Egyetértek Veled!
Engem is felháborít az ilyen hozzáállás.A tenyésztőnek is pénzbe kerül a kutya,ha megfelelően nevelei és tartja őket.Náalm is rendszeresen előordul,hogy fel vannak háborodva,mikor mondom,hogy mennyi a kutya ára,pedig aztán tényleg nem kérek sokat,erre felénk nemlehet 50-60at elkérni egy spaniért,akármilyen jó minőségű.
Szóval aki ingyen akar,annak legyen jó a menhelyről egy,vagy ne akarjon fajtisztát.Ráadásul még olyan is akad,aki azt kéri hogy ingyen,de TÖRZSKÖNYVE AZ LEGYEN!!!!
Na nem idegesítem magam tovább.Üdv!
Gazdit kereső felnőtt spánielek!
Elküldve: 2005. január 08. - 19:52:59
Ha itt vagy írj én 23:00ig fent vagyok és nélzem h írsz-e
Amúgy az én anyukámmal beszéltél telefonon (győrből)
Amúgy az én anyukámmal beszéltél telefonon (győrből)
Elküldve: 2005. január 08. - 13:13:11
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni hogy MIÉRT feltétel az hogy INEGYEN lehessen elhozni egy kutyát? Itt is és sok más fórumon is olvastam hogy ingyen kellenne vagy max 10e ért stb.
Ezek a "gazdi jelöltek" hogy fogják fentartani a kutyát ??????
Ha már pénzt sem akarnak adni értük ??????
Egy kutya tartása rengeteg pénzzel jár!! Eledel, felszerelések, oltások stb. Azok is ingyen kellenének majd v mi?
üdv
D
Szeretném megkérdezni hogy MIÉRT feltétel az hogy INEGYEN lehessen elhozni egy kutyát? Itt is és sok más fórumon is olvastam hogy ingyen kellenne vagy max 10e ért stb.
Ezek a "gazdi jelöltek" hogy fogják fentartani a kutyát ??????
Ha már pénzt sem akarnak adni értük ??????
Egy kutya tartása rengeteg pénzzel jár!! Eledel, felszerelések, oltások stb. Azok is ingyen kellenének majd v mi?
üdv
D
Elküldve: 2005. január 07. - 22:27:14
Sajnos meghalt Misu kutyám. Nagyon hiányzik, ezért keresek szobatiszta angol cocker spániel szuka kutyust. Nem baj, ha nincs törzskönyve és az sem, ha már nem fiatal. Köszönöm!
Pechan Eszter 06202006808
Pechan Eszter 06202006808

Súgó