Vendégkönyv
Elküldve: 2006. augusztus 18. - 10:01:19
Köszönöm a kedvességed meg a fórum meghívást! ott jelentkezek csak még nem enged írni a reg. után azonnal! ottani nevem almondka!
bemutatkozunk és mesélünk is...:)
Elküldve: 2006. augusztus 17. - 08:38:22
Először is üdv a csapatban.
Itt megadok egy másik forum címet ami csak is kimondottan boxeres.Ott én is ott vagyok csak Zangen a nevem.
REngeteg Bp-i boxos is van és nagyon jó suliba járnak ahol szintén rengeteg a boxos.
Ott lesz Stokley akinek az apukája az iskolavezető úgytudom, tőle mindent megkérdezhetsz.
Gyere nyugodtan.
Én vidéki vagyok,de voltam náluk suliban, nagyon remek.Mindenre nyitottak.
link
Elküldve: 2006. augusztus 16. - 14:50:21
almondka@freemail.hu
Elküldve: 2006. augusztus 16. - 08:35:17
bigivan! Azt hiszem, tudom, mit érzel... Én is jártam hasonló módon, otthon felejtettem a telefonom, s mire hazamentem érte, "kicsitr" ronggyá volt rágva. De nagyon szerettem azt a telefont, így szervízbe vittem, gombsort, kijelzőt, elő- és hátlapot cseréltettem, kutyanyáltalaníttattam, s néhány rágásnyommal tovább szerettem, amíg lehetett. Szerintem halászd elő a telefont a kukából, mert lehet hogy maradt benne néhány üzenet, fontos telefonszám... Amúgy készülj fel hasonló csibészségekre, jön még több is! Gratula a 11 hónaposhoz, s persze sok sikert az Akadémián!
cakana! Azt hiszem, tudnék kontrázni: Hero csak addig szerette a vizet, amíg én is bementem vele, s leért a lába. Aztán rémült pofival usgyi kifelé... :o) Mi hír felétek? Mikor találkozunk már egy jót? Mobilizálnám magam (bocs, bigivan...) :o)
rozibogyo! Üdv közöttünk! :o)
Elküldve: 2006. augusztus 15. - 10:30:15
A telefont Isten nyugosztalja, ilyen az élet.:)))))
Elküldve: 2006. augusztus 14. - 20:46:37
Elküldve: 2006. augusztus 14. - 20:44:36
Úgy látszik,ez az oldal mostanában nem vmi látogatott! Igaz,én is elég régen jártam erre....
A kiskutyám már nem is olyan kicsi,lassan 11 hónapos lesz.Szépen alakul,gyönyörű a szőre,Őurasága szép csíkos,sötétbarna,fekete csíkokkal,fehér mellénnyel.Azt hiszem,már elég koros,így aztán szeptembertől Ő is iskolába fog menni,a Kutyatudományok Akadémiájára íratom be.Megyünk minden nap a Rábára,soha nem hittem volna,hogy a boxi így szereti a vizet.Mikor leérünk a partra,belemegy,s amíg vízközelben vagyunk , ki sem jön belőle. Megszégyeníti a környék összes spanieljét.
Tegnap megharagudtam rá,vacsorára elfogyasztotta a drága mobiltelefonomat,bele is vágtam mérgembe a kukába.
Teljesen szétrágta,egy kupac hulladék maradt belőle. Dehát,ugye van egy mondás,aki hülye,dögöljön meg. Ez lennék én....
Szép nyarat mindenkinek,írhatnátok gyakrabban ....
Elküldve: 2006. augusztus 08. - 17:31:11
Elküldve: 2006. augusztus 05. - 13:07:38
Elküldve: 2006. augusztus 02. - 11:38:37
Nem nézőnek megyek, hanem segíteni, mert a haverom lesz az egyik főszervező és megkért. Amúgy fogalmam sincs hogy fog zajlani, még soha nem voltam kutyakiállításon. De majd meg tudom :o)
Sok sikert Zeusznak!
B.L
Elküldve: 2006. augusztus 02. - 10:15:58
Igen nagyon növögetünk!
Egy MKSZ kiállításra megyünk okt 14én hobby kategóriában, kíváncsi vagyok mit mond rá a bíró, ha jót akkor lehet rendszeres program lesz:) meg nemsoká, pár hét múlva valószínű megyünk suliba is, majd még a kiképzővel megbeszélem mikor.
Képek vannak rendszeresen szinte minden nap a www.kep.tar.hu/chevalido-n meg tudod nézni a kis haramiát
Ti hogy vagytok?
Elküldve: 2006. augusztus 01. - 21:49:34
Ne agggodj bizti nem fázott fel!
Nem egy felfázos fajta szeretik a nagyon hideg helyet, de a nagyon megel és puhát is.
Ha ilyen betegecske nézesetek egy vérképet és egy vesét(a sok ivás lehet melegtől is, de vesebajtól is).
Most leszőgezem nem kell rosszra gondolni, de nem árt az ovatosság egy ilyen bonyodalom után.
A sok májat én sem javaslom, akkor inkább farhát meg ilyenek, de mindig rakjál bele száraz tápot is, mivel sok ásványi anyagot tartalmaz ami kell a kutyának.
A boxer egy válogatos fajta, így ne lepődj meg, de megfog mindent enni ha éhes lesz.
Vettél már neki tápot? Milyet?
Nekem egy 3éves csíikos kanom van és 2 éven keresztül nem tudam sem én sem a dokim megfogni a hasát(folyamatos hasmenés)
Az összes tápot kipróbáltuk az olcsotól a drágáig, de semmi.
1éve megtaláltam az ideált Fides. Ez árben közép kategóriás, de minőségben csúcs.
Gratula a kicsikéhez!! Vigyázz rá nagyon!!!
Írj még róla ha erre jársz!
Elküldve: 2006. augusztus 01. - 21:23:17
A kiállítás biztos jó lesz. Én most egy MKSZes kiállításon voltam kint nézőnek, meg októberben megyünk Zeusszal, ő is nevez:)
Elküldve: 2006. augusztus 01. - 21:19:31
ELőszöris gratula a babához!
Szerintem nem fázott föl, ha iszik is sokat, meg ebben a melegben... Az én boxim is 3hónapos múlt, ő is sokat pisil. A máj etetéssel vigyázz, mert sok az A vitamin benne, és mint tudjuk zsírban oldódó, és ha sokat kap az a csigolyák elszivacsosodását is okozhatja. Napi max egy bfimáj nagyságú adag, de jobb ha nem kap naponta. Inkább pulyka, marha, hal, nyúl rizzsel, tojással, zöldségekkel ilyeneket adj neki, meg perzse tápot. Ha szárazon nem eszi áztasd be neki husilevesbe. A macskakaját pedig ne adj neki!
Szerintem ezeket tedd, de biztos mások is adnak majd tanácsot!
Képed van valahol a babáról?
Elküldve: 2006. augusztus 01. - 19:34:52
Elküldve: 2006. augusztus 01. - 12:25:12
Szeptemberben megyek kutyakiállításra :)))) Lesznek Boxosok is :))))))))
Jajj nagyon várom :)
Üdv mindenkinek: Annus
Elküldve: 2006. július 22. - 21:00:23
MEgvagyok, amúgy semmi különös...
Sajna Boxit azóta egyet sem láttam :(((((( Ilyen az én formám. Veletek mi van?
Többiek?
Üdv mindenkinek!!!
Elküldve: 2006. július 18. - 21:28:37
Mizújs veled?
Láttál már szép boxosokat felétek?

Súgó