Startlap fórum:: Segítsetek - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Segítsetek

• Csoport: Guests

Elküldve: 2006. május 16. - 13:13:27

van egy 2 éves spánielem az a baj vele ,hogy mindenbe ami büdös lent bele hempereg. mit csináljak ez ellen?cdrvftbgz@citromail.hu
0

Elküldve: 2006. április 30. - 16:27:30

ha morog, akkor morog...nalunk Toto (aki termeszetesen spaniel volt, de mar az egi vadaszmezokon vauzik) morgott neha, de semmi problema nem volt vele, morgott aztan abbahagyta (egyszer volt komolyabb konfliktus, amikor meg is harapott volna, de idoben kelloen eroteljes hangon a helyere utasitottam...ket nap mulva mar nem is volt megsertodve:-))
nalunk szent tehenkent vannak kezelve a kutyak es mindent megengednek maguknak (ami nbem biztos, hogy jo) es neha persze hogy morognak, ha vmi nem tetszik nekik sztem...:-)
nekem most az a legnagyobb problemem, hogy fel mindentol ujjabban...:-)
0

Elküldve: 2006. április 17. - 18:51:19

bernathbrigitta@freemail.hu
0

Elküldve: 2006. április 17. - 12:41:53

Adj meg egy e-mail címet, ott válaszolok.
0

Elküldve: 2006. április 16. - 19:34:31

Másfél éve kaptak a gyerekeim egy fekete angol cocker spánielt (kan).Kb.fél évvel ezelőtt vettünk neki egy társat szintén kan csak ő aranybarna.A próblémám az,hogy a fekete tehát az idősebb kutyus kb.1,5-2 hónapja néha megmorog minket,amit idáig sosem tett.Persze utána leszidjuk,megbüntetjük,de pár nap múlva ismét ezt teszi.Gondoltam rá,hogy féltékeny a kisebb kutyára,de van olyan,hogy a kicsi ott sincs megsimogatjuk és csak úgy ránk morog.Szerintetek mi lehet a baja és hogyan tudnék ezen változtatni.
0

Topik megosztása:

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó