Szilárd NE a balettkarba legyen, oda jöjjön vissza szépen a druszája, de iziben! Ő meg kapjon már végre valami rendes szerepet!!
Kerényi Miklós Máté
Elküldve: Ma, 10:02 41
Szilárd NE a balettkarba legyen, oda jöjjön vissza szépen a druszája, de iziben! Ő meg kapjon már végre valami rendes szerepet!!
Elküldve: Ma, 09:38 51
Amúgy szerintem Máté az egyedüli, aki még emlékszik az Oltári tánclépéseire.
Elküldve: Ma, 09:33 18
Egyszer valaki pofán veri a fiúkat, hogy elvonják a figyelmet a művésznőről
Kriszta, eddig minden ötletünket lenyúlták, miért pont ezzel ne tették volna
ezt a megmozdulást szívesen megnézném, de hát dolgozni kell...
Szerkesztve jacobs által: Ma, 09:38 26
Elküldve: Ma, 09:09 50
Idézés: Ritula - Dátum: 2012. május 23. - 09:02:15
ez a pódium est nem is olyan rossz ötlet bár félő hogy megpukkadnánk a röhögéstől
Hát pont ez az! Én is csak azért vettem észre, mert pont Blénesi vagy Kiss (már nem emlékszem melyikük) cserélte ki.
Elküldve: Ma, 09:02 15
ez a pódium est nem is olyan rossz ötlet bár félő hogy megpukkadnánk a röhögéstől
Elküldve: Ma, 09:02 08
ez meg Operett fb-járól:
Zenebusz a Csillagok Éve jegyében!
Május 24-én csütörtökön délelőtt 9-től délig a város főbb csomópontjain találkozhatsz az Operettszínház legnagyobb sztárjaival, akik részleteket adnak elő a következő évad bemutatóiból, valamint a jelenleg is repertoáron lévő nagysikerű előadásokból.
Keresd tehát a színház retrobuszát az Operánál, a Széchenyi István téren, a Clark Ádám téren, a Döbrentei téren, a Ferenciek terén, az Astorián, a Blaha Lujza téren, a Keleti pályaudvarnál, az Oktogonon, a Nyugati pályaudvarnál, valamint a Kossuth téren!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
volt anno vmi ilyesmi projekt-tervünk, nem?
Szerkesztve Kriszta7 által: Ma, 09:02 26
Elküldve: Ma, 08:59 30
Amúgy miért cserélték ki Csepregi mikrofonját? Mintha múltkor is lett volna...
Elküldve: Ma, 08:46 16
a tegnapi szép nyáriról:
Szilárd már a legelején kihúzta a gyúfát Jenes Kittinél akit a vasútállomáson tátott szájjal bámult aki végül ezt egy enyhe pofonnal jutalmazta, egyébként tegnap Szilárd mindenkinél kiverte a biztosítékot már ami a lányokat illeti jó páran megcsapták
Dénest fura volt Sanyának látni, első körben azt sem tudtam hogy hol van a táborozók közül aztán mire eljutott a tudatomig már bőszen "kergette" Riát. Úgy érzem még nem igazán van meg neki a szerep, nem volt rossz, de egy kicsit többet vele vihetne magából, sokszor olyan érzésem volt, hogy leginkább Lacit másolja és slussz, de a Riával közös jelentüket valami zseniálisan megoldotta: letolt nadrággal bevágta magát valami Dávid szobor pózba szerencsétlen Betti is megdöbbent de úgy igazán aztán meg az a toporzékolás
Dénes helyett az állomáson most Máté kapta Bogitól a taslit a neked miért kéne melltartó kérdésre, ezek után Ancsának sikerült konkrétan majdnem az egész zacskó zizit Máté arcába borítani
a 220 felettnél nagyon nem éreztem az összhangot Dénes és Máté között, hiányoztak az olyan beszólások mint a kifésülöm a hajad és társai, valahogy egyiküknek sem jött semmi frappáns beszólás
direkt megnéztem: bézs színű zokni és barna cipő volt rajta a tornás résznél, de igazából így is "világít" a lába kár törnie magát hogy eldugja
A levél rész most volt talán a legjobb(igen tudom hogy mindig ezt mondom
A pago pago még mindig tarol, természetesen Szulák röfögése-röhögése nyíltszini tapsot kapott
A Blénesi, Kulin, Kiss hármasnak pedig köszönöm szépen hogy már megint nem láttam a Medlyből semmit
tutira eszembe fog még jutni valami, de akkor majd jövök
Elküldve: Tegnap, 14:12 29
minden esetre egy ilyen opció volt már, csak nem valósult meg, na talán majd most
bár elvileg Szilvi is szabad...
(nem kérdezem milyen pontokon
Szerkesztve jacobs által: Tegnap, 14:13 41
Elküldve: Tegnap, 14:06 10
Elküldve: Tegnap, 11:50 53
Elküldve: 2012. május 21. - 20:32:41

és bár ez Máté topik, de én jól láttam, h Topy eltört egy poharat? aztán egy alacsonyabb beosztású inas jött feltakarítani műanyag seprűvel-lapáttal
Elküldve: 2012. május 21. - 13:36:21
Amikor Dávidot említette, akkor azt hittem szóba hozza a kis unokahúgit is
Elküldve: 2012. május 21. - 13:14:48
Valaki esetleg nem volt a New York kávéházas beszélgetésen tegnap? Ha igen, ne fogja vissza magát beszámolóilag!

Súgó