Startlap fórum:: Csajozás és Pasizás! Kinek melyik - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Csajozás és Pasizás! Kinek melyik

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. június 24. - 16:22:26

KÖTSÖG!
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2009. május 21. - 14:43:25

Helló!

Keresgéltem oldalak között és találtam egy olyan jó oldalt ahol lehet venni Feromon Parfümöt, és mikor megvettem, rájöttem hogy tényleg hat, kíváncsi voltam és bejött ,azóta is meg van a 4 üvegecske amit vettem olyan sokat raknak bele, és még akciós is volt...

Ez a szer egy olyan amitől a lányok hihetetlen módon tényleg belezúgnak abba a pasiba akin ezt érzik, ők nem tudják, de azt érzik hogy szerelemesek, mint akármikor, akármilyen korosztályba...

És tényleg bevált, nem drágán, és sokat érek vele azóta is, ráadásul, ahol ezt a Feromon Parfümöt találtam, vettem ott még kitűnő tanácsokat is adnak, a csajozásra, és az is ment, még parfüm nélkül is...

De ez nem csak a pasiknak van, hanem a csajoknak is, kivéve a parfümöt, nekik még nem fejlesztettek ki a tudósok ilyen szereket, de viszont ugyan olyan jó "pasizási" tanácsokat lehet olvasni, amilyenről még csak nem is gondoltak volna a csajok...

Akár 5-6 perc alatt meglehet szerezni egy pasit, akármi is a cél!

Nekem bevált (a csajozás, a másikat nem próbáltam, mivel férfi vagyok xD) és szerintem neked is beválik, nem veszthetsz rajta semmit, de tényleg nem, legfeljebb egy kis időt, de nem lesz ilyen ha elolvasol és megfogatsz minden tanácsot!

A Férfiaknak, pasiknak a következő oldalt fejlesztettem ki:

link

A Nőknek, csajoknak, pedig a következő oldalt:

link
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó