Startlap fórum:: Segítsetek - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Segítsetek

• Csoport: Guests

Elküldve: 2009. augusztus 29. - 16:41:39

Vennénk ANGOL COCKER SPÁNIEL, szuka (lány), FEKETE, de ha nincs jó az arany is, KÖLYÖK - 6 - 10 hetes - kiskutyát. Baja és Baja környékén.
06 - 79/ 426 - 688 vagy 06 - 30/ 740 - 91 - 53.
E-mailt is várunk a renscho87@gmail.com címre.
Köszönjük!
0

Elküldve: 2009. július 26. - 09:16:58

Továbbított az előző!!
0

Elküldve: 2009. július 26. - 09:16:32

Régió: Somogy megye - Zics
Hirdetés típusa:

Keres
Kutya fajta:

Angol cocker spániel
Neme:

szuka kutya
Eladó / elvihető / fedeztetés:

elveszett
Szín:

Coboly
Kölyök / felnőtt:

felnőtt
További részletek: Törzskönyvezett , Tetovált , Oltva , Féregtelenítve
Apróhirdetés szövege

A nyaralás közben elveszett a kutyusom. Zsicsen nyaraltunk Somogy megyében. A kutya egy angol cocker spániel barna-fekete színű. 9 éves nőstény. Ivartalanítot, hátán hám található.
Telefonom: 06-30-506-3535 Segítsetek!!!
0

Elküldve: 2009. május 04. - 08:29:40

Első körben ILLIK az eredeti gazdit keresni...nem odadobni az első jött-mentnek.
0

Elküldve: 2008. november 20. - 11:17:48

Sziasztok!
SOS segítségetekre lenne szügségünk!
Sürgősen szoptatós béranyát keresünk 9 gyönyörű angol cocker spániel babynek.
Bármilyen fajta szuka jó, lényeg, hogy kevés kölyke legyen, és be tudja vállalni a piciket.
A mami meghalt császár közben, minden perc számít!
Bármilyen megoldás érdekel!!!!
Szakács Rita
20/9716203
0

Elküldve: 2008. március 18. - 21:05:57

Sziasztok ! Ma délelött Fóton találtam egy kan, arany szinű Angol Cocker Spánielt ! A kutyus nagyon barátságos és egy kék alapon szines mintás nyakörv van a nyakán. Gazdit szeretnék neki találni, sajnos én nem tudom megtartani ! Kérlek Titeket aki szivesen magához venné és jó gazdija lenne jelentkezzen ! A kutyus kb.4éves lehet !
0

Elküldve: 2008. március 01. - 14:46:51

Szaisztok! Van egy 2 éves spanci kan kutyánk. 2 hónapja összeköltöztem a párommal. Sajnos kutyusom nem igazán tud az új felkavezérrel nem tud megbarátkozni. Ez a mai napra már odáig fajult hogy megharapta Őt. Büntiből most ki lett zárva a fedett erkélyre ami kb. 7 nm. Szerintetek mit tudnánk tenni a helyzet megoldásáért?
Alapjába véve a kutyus jó fej meg aranyos csak néha bedilizik. A párommal is bírják egymást amúgy.
Köszi az ötleteket előre is! Clau
0

Elküldve: 2007. december 03. - 21:08:30

link
0

Elküldve: 2007. október 30. - 17:58:51

helo.légyszi segitsetek!!:s még nem vagyok kutyatulaj de a cavalier king charles spániel érdekel.ezt a fajt csak a szobában lehet tartani??nálam kicsi korában az előszobában alhatna,de felnőtt korában a kertben lenne télen-nyáron.köszi a segitséget.
0

Elküldve: 2007. április 04. - 21:30:30

Szia!
Egy 9 hetes spani már szilárd táplálékot eszik, tejet semmiképp se adj neki, és a házi koszttal is csak óvatosan, mert könnyen hasmenést okozhat.Szerintem vegyél neki jobb minőségű száraz tápot, esetleg konzervet.napi 3-4 étkezés bőven elég.Remélem tudtam segíteni.
0

Elküldve: 2007. április 04. - 20:03:29

Sziasztok!Most kaptam egy 9 hetes kis fekete lány spánielt,és szeretnék tanácsokat kérni,mit lehet adni a bébi kutyusnak? Lehet e tejet adni? Csak tápot ehet,vagy házikosztot is, hányszor etessem.... Ha valaki szivesen segitene,örülnék neki!Eszter
0

Elküldve: 2007. március 07. - 20:12:31

Sziasztok!

Egy olyan problémávl mit kezdenétek, hogy egy spánielt leszoktatni az ugatásról? Nagyon ugatós.
0

Elküldve: 2006. október 29. - 20:24:39

Szia!
Tényleg lehet, hogy jó ötlet amit feditke tanácsol, ha nem jön be, vannak kutya szpichológusok, akiket házhoz is ki lehet hívni, ők biztosan tudnak segíteni.
Szerintem ez a probléma magától nem fog megoldódni.
0

Elküldve: 2006. október 26. - 05:51:19

Szia!
Nem írtad hogy milyen neműek a kutyusok?!Mindkettő kan?
Nem tudom mennyire tekintenek falkavezérnek?A veszekedős is?Szerintem zárd külön őket.Ha nyugodtak,engedd össze őket.Maradj velük.Amint veszekednének,csukd külön őket.Ez legyen a bünti.Ha hiányoznak egymásnak,hátha megtanulnak viselkedni...Mindenképpen érezzék,hogy te vagy az úr és te nem tűröd ezt a viselkedést a falkán belül.Veled küzdjenek meg az elsőségért.
0

Elküldve: 2006. október 08. - 14:01:00

Sziasztok!

Nekem olyan problémám van, hogy a spanijaim veszekednek nem is ritkán, és nem csak egy kicsit. Többször előfordult, hogy az egyik úgy megharapta a másikat, hogy annak vérzett torka, füle, stb.
Sajnos ez féltékenységi/ hatalmi harc, mert a fiatalabb nagyobb testű, sokkal erősebb, akaratosabb és féltékenyebb, én azt gondolom, hogy ezért veszekednek.
Hiába büntetem meg őket a veszekedések után, máskor is előfordulnak...
Segítsetek, hátha más is küszködik hasonló problémával.
Megoldások: 1. külön kennel, 2. egyik kutyustól (aki provokálja a harcot) megválni, 3. ...................... én a harmadik lehetőséget várom, ha tudtok ajánlani!
0

Elküldve: 2006. október 08. - 13:19:56

Szia!Azért csinálja ezt a kutyád, mert így tudja közölni, hogy veled akar lenni.El kell döntened, hogy kertben akarod tartani, vagy a lakásban.Ha továbbra is beengeded időnkent, akkor soha nem fog leszokni az ajtókaparásról.Sokan úgy védekeznek az ilyesmi ellen, hogy kiskaput csinálnak a teraszra.Azt javaslom,hogy tartsd egy ideig távol az ajtótól.Hosszadalmas dolog, de ha megszokja, hogy hol a helye és nem mehet be nem fogja kaparni az ajtót.Sok szerencsét!
0

Elküldve: 2006. október 08. - 11:08:30

Sziasztok!
Az a abajom, hogy a kutyám kaparja az ajtót!
Nem tudjátok, hogy tudnám leszoktatni róla a 6 hónapos spanimat?
0

Elküldve: 2006. június 03. - 20:45:01

Kedves Cacapipi!
Nem akarlak elkeseríteni, de erről nem fogod tudni leszoktatni a kutyádat. A vadászkutyák ezt azért teszik, mert ezzel fedik el a saját szagukat a vad elől, hogy az nehogy felismerje őket.
Minél erősebb a vadászösztöne a kutyának, annál biztosabb, hogy nem fogja ezt a számunkra igen kellemetlen tevékenységet abbahagyni. Én a spanimat egy vadásztól vettem, belefekszik minden dögbe,(patkány, hal, madártetem, stb.) és az ember által otthagyott ürülékbe.
Egyetlen megoldás, ilyenkor alaposan lemossuk.
Ő nem is érti, nekünk miért van problémánk ezzel a tevékenységével.
Üdv:jenmar
0

Elküldve: 2006. június 03. - 19:49:08

Probáld ki, hogy leülsz a kutyik mellé. Egyik oldalt az egyik a másikon a másik kutyi...és egyszere simogatod öket...nekem/nekünk bejött...pedig az én kutyusom Gina 9 éves volt amikor Alex hozzánk került pár hónaposan...
0

Elküldve: 2006. május 16. - 16:08:34

Semmit nem tudsz tenni az enyémek is ezt csinálják benne van az ősi ösztönükbe, vagy próbálkoz azzal hogy fuj egy idő után talán bevállik
0

Topik megosztása:

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó