Idézés: madris - Dátum: 2012. május 17. - 10:03:32
Szabó Dávid
#-12
Elküldve: 2012. május 14. - 16:32:13
Sziasztok!
Egyszerűsödik a helyzet. Most beszéltem a Kodály Filharmónia jegyértékesítési vezetőjével.
Írni kellene mindenkinek, aki menne június 9-én az almassy.eszter@kodalyfilharmonia.hu e-mail címre, s a hölgy befoglalja a jegyet, nem kell kezelési költséget fizetni.
Diákjegyet csak diákigazolvánnyal lehet venni, amit átvételkor be kell mutatni.
Ha sokan összegyűlünk, a jegyeket már Budapesten is át lehet venni a jövő héten!
Egyszerűsödik a helyzet. Most beszéltem a Kodály Filharmónia jegyértékesítési vezetőjével.
Írni kellene mindenkinek, aki menne június 9-én az almassy.eszter@kodalyfilharmonia.hu e-mail címre, s a hölgy befoglalja a jegyet, nem kell kezelési költséget fizetni.
Diákjegyet csak diákigazolvánnyal lehet venni, amit átvételkor be kell mutatni.
Ha sokan összegyűlünk, a jegyeket már Budapesten is át lehet venni a jövő héten!
Idézés: madris - Dátum: 2012. május 14. - 07:16:12
én felnőtt jegyeket vettem:-) Interticket jegyirodában kérdezz rá ott is kell diákot adniuk! :-)
#-9
Elküldve: 2012. május 14. - 04:57:06
Idézés: .Ági. - Dátum: 2012. május 13. - 23:07:34
a diák jegyekről Ti tudtok valami pontosabbat? online nem találtam csak 2ezres árkategóriát, de ha létezik a diákjegy is nekünk egy olyanra is lenne még igény...
köszi előre is a segítséget
Akkor valszeg azt csak Db-ben lehet foglaltatni...vagy jegyirodában próbáltátok már?
#-8
Elküldve: 2012. május 13. - 23:07:34
Idézés: madris - Dátum: 2012. május 08. - 20:57:17
A koncertre belépők 2000 forintos áron (diák- és nyugdíjas jegy: 1000 forint) válthatók: Tourinform Iroda (Debrecen, Piac u. 20.); előadás előtt a helyszínen; valamint az Interticket országos hálózatában!
a diák jegyekről Ti tudtok valami pontosabbat? online nem találtam csak 2ezres árkategóriát, de ha létezik a diákjegy is nekünk egy olyanra is lenne még igény...
#-7
Elküldve: 2012. május 13. - 22:39:06
Sziasztok!
Most jöttünk meg Cigányprímásról és megint csak azt kell mondjam, hogy Dávid ebben a szerepben is fantasztikus. Bár nem főszereplőként jelzik, de nagyon sokat van a színpadon. Bódi Barbival édesek voltak megint, és látszott, hogy az egész csapat nagyon "együtt" van. A darab kis könnyed operett, nekem furcsa volt, hogy két dalt is felismertem, ami Bajadérban is volt (Barbártánc és Potya csók) csak más szöveggel. Ez a hétvége nekünk emlékezetes marad, mert pénteken láttuk Őt Mercutióként, ma pedig Szaparyként. Jó lenne még sok ilyen!
Röviden ennyi!
Most jöttünk meg Cigányprímásról és megint csak azt kell mondjam, hogy Dávid ebben a szerepben is fantasztikus. Bár nem főszereplőként jelzik, de nagyon sokat van a színpadon. Bódi Barbival édesek voltak megint, és látszott, hogy az egész csapat nagyon "együtt" van. A darab kis könnyed operett, nekem furcsa volt, hogy két dalt is felismertem, ami Bajadérban is volt (Barbártánc és Potya csók) csak más szöveggel. Ez a hétvége nekünk emlékezetes marad, mert pénteken láttuk Őt Mercutióként, ma pedig Szaparyként. Jó lenne még sok ilyen!
Röviden ennyi!
#-3
Elküldve: 2012. május 10. - 12:17:54
Idézés: ...Gabi... - Dátum: 2012. május 10. - 12:16:43
Cigányprímásról Mikó és Hűvösvölgyi Ildikó... Mikó (és mindenki) remek a darabban, jól fog szórakozni, aki megnézi...
Nagyon várom már!!
#-2
Elküldve: 2012. május 10. - 12:16:43
Cigányprímásról Mikó és Hűvösvölgyi Ildikó... Mikó (és mindenki) remek a darabban, jól fog szórakozni, aki megnézi...
Elküldve: 2012. május 09. - 20:42:18
Közönségtalálkozó Szabó Dáviddal és Peller Károllyal a Legenda sétahajón a Dunán!
időpont: 2012. július 15. 18 óra ( kb 20 óráig )
cím: Bp., Vígadó tér 7-es kikötő
jegyár: 3.500,-Ft
jegyrendelés: zenehullamain@gmail.com
tel.: 06-70-409-9031
időpont: 2012. július 15. 18 óra ( kb 20 óráig )
cím: Bp., Vígadó tér 7-es kikötő
jegyár: 3.500,-Ft
jegyrendelés: zenehullamain@gmail.com
tel.: 06-70-409-9031

Súgó