Startlap fórum:: Vendégkönyv - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 16 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Vendégkönyv

• Csoport: Guests

Elküldve: 2007. szeptember 16. - 08:55:51

Ferencz Csaba írt egy könyvet a dobermannokról .... Abban fülvágás, szülés utáni "alsó vonal" felszárítási praktikák stb. Ezt ajánlanám esetleg Talán "Barátunk a dobermann" címmel jelent meg ....
0

Elküldve: 2007. augusztus 31. - 09:06:37

Sziasztok szeretnék egy kis segitséget kérni a boxeremnek most lett levágva a füle és azt szeretném kérni ha valaki tudna segiteni a kötözésbe egy pár képel vagy hogy van e valahol a neten ahol tudnék ilyen dolgokat találni azt nagyon megköszöném!!!!!!!!!!
0

Elküldve: 2007. augusztus 16. - 23:46:01

Még mindíg nem tud senki részletre boxer kölyköt? segítsetek légyszi!
0

Elküldve: 2007. augusztus 16. - 12:43:08

Sziasztok!
Én nagyon szeretnék egy csíkos boxer kan kutyát,egy éves korig,csak hobbi célra.10.000 forintot tudok érte fizetni.Jó lenne,ha valaki megkönyörülne rajtunk a kisfiammal együtt.
Köszönöm.Ági.
0

Elküldve: 2007. augusztus 13. - 22:57:14

Sziasztok! Szeretnék a lányomnak egy sárga vagy fehér szuka kölyköt kedvencnek, az elpusztult rotija helyett. Sajnos albérletben lakunk, ezért nem tudok töb 10000ft-ot kifizetni, meg amúgy is ivartalanítani szeretném nagy korában. Ha tudtok 15000ft körül akár hibás kölyköt is, hívjatok!06-20-342-47-17. Köszi.
0

Elküldve: 2007. augusztus 11. - 19:46:50

Keresek szeptemberi elvitellel csíkos boxer fiú kölyök kutyust pestmegyében.Szeptemberben tudok a kutyusért menni
0

Elküldve: 2007. augusztus 08. - 08:51:40

Boxer kan kiskutyát szeretnék, amit feltudok ajánlani:120 cm-es gyönyörű kardot, vagy:
50köbcentis (styl motor)superbait kismotor. Az eredeti nagy mása:1m hosszú, 75 cm magas,75 km/h végsebességgel. Németországból hozott, originált, csak beüzemelve volt.+új bukó. képet tudok küldeni.
arisa@fejernet.hu
06-30-305-6195
0

Elküldve: 2006. december 24. - 23:35:15

Kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok minden Boxergazdinak!

Annus
0

Elküldve: 2006. december 10. - 18:09:30

Sajna ez van!

It nem olyan mozgalmas az élet. De van egy két hely ahol szintén csak boxosok vannak és ott azért rendezen pörög az élet!

link
0

Elküldve: 2006. december 08. - 23:34:20

Sajnálattal tapasztalom, hogy ez a topic sajnálatos és érthetelen módon elhalálozott! Szomorú dolog ez, mert mégiscsak összehozott néhány hozzám hasonló boxi-tulajdonost.Úgy látszik, keresni kell egy másik oldalt. Bocs....
0

Elküldve: 2006. december 04. - 20:26:12

Sziasztok!

Rég voltam erre fele... Na miújság boxer gazdik? Remélem jól vagytok! Mostanában már nagyobb szerencsém van, több boxost is látok erre fele! És Glhef is szolgáltatja nekem az infót :o)

Annus
0

Elküldve: 2006. október 20. - 12:27:56

GRATULÁLOK!!!!!!!!
0

Elküldve: 2006. október 17. - 15:53:01

Sziasztok!

Sikerült felkerülni!:)

Köszi!!
0

Elküldve: 2006. szeptember 25. - 18:41:18

Szia Lilla104:)!

Semmi gond... Köszi szépen! Csak még mindig semmi történés. Ez normális?

Üdv!
0

Elküldve: 2006. szeptember 24. - 19:10:02

Szióka!!

Engedelmeddel megajánlottam a linket, hátha beteszik!!
Ne hariz mégegyszer!!

Úgy tettem be ahogyan írtad, hogyan szeretnéd!!
0

Elküldve: 2006. szeptember 20. - 18:13:57

Hello! (megint)

Ma találtam egy olyan linket, hogy javaslat. Gondoltam azt is megpróbálom. De a rendszer azt válaszolja, hogy ezt a linket már ajánlották! Lehet, hogy valaki más megtette ezt nekem?! Vagy hogy megy ez?

Üdv!
0

Elküldve: 2006. szeptember 18. - 19:47:43

Hello!

Már töbször irtam a szerkeztőnek, mivel elkészült kutyusom honlapja és szeretnék felkerülni a boxer.lap.hu-ra a boxerről rovatba, de sajnos még a mai napig sem kaptam választ.
Az oldal címe: bendeguz.no-ip.org G.Box Figo Bendegúz néven szeretnék szerepelni.
Kihez forduljak? A segítséget előre is köszönöm!
0

Elküldve: 2006. augusztus 30. - 19:36:24

Szia! Ez azért van,mert ide nem tudsz képeket felrakni,pedig sokan kiváncsiak a másik kutyusára! Gyere át a netboard forumra,azonbelül pedig a németboxer oldalra! Majd meglátod hogy mindenki szivesen fogad,és sok szép kutya is van fenn!Üdv:Heni
0

Elküldve: 2006. augusztus 30. - 17:31:36

Helló!
Mért van az hogy ide nem jön soha senki pedig olyan jó kis fórum ez.Mindenki az Indexen van és az olyan bensőséges a legközelebbi személyes találkozót is ott beszélik meg.Az ember kivülállónak érzi magát.Én írtam utoljára 20-án nem hiszem,hogy senkinek nincs mondanivalója.Vagy elvérzik ez a fórum?????
Kukkantsatok már ide is.
Sziasztok!
0

Elküldve: 2006. augusztus 20. - 13:13:59

Üdvözlök mindenkit!
Örömmel Írom,hogy Félix-Tüncibogyó ragyogóan van .Már nincs hasmenése valószínű még szopott időnként bár -nyolc hetes volt-de elképzelhető és az anyai kontaktus,meg az alom hiánya okozott neki ilyen problémát.
Nehéz két hét volt de most szépen fejlődik.Már 12 kg és 5-én volt három hónapos.Az étvágya hullámzó.Válogat zöldséget,gyümölcsöt nem akarja enni,de pl: az ananászt tejszinhabbal szereti.
Kényeztetem,mindennel próbálkozom,de nem sajnálom az energiát,mert teljesen levett a lábamról.Ő az idol. Okos,okos,okos csak szuperlatívuszokba tudok róla irni.Mire felnő lehet,hogy ledoktorál!!!
Szemjátéka ,mimikája nem is kutyára jellemző.Értelmesebb mint sok ember.Én már néha hallom ahogy beszél.
Üdvözlet mindenkinek!Néha járjatok erre is.
Apropó!A fórum indexre amint tudok majd teszek fel képet nézzétek meg milyen klassz fazon.
0

Topik megosztása:

• 16 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó