Kaukázusi juhászkutya
Elküldve: 2007. március 28. - 08:11:31
Szia bár nem tudom hogy mikor adtad fel a hirdetést,de most Gyömrőn,születtek kau. kiskutyák,gyönyörűek!Ingyen elvihető,esetleg ha megteheted,akkor csak a kezdőoltást kell kifizetni.Írj a csillag0@citromail.hu email címre ha érdekel.
Elküldve: 2006. szeptember 19. - 12:11:32
Írl egy e-mailt.
Tudok egy ivartalanított, gyönyörű, nagyon kedves 1,5 éves szukát.
Csak felelősségteljes gazdioként jelentkezz.
Tudok egy ivartalanított, gyönyörű, nagyon kedves 1,5 éves szukát.
Csak felelősségteljes gazdioként jelentkezz.
Elküldve: 2006. szeptember 16. - 20:45:15
Tudom, hogy ilyen ritkán lehetséges, de szeretnék egy kaukázusi juhász kölyköt /lehetőleg szukát/ ajándékba, Csepel kertvárosba, természetesen kertes házba.Egy ismerősömnek van és beleszerettem a fajtába. Annyi pénzem viszont nincs, hogy vegyek egyet. Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm. :)
Elküldve: 2006. február 15. - 20:09:58
Sziasztok...
Grisza még semmi, de figyeljük a lányt...ha tüzel, akkor hívlak és megyünk...és lesznek kisbabák...kis kau babucik..remélhetőleg.
Grisza még semmi, de figyeljük a lányt...ha tüzel, akkor hívlak és megyünk...és lesznek kisbabák...kis kau babucik..remélhetőleg.
Elküldve: 2006. február 14. - 12:25:29
Oké! Délután felveszlek, vagyis ha haza mentem,mert ezen a dili gépen nincsen és lese lehet szedni :( nah mindegy!
Léptem márra, délután majd beszélünk! Jó munkát, kitartás! Pusssssszi mindenkinek! Sziasztok márra!
Léptem márra, délután majd beszélünk! Jó munkát, kitartás! Pusssssszi mindenkinek! Sziasztok márra!
Elküldve: 2006. február 14. - 12:03:49
Van de mindjárt szedik szét az irodám.
g_jucus@hotmail.com
g_jucus@hotmail.com
Elküldve: 2006. február 14. - 11:52:00
Sziasztok!!!
Alena: Képzeld, nem tanitottam meg repülni a számítógépet :D idő közben vmi uton modom megnyugodtam :D Amugy mi a helyzet?! Mindjárt mehetek haza ill. mehetünk (csoportom)!!! :) kockásraültemahátsomatésbaromirafájmár :S:S:S
Alena: Képzeld, nem tanitottam meg repülni a számítógépet :D idő közben vmi uton modom megnyugodtam :D Amugy mi a helyzet?! Mindjárt mehetek haza ill. mehetünk (csoportom)!!! :) kockásraültemahátsomatésbaromirafájmár :S:S:S
Elküldve: 2006. február 14. - 11:29:25
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem kell csak benéztem a suliba (gondoltam néha azért nem árt) most h. láttam h. meg van még nincs nagy gáz ugy döntötem ennyi elég is volt:))))
Elküldve: 2006. február 14. - 10:13:15
Halihó! Itt tényleg akkor megy a buli amikor nem vok itt. Igaz néha dolgozni is kell. Mi az ábra Grisza, megint nagyon eltüntél, már gondoltam kerestetlek a rendőrökkel:))