Startlap fórum:: Kutyaruha - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Kutyaruha

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. december 23. - 16:04:04

Szerintem csak kínzás ruhát adni az állatokra, annyira természetellenes.
sandor: mi is családon belül is csak jelképes ajándékokat adunk egymásnak. amire szükségünk van úgy is megvesszük...
Idén például anyumnak egy képeslapot küldtem a kutyánk nevében :) szerintem jó poén. akik meg jobban meg szeretnék viccelni családtagjaikat esetleg lehet küldeni a háziállatnak gyártott emailcímről is :)
akit érdekel a dolog:
link
0

Elküldve: 2010. december 23. - 10:28:01

szerintem a kutya ruhák elsősorban a gazdik örömére van...a kutyus csak akkor fogja elviselni magát ha -10C° van és letörik a fagyott farka. Ha nem fázik akkor nem érzi szükségesnek és meg akar tőle válni (sok esetben). Persze ezt ne úgy képzeld el,hogy leveszi magáról. Ha olyan a ruha,hogy esélye sincs kibújni belőle akkor szimplán a hangulata változik meg. De a kérdés,hogy a kutyának is és a gazdinak is akarsz meglepetést? Mert ha igen akkor a kutyának veszel valamit (nem ruha) a gazdinak pedig valami jelképes dolgot adsz.
0

Elküldve: 2010. december 21. - 10:00:10

Sziasztok! Én nem vagyok egy nagy kutyaszakértő, de a páromnak (illetve a kutyusának) szeretnék venni valami ajándékot karácsonyra. Első körben ruhára gondoltam, csak attól félek, hogy ez a ruhavásárlás pont olyan kockázatos, mint gyerekeknél. Nem veszi fel ha nem tetszik neki (kényelmetlen stb.) vagy a gazdi kapásból nem adja rá ha nem olyan, mint amilyenekben ő "járatja". Tudnátok esetleg olyan kutyaruhadarabot jaánlani, maivel nem lehet mellélőni? Köszönöm :)
0

Elküldve: 2010. november 24. - 17:50:59

Sziasztok!
Most karácsonyi vásár kezdődött az egyik legszebb kutyaruha webshopban! Gyönyörű és különleges téli kutyakabátok érkeztek!
link
Látogassatok el Ti is az oldalra! Ajándékok!!
0

Elküldve: 2010. október 06. - 22:56:54

Mi vagyunk Sophie és Laci, egy fiatal pár Budapestről. 2010 elején gazdagodott kis családunk Majom személyében, aki egy imádnivaló Máltai selyem kan kutyus. Ekkor kezdtük el megtanulni mennyi szeretetet adhat egy családnak egy ilyen kis kutyus, és egyúttal milyen sok pénzbe kerülhet felöltöztetni egy ilyen kiskutyát. Sikerült jó kapcsolatot kiépíteni egy minőségi gyártóval, de értelemszerűen egy egy terméket ők sem tudnak előállítani csak nekünk. Ezért arra gondoltunk hogy ezt a lehetőséget megosztjuk másokkal is.

Nézzétek meg oldalunkat.
link
0

Elküldve: 2008. november 17. - 14:56:19

Sziasztok!

Szeretném a tél közeledtével figyelmetekbe ajánlani a következő honlapot:

link

Igazi ritkaságokat találhattok itt.
0

Elküldve: 2007. szeptember 12. - 20:58:11

Szeretném véreb-bepisilős dobermannomat felöltöztetni.i.
Először is kell egy csomag eldobható,egyszerhasználatos pelenka.
Hosszúujju ing Pierre Cardin márkáju, valami jó sportos meleg pulóver, rövid zeke, hosszú zakó és végül egy télikabát. Ennek szőrméje lehet nyuzott kuvasz anyagból.
Hitelkártyával fizethet a kutyám?
0

Elküldve: 2007. március 24. - 10:57:19

Kedves Kutyatulajdonos!
Látogasson el webáruházunkba, ahol a kutyaruhák és felszerelések széles választékát megtekintheti, illetve pár kattintással otthonába rendelheti termékeinket.

KOTI "A kutyaruha divat..."
www.kotidogfashion.hu
0

Elküldve: 2007. január 07. - 17:15:12

Kedves Állatbarát!
Web áruházunkban kedvére nézelődhet, vásárolhat egyedi kutyaágyaink, kutya ruhák, etető tálak, játékok között. Ha Ön szereti az egyedi, különleges, igényes dolgokat, akkor jó helyen jár.

Rakeltons " Kedvencek kedvencei"

www. rakeltons. hu
0

Elküldve: 2006. november 07. - 16:32:09

Sziasztok!

Minden kutyabarát figyelmébe ajánlom a Candy Fashion termékeit.
Ha kutyusodnak igazán meleg, de kényelmes viseletet szeretnél, kérj tájékoztatást az alábbi e-mail címen:
kutyadivat@freemail.hu

Olcsó árak, széles szín-, anyag- és fazonválaszték. Az egyszerűtől a luxusig!
Már 20 cm-es kutyusokra is!
Rövid határidővel!
0

Elküldve: 2006. november 05. - 18:00:54

Sziasztok!
Ajánlom figyelmetekbe kutyaruha ügyben a www.dogthings.eu oldalt! Én ott vásároltam és jó a minőség-ár arány!
Üdv

M.
0

Elküldve: 2006. február 12. - 13:09:08

Sziasztok!
Most fogadtam örökbe egy két éves kan spánit,de problémás.Minden kutyának nekiugrik akivel találkozunk séta közben. Mit tudnék vele csinálni? Hogyan tudnám erről leszoktatni? Alig lehet kivinni az utcára.
0

Elküldve: 2005. október 15. - 14:13:42

link
0

Elküldve: 2005. október 15. - 14:12:58

Fressnapf-ban érdemes szétnézni !!!!
Én is vettem már ott meleg kabit + esőkabit a kutyámnak :)
0

Elküldve: 2005. október 13. - 17:05:35

Kedves Kutyabarátok!

Szeretnétek megóvni kedvenceteket az esőtől, a hidegtől, a hótól?
Látogassatok el weboldalunkra, hogy segíthessünk!

KOTI DOG & CAT FASHION

www.kotidogfashion.gportal.hu
0

Elküldve: 2005. szeptember 22. - 10:39:59

Szia!
Mindenkép körül fogok nézni, mivel a kutyusom nem nagyon szereti az esőt! :-)) Köszi! Anita
0

Elküldve: 2005. szeptember 22. - 09:42:36

Sajna, nem, bár szerintem bármelyik normálisabb helyen árulnak ahol vannak kutyas cuccok
0

Elküldve: 2005. szeptember 21. - 13:57:34

Szia! nem tudod véletlenül, hogy bp.-en hol lehet kapni spancinak esőtől védő kis kabátkát? vagy hátvédőt?
Anita
0

Elküldve: 2005. szeptember 21. - 10:41:17

Sziasztok!

Keresek kutyapulcsihoz szabásmintát, ha valikk tud ajanlani vmit segítsen, köszi előre is.
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó