13

Sziasztok!

Hátha látjátok vhol:

Május 1-jén este elveszett Gyálon családunk kedvence Snoop egy 4 éves Amstaff !A kutya rendkívül szelíd, barátkozó!!!!! Nyakában beültetett chip található. Kérlek titeket aki látta vagy tud róla valamit értesítsen!
0670-380-0131
kép:
link

link
0

Elküldve: 2009. március 15. - 19:08:07

Küldj képet és alapos leírást a kutyáról, megpróbálok segíteni.
d.digi@freemail.hu
0

Elküldve: 2009. március 15. - 18:46:01

Sziasztok! Szeretnék segitséget kérni, mert családi okok miatt, szeretnék elajándékozni, egy 7-éves staff sukát. A kutya még nem ellett, és jó gazdit keresnék. Köszönöm előre is.
0

Elküldve: 2008. február 29. - 18:06:45

Egyébként egészséges? Mármint csontrendszerileg. Csak érdemes kizárni a szervi okokat a visszahúzódásra.
0

Elküldve: 2008. február 29. - 18:05:11

De. Meg kell próbálnod lassan tanítani a kutyádat arr, hogy önfegyelmet gyakoroljon. Pl. addig nem kapja meg a tányérját, míg le nem ül eléd. Addig nem nyílik a kapu, amíg le nem ül, és rád nem figyel. Ha nagyon húz egy irányba, kis rántással megfordítod, és más irányba mész. Meg kell tanulnia lassacskán, hogy nem ő irányít.
Persze először érdemes séta előtt is kicsit lestrapálni (pl. labdázással), hogy könnyebben érj el eredményt.
Bocs, ezek csak apró ötletek, sokminden kellene még, de most ennyi.
0

Elküldve: 2008. február 29. - 11:01:39

Ha tudtok kölyök (max 4 hónapos) stafit segítsetek. Nincs sok pénzem rá, max 10000-et tudnék adni rte, kérlek segítsetek! Írjatok ha tudtok vmit: badcat666@citromail.hu -ra
0

Elküldve: 2008. február 29. - 10:59:17

Használj fojtó nyakörvet, ha nagyoon húz kicsit megrántod és egy idő múlva leszokik róla
0

Elküldve: 2008. február 12. - 12:28:21

Sziasztok!

1 hete befogadtunk egy egyéves staffi fiút. A korábbi hetekben több gazdinál is volt. Jelenleg lakásban van tartva, de a napi mozgása megvan. Velünk nagyon barátságos és maximálisan szófogadó.
A hétvégén elvittük a rokonokhoz ahol az egyik embert megugatta és majd felugrott rá, talán meg ís csapte a ruhája alját. Majd ezt követően hozzám is odajött felugrott és belecsípett a kabátom sarkába, majd ugyan ezt tette a párommal is. Értetlenkedve figyeltük a reakcióját. Nem tudjuk eldönteni, hogy harapni, vagy játszani akart. Tudna vki tanácsot adni? Nem szeretném ha baj lenne vele, illetve támadná az idegeneket.

Ha tudtok tanácsot adni írjatok nekem: bogo38@freemail.hu-ra
0

Elküldve: 2008. január 16. - 11:11:57

Sziasztok!4 hónapos amstaffunk van.Nagyon eleven,imád játszani,igaz néha bevadul.A gondom az,hogy ha sétálni indulunk,úgy felhergeli magát,hogy még az utcán is ugat vagy 10 percig,utána pedig rettenetesen húz.Már sok mindennel probálkoztunk,de nem reagál semmire.Nem tudnátok valamit,amivel lelehetne erről szoktatni?
0

Elküldve: 2008. január 14. - 15:30:43

Szia Placsee a kutyád valoszinüleg a szocializációja némileg ellett tolva mármint a kezdetek,de ez nem is olyan nagy gond,nekem van egy már most 12.éves és egy 5.honapos,van némi tapasztalatom nem a leg jobb biztos de valami,ezek a kutyák nehezen barátkoznak,kicsit beképzeltek és makacsok,probáld mindenféle jutalom falattal megtörni a szivét és szeretettel meg rengeteg türelemmel,nagyon fogékonyak és tanulékonyak igy már párhonaposan is jo lenne tudni ahonnan kaptad vagy vetted ott hogy bántak vele milyenek voltak a körülmények lehet a változás az letudja stesszelni öket az én kölyköm is ilyesmivel küzdött de egy hétalatt sikerült jol elkényeztettni,sokan azt hiszik mert egy ilyen kaliberü kutyájuk van az azt jelenti,hogy kémények és vadak na ez nem igaz és aki régota kedveli a fajtát az tudja nekik van igazán szeretet éhségük,igy csak az a legjobb amit lehet mondani légy lelkes és kitartó ezt megfogja érezni és megenyhül.
0

Elküldve: 2008. január 04. - 16:02:23

Hát Placsee ez elég nehéz eset.Hogy pontosan miért ilyen a kutyád nem tudhatom de derítsük ki eggyütt.pl mióta van nálad a kutya,1 hete 1 hónapja? vagy lehet hogy beteg csak nem tudsz róla,honnan kaptad pl tenyésztőtöl stb .mióta viselkedik így? A többit majd utközbe.
0

Elküldve: 2008. január 04. - 12:08:04

sziasztok!
pici segitségre szorulok mert kaptam egy 5hónapos staffit és nem igazn barátkozik,pontosabban nagyon félénk,játszani nem akar sétáltatni nem lehet mert meg se akar mozdulni legubbaszt és nem tudom mitévő legyek ha tudtok segitsetek nekem köszönöm
0

Elküldve: 2007. november 25. - 11:49:47

Szia kildi4.Ha Staffi kutyust szeretnél ajánlom neked hogy vedd meg a havonta megjelenő "a kutya" című folyóiratot,amiben komoly tenyésztők hirdetnek eladásra Staffi kutyikat.Vagy a"kutya.lap.hu"oldalon rákattitansz aStaffi oldalra és ott válogatsz a sok kutya kennel közül,persze amelyikbe van eladó kiskutya.
0

Elküldve: 2007. szeptember 01. - 09:58:35

Nekem is nagyon szimpatikus,és amiket olvastam meg hallottam róla az csodálatos..máris imádom:Dnagyon várom,h beszerezhessek egyet csak még nem döntöttem el honnan..ha ebben tudnátok ötletek adni azt nagyon megköszönném...:)köszi írjatok :L
0

Topik megosztása:

• 19 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó