Startlap fórum:: Vendégkönyv - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 16 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Vendégkönyv

#1 Felhasználó nem aktív   lolaboxer 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2011. január 30. - 15:13:12

Szegeden egy 3 éves gyönyörű, tigriscsíkos boxer keres egy fedező kant.
06/204218370
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 06. - 07:50:02

Boxer felnőtt szuka kutyusok ajándékba elvihetőek, leinformálható és nagyon jó helyre!
2 évesek!
Érdeklődni:
Tel.: 06706603732
0

Elküldve: 2010. szeptember 19. - 23:32:58

Sziasztok!
Sajnos tavaly október óta az égi mezőkön szaladgál szeretett kutyusunk Kiara, és gyűjti a csimbókokat! A család akkor úgy döntött, hogy soha többet nem akar ekkora fájdalmat átélni. Győzködésemre belemegy mindenki, hogy újra legyen egy kis kedvencünk. Szívesen elhoznék egy kis boxert, nem érdekes hogy van-e törzskönyve. Csak legyen egészséges. Fizetni esetleg valami jelképeset tudunk érte, viszont a régi gazdi bármikor meglátogathatja, és nyugodt lehet, hogy kutyusa jó helyre került, szeretni és gondozni, ápolni fogjuk az utolsókig. Kertesházban lakunk, családunk minden tagja rajong a kutyákért. Előző kiskutyánk, szintén boxer, 14 évig volt családtag, de sajnos végelgyengülésben elpusztult. Elsősorban boxert szeretnénk de más fajta kutyus is szóbajöhet.

Káplár János, T:70/363-8468
0

Elküldve: 2009. december 10. - 00:56:58

Csúcs autók, csúcs járgányok link

Nagy technika rajongó vagyok. Ebben a blogban szeretném összegyűjteni a világ legkülönlegesebb, legjobb, legegyedibb, leggyorsabb és legdrágább, azaz a leg-leg-leg járgányairól készült képeket, videókat és leírásokat. De természetesen helyet kapnak széria modellek is. Jó szórakozást!

Csúcstechnológia link

A blog azokkal a különleges technológiákkal, tudományos érdekességekkel foglalkozik, amelyek jelen pillanatban, a tudomány mai állása szerint a technológia élvonalába tartoznak. Gyűjtőnéven csúcstechnológiának nevezzük azokat a tudományos, technikai vívmányokat, újításokat, találmányokat, melyek messze meghaladják saját korukat. A tudományos témákat mindenképpen igyekszem színes, érdekes, változatos formába hozni. Jó szórakozást!
0

Elküldve: 2009. november 30. - 09:15:49

Olvassátok!!!

link
0

Elküldve: 2009. november 10. - 17:25:19

link
0

Elküldve: 2009. február 25. - 12:12:54

Kedves Gazdik!

23 éves lány vagyok, jelenleg alkalmanként egy kutyakozmetikában kisegítőkét dolgozom (nagyon szeretem az állatokat)

Kutyasétáltatást, felügyeletet, akár etetést vállalok Budapesten!

V,VI, VII, kerületiek előnyben, de más kerületekbe is szívesen kimegyek megbeszélés szerint! Akár hoszabb távra is (nyaralás,utazás, egyéb..)

Ha kíváncsi rám, hogy rámbízhassa kedvencét, jelentkezzen emailben: dasy@page.hu

Üdv: Kati
0

Elküldve: 2009. január 24. - 15:10:28

Tisztelt Tenyésztők!
A Boxer mentők elmondása szerint, többszőr adnak le kiskutyákat, ami szine, vagy más jegyek miatt kivonnak a tenyészetből.Nekem karácsony előtt halt meg epilepszia miatt az 1 éves kutyusom.Sajnos nem állok jól anyagilag, hogy több 10 ezret fizessek egy KAN kiskutyáért. De nagyon szeretnék másik kutyát,(kant, szine teljesen mindegy) hisz nélkülük üresek a hétköznapok.Van két gyerekem(15 és 8 éves)aki naponta kérdezik, hogy miért nem tudunk venni?
Boxer mentőknél van ugyan elhozható kutya, de amitől kiráz a hideg, hogy minden kutyát ivartalanítanak, tudom hogy azt szeretnék ne szaporodjanak feleslegesen, de egy oda figyelő, felelőség tudatos gazdinál ez nem lehet probléma. Nekem erről mindig az jut az eszembe, hogy az állami gondozott gyerek, aki nem kellett a szüleinek, mi lenne ha akkor adható örökbe ha ivartalanítanák. Tudom ez morbid, de a kutyákat se kérdezik meg.
Tisztelt Tenyésztők, ha van valakinél oda adható kiskutya, kérem gondoljanak rám és gyerekeimre.
Emailom:arisa@fejernet.hu 30-305-6195
0

Elküldve: 2008. december 20. - 22:27:09

Sziaszok!
Szeretnék vásárolni egy 2007/08-as International Boxer Handbook-ot.
Tudja valaki honnan lehet beszerezni?
0

Elküldve: 2008. szeptember 01. - 13:15:03

Sziasztok!
Három napos boxer kiskútyáknak elpusztult az anyukájuk.Sajnos már csak egy köjök van (de az gyönyörű).Aki tud segitséget a felnevelésben tanácsot adni vagy egyéb mód
elöre is köszönöm.
R.I T:06 209556630
risa@t-online.hu
0

Elküldve: 2008. augusztus 29. - 12:43:09

Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! Van egy négy hónapos boxer kutyusom, törzskönyv nélkül. Se tetoválása, se chip, semmi. A szülők részéről az apukának van törzskönyve. Szeretnék neki "B"-s törzskönyvet (de lehet, hogy már nem is így hívják), de nem tiszta nekem az egésznek a menete. Amit hallottam, hogy az egy éves kort be kell, hogy töltsük, és meg kell csinálnunk a tenyészszemlét. Ha valaki le tudná nekem írni részletesen a menetét, meg egy körülbelüli árat tudna írni, nagyon megköszönném, vagy egy honlap címmel is beérném, ahol minden normálisan le van írva. Köszönöm!!!!
Ildi
0

Elküldve: 2008. június 23. - 09:41:24

Sziasztok!

Két csíkos szuka fehér jegyekkel törzskönyv nélkül eladó. 2008.05.16-án születtek, féregtelenítve vannak, a faruk le van vágva. Hely: Bp, Újpest.
Érd.: 06-70/775-3035, vagy angi05@vipmail.hu
0

Elküldve: 2008. június 17. - 16:18:11

Sziasztok!

Törzskönyv nélkül eladó két csíkos kislány és egy sárga kisfiú fajtatiszta boxer kutyus. Mindegyiken vannak fehér jegyek. Július elején elvihetők. Farok vágottak féregtelenítve vannak.
Érdeklődni: angi05@vipmail.hu vagy tel.:06-70/775-3035
E-mailen tudok képet küldeni.
0

Elküldve: 2008. május 08. - 11:22:42

Sziasztok!

Kis Bics Dáriusz, sárga fehér jegyes kan fedez.Hungaria Junior Champion, Derby gyöztes és 2007 legszebb sárga kanja. Külleme munkája megtekinthető: www.dariuszbox.mlap.hu.
Hódi József
0620-529-6947
0

Elküldve: 2008. április 22. - 08:27:40

Szia Epike! Én megnéztem a honlapodat, és nagyon tetszett! Az, hogy keverék egy kutyus egyáltalán nem hátrány! Sőt nagyon szépek tudnak lenni!!! Ugyan olyan kedvesek, bújósak, játékosak.
További sok sikert, és örömet kívánok a kutyusaidhoz!!!!
Üdv:Wica
0

Elküldve: 2008. április 05. - 21:26:42

Helló!
szeretnék fajtiszta (ha lehet sárga)boxer kutyát lehetőleg pest megyében 8-9hetesnél nem idősebbet!25000ft-ig!május elejére szeretném!
e-mail:enybaby@citromail.hu
köszönöm!
0

Elküldve: 2008. március 24. - 15:33:37

Sziasztok nézzétek meg a honlapomat!
www.rotiboxermix.eoldal.hu
Még mielőt felelőtlen szaporitonak irnátok le, gondolkodjatok azon, hogy nem mindenkinek van pénze törzskönyves fajtatiszta kutyákra!
És a keverékek is ugyanugy boldoggá tehetik az ember életét
mint egy csili vili kiállitási kutya!!
Sőt!
Na nézzétek meg! Üdv mindenkinek!
0

Elküldve: 2008. március 04. - 19:03:49

Sziasztok! Van egy 3 éves és van egy hét hónapos boxer lányom. Nagyon aranyosak és kedvesek, de a kicsi minden nap elszökik, teljesen lehetetlen helyeken kirágja a kerítést, mint egy gumi kutya átpréseli magát a legkisebb helyen is. Van egy kapszula a nyakörvére erősítve a címemmel és a telefonszámommal, így minden nap megyek érte a becsületes megtalálóhoz. Minden kutyusom matuzsálemi kort ért meg nálunk és egyik sem szökött meg, beleértve a nagyobb boxi lányzót is. Kérlek segítsetek ötletekkel, hogy mit lehetne tenni, mert Én már az állatorvos barátunkkal együtt, kifogytam az ötletekből. Köszönöm
0

Elküldve: 2007. szeptember 28. - 07:47:40

Sajnálom, hogy belevágtál (szó szerint) valamibe,amihez nem értesz, és ami nem mellesleg már idejét múlt. Legközelebb lehet, hogy másképp gondolod majd.

Nem elkeserítésképp, de a dogoknál már nem egy párosnak kellett távol maradnia egy-egy jelentősebb megmérettetéstől, mert nem vették időben észre, hogy ha a fajtagazda ország azt mondja, hogy nincs vágás, akkor azt komolyan kell venni. Mert már nem engedik ringbe lépni őket...

A boxer is gyönyörű füllel és farokkal együtt. Ha pedig valaki vág, legalább legyen hajlandó IDŐBEN tanulni róla!
0

Elküldve: 2007. szeptember 27. - 06:33:23

Hello!
Nekem van egy nagyon szexis fehér boxer fiúm, és szeretném ha maradna utána örökös. Kérésem az lenne, ha van valahol egy szerelemre vágyó leány, jelentkezzen. Ő a hetedik évében van, tök jó formában /néha túl jó!!!/Pest megyében lakunk. Várjuk a potenciális jelentkezőket!!

Szia

Tehénke
0

Topik megosztása:

• 16 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.