S.O.S!Segítsetek!!
Elküldve: 2010. április 10. - 20:55:54
Elküldve: 2010. március 21. - 10:03:09
Hógolyó, aki 1 éves 10 hónapos kan macska ELTŰNT! Zala megyében Keszthely mellett Sármelléken. Sármellék Rózsa utcában ment el. Márc.20-án reggel kiengedtem és mostanáig nem jött meg mire én aggódóm. Körül néztem és nem találtam meg. KINÉZETE: Teste hófehér és a farkánál van egy seb. Szeme zöldeskék, de inkább zöld. Süket a macskám, vagyis nem hall semmit. Kérem aki befogadta vagy látta vagy este az ő teraszán aludt akkor az szóljon nekem. Bármilyen információ róla kiváló lenne, bárkitől. Levélben is jó bármi kép vagy információ. LAKCÍMEM: Sármellék Rózsa utca 6/2. REMÉLEM MEG LESZ A KENDVENCEM! SOS SEGÍTSÉG!
Elküldve: 2009. október 19. - 23:10:14
Képek róla:
link
SOS megoldásra van szüksége, nem tudni, meddig tűrik el a jelenlegi helyén. Igazi gazdija és otthona sosem volt még, de nagyon megérdemelné.
Elküldve: 2009. szeptember 05. - 10:32:47
Van egy 6 éves ivartalanított kandúrom,Gyurika, bent lakik a házban, ő a család szemefénye,minden meg van neki engedve, imádjuk. Egy hónapja a szüleim másik házának udvarába beraktak 3 kiscicát (most olyan 8-10 hetesek lehetnek). Teljesen beléjük szerettünk, és nem is tudtuk senkinek elajándékozni őket sajnos:(, a problémám,hogy annál a háznál nem lakik senki, szóval télen ott nem megoldható,hogy meleg helyen legyenek. A szüleim haza szeretnék hozni őket,de nem tudom,hogy reagálna rájuk Gyurika. Szerintetek össze lehet szoktatni őket egy 6 éves macskával? Hogy érdemes, egyesével áthozni őket,vagy egyszerre? Előre is köszönöm a segítséget!
Elküldve: 2009. szeptember 03. - 09:54:36
Segítségre lenne szükségem! Tenyészetemben a lány cicusom már egy hónapja nem ivarzik. Lakásban van tartva és semmi trauma nem érte. Őszre lett tervezve hogy pároztatom de most nem tudom hogy mi legyen.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Elküldve: 2009. július 18. - 21:40:53
Sajnos nagyon sok rosszindulatú ember van, aki befogja, mérgezi, stb..., néha kutya kapja el, vagy egyszerűen beesik valahová (pl. egy pincébe) és nem tud kijönni és akár hónapokig is ott ragadhat, amit nem él túl. Ami az emberi kegyetlenséget illeti, olvasd el az index Zugügyvéd rovatában mit írt be egy blogger 'kolbászoszsömle' néven. Már készül ellene a feljelentés, jó sok aláírás fog összegyűlni...
Elküldve: 2009. július 14. - 13:05:49
link =1247483972
Egy szürke-fehér cirmos (néhol vörös csíkokkal), egy tömött bundájú fekete és két vörös-fehér-fekete foltos cica gazdit keres az Eger melletti Ostoroson.
3 lány és 1 fiú (az egyik vörös-fehér-fekete foltos).
Aki szívesen elvinné valamelyiket, írjon erre a címre: gandnyalf@freemail.hu ! Ha kell és megoldható, akkor akár "házhoz visszük" őket. Fontos lenne, mert nem tudunk mindről gondoskodni.
Elküldve: 2009. március 21. - 22:30:36
Sajnos ezzel én is így vagyok.Múlt hét pénteken (13.-án)este egyszer csak azt veszem észre ,hogy egyész nap nem láttam a macskámat.Azóta sehol sem láttam ,pedig kerestem az egész városban (zircen).Lány cica ,úgyhogy még csak nem is mondhatnám,hogy azért ment el,hogy lány cicát keressen.
Elküldve: 2009. március 11. - 11:36:37
Tanácsot szeretnék kérni. A környékünkön rengeteg macska tűnik el nyomtalanul. A szomszéd 10 macskájából pár hét alatt 4 maradt, a másik szomszédnak is felére csökkent a macskaállománya, a mi egyetlen cicánk is nyomtalanul eltűnt. Mi lehet az oka és mit lehet tenni?
Elküldve: 2009. február 05. - 20:30:07
Elküldve: 2009. február 05. - 20:05:53
Már megint Hógolyó vagyok.Elfelejtettem,hogykandúr vagyok.
Elküldve: 2009. február 05. - 20:01:56
Már megint Hógolyó vagyok.elfelejtettem,hogy nem vagyok és 8 hónapos és 5 napos vagyok.
KÖSZÖNÖM.
Elküldve: 2009. február 05. - 19:57:09
Ma mentem el a Sármellék Rózsa utca 6/2-ből.Nevem:Hógolyó.Kb.6-7 kg van a súlyom.Barnás-zöldes a szemem.Kék a nyakörvem.Van egy fekete folt a fülemnél.Sajnos süket vagyok.A gazdám nagyon hazavár.Én is haza akarok menni!Akarok vele lenni.A gazdám telefo száma:06305149407.Elérhető:8-21 óráig.Emaije:molnarmax.freemail.hu Képet is tudok küldeni!Nagyon köszönöm aki haza visz a gazdámhoz.Örök hála neki aki hazavisz.
Elküldve: 2009. február 04. - 20:51:53
3 hónapos szürke cica vagyok. Sürgősen gazdira vágyom, mert nincs senkim. Az utcában ahol „ ottfelejtettek ” sok kutya van, akik nem igazán kedvelnek és a minap is, majdnem széttéptek. Kérlek, fogadj örökbe, hidd el meghálálom !
( a cicut féregtelenítjük és beoltjuk. Üdv: Dr.Bubó Állatpatika-Budaörs, Komáromi u. 27.)
dr.bubo1@freemail.hu
Elküldve: 2009. január 14. - 14:15:13
Én azt szeretném megkérdezni hogy egy perzsa és egy exo perzsa keresztezésből milyen kiscicák lesznek? Ha újra lesz pároztatva a perzsa szintén sima perzsával akkor nem viszi már tovább az exot?
Elküldve: 2008. december 23. - 16:46:33
2008.12.07-én eltünt Csornárol pontosabban a Toldi u környékéröl egy Beagle kiskutya
Kan
9hónapos
Neve:Teo
Nem volt rajta nyakörv
Nagyon szépen kérek mindnkit aki tud valamit kedvencünkröl az értesitsen a 06303157431 es telefon számon!
A MEGTALÁLOT JUTALOMBA RÉSZESITEM
Mindenki segitségét kérem köszönöm

Súgó