Startlap fórum:: S.O.S!Segítsetek!! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 13 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

S.O.S!Segítsetek!!

• Csoport: Guests

Elküldve: 2008. november 19. - 17:26:09

Egy hónapja kaptam egy kiscicát,lakásban tarom és nem igazán tudom hogy milyen oltásokra és mikor lesz szüksége.Kislány és szeretném majd ivartalanítani is,úgy tudom a szobacicáknak jobb így.De nem tudom hogy ezt ráér-e,majd tavasszal.Kitudnátok segíteni egy kis egészségügyi tanácsadással???Köszi...
0

Elküldve: 2008. augusztus 17. - 10:08:27

3 kiscicus keresi sürgősen gazdiját!feketék fiu lány!tigriscsikos fiu!ha jol tudom!Szobatiszták!5hetesek múltak!Sopron környékére házhoz visszük!tel:06204390044 !fenyvesi80@citromail.hu:Kérlek jelentkezzetek!
0

Elküldve: 2008. augusztus 14. - 22:03:51

már nem aktuális:D
0

Elküldve: 2008. augusztus 14. - 00:51:07

Sziasztok!3 és fél hónapos cicámat szeretném szerető gazdinak ajándékozni.Nemrég kaptuk mi is.Házimacska.Fekete a hasán és a farka végén fehér folttal.Szerintem most éli a "fáj a fogam" korszakát hisz mindent rágcsál.de a bútort szerencsére nem.Szobatiszta.Mozgásigénye van,igaz szobacica de néha szoktam sétálni vinni.Sajnos oltásai nincsenek.De nemhinném hogy bolhás lenne hisz nem vakarózik.Mi sajnos nem tarthatjuk meg hisz már a konyhapultunkra ish felmászik és többször is levert tárgyakat.De nagyon emberszerető,és nem szeretném ha a mamámhoz kerülne ahol szabadon lenne és elszökne.Igaz én sem akarok tőle megválni de muszáj.Ha érdekelne valakit itt az email címem: gwenstefani@totalcar.hu (képet ish tudok mellékelni)(Fejér megyében lakom)
0

Elküldve: 2008. augusztus 03. - 09:50:49

Sziasztok!S.O.S.Segítséget kérek attól, aki tud!!!Van egy négy hónapos cicám, egy hónapja kaptam a tesómtól.Pár hete kezdte el, mikor lefekszem szopási kényszere van, és miközben dagaszt rajtam úgy csinál, mintha anyukáján "cicit" keresne és vadul szopni akar!Erről nem tudom leszoktatni és van, hogy éjszakákon át nem alszom, mert nem hagy a cicám!Aki tudja erre a viselkedésre a megoldást kérem jelentkezzen, vagy írja meg nekem, hogy mit tegyek!Sürgős lenne, mert már elviselhetetlen ez a helyzet!Köszönettel!!!!
0

Elküldve: 2008. augusztus 02. - 16:42:05

a macskám fönakadt valahol és épp most tüntek el a sebei de eg másik maska megkarmolta és vérzik neke!
mit lehet ilyenkor tenni?
0

Elküldve: 2008. július 28. - 21:54:01

2 hím és 2 nőstény 2 hónapos barnna cirmos házicica keresi szerető gazdiját. Lakásban kertes házban is tarthatók, hiszen nálunk mindkét életformát kipróbálták. Könnyen taníthatók szobatiszták. Az ország bármely területére szívesen elviszem őket, tehát a távolság nem probléma, a kiscicák szállítását vállalom!

Ezen a linken további információ: ---> link
0

Elküldve: 2008. május 28. - 20:56:25

Sziasztok!

Macsek tulajdonos vagyok és kiscicáinknak keresünk igazi, gondos gazdákat. Kilencen vannak. Nagyon helyesek bővebb információ esetén írj: dragonmarianna@freemail.hu címre.

Köszönöm
0

Elküldve: 2007. december 27. - 17:17:06

Sziasztok! én ajándék kiscicát keresek pécsen vagy 5km körzetben max féléves korig lehetöleg kislányt kisfiamnak
0

Elküldve: 2007. december 25. - 19:31:48

Hello!

Most kaptam egy cicát, kb 3-4honapos lehet és az a kérdésem lenne hogy az normális h erős lámpafényben a szobába tág a pupillája? és ha felemelem a fénybe, akkoris csak lassan szükül össze, és nem sokat .. meg ezenkívül nagyon nagyon fél, szinte felállni sem mer, de rendesen eszik meg minden ilyesmi.valószinüleg bántották, de szerintem nem beteg. nektek mi a véleményetek ? valaki irjon!!

e-mail cimem: angelke1313@citromail.hu
0

Elküldve: 2007. december 05. - 10:44:21

link
0

Elküldve: 2007. december 04. - 21:54:11

Egy 3hónapos kandúr és egy 7hónapos nőstény cica keresi sűrgősen szerető uj gazdiját.
A 3 hónapos cica: fehér alapon fekete foltos. NAgyon kedves,barátságos,bátor ,vagány. Nagyon szeret játszani, emberhez bujni,nagyokat dorombolni ,ember vállán csücsülni és nagyokat aludni.
A 7 hónapos cica: Barnás,szürkés cirmos. Kedves,nyugodt,kicsit félénk de más cicákkal is szivesen barátkozik és nagyon hálás cica. Nagy étvágya van.Szeret nagyokat játszani kis barátjával,és persze nagyokat aludni.
Sajnos családi okok miatt nem tudom megtartani őket.Külön is elvihetők.
Az érdeklődőnek képet is tudok küldeni.
Érdeklődni a 0630/4988900 ás telefonszámon vagy emailben : linacsajszi@vipmail.hu -n lehet.
0

Elküldve: 2007. október 31. - 17:40:34

Nekem van egy 9 éves ivartalanitott cicám mostanában nagyon csúnyán nyáladzik mitől lehet?
0

Elküldve: 2007. október 01. - 15:43:42

Szia!

adok mail címet.
kerimaria@gmail.com.ha ide elküldöd az email címed akkor elküldöm a számom(ide nem szeretném beírni)vagy az iwiwen is megtudod nézni(kéri mária név alatt )
0

Elküldve: 2007. szeptember 29. - 09:56:26

Ja és ha valakinek van Győr vagy Pécs közelében egy hófehér kan kiscicája, szívesen megajándékoznám vele mamámat, régi nagy álma. Két másik nőstény cicája is van már, nagy kertes családi házban jó helye lenne, imádnák.
Timi
0

Elküldve: 2007. szeptember 29. - 09:53:16

Sziasztok.

Én ebben a pillanatban regisztráltam, mert van egy gyönyörű 14 hetes kan fehér kiscicám, és rengeteg kérdésem lenne vele kapcsolatban.
Na meg először akár az is, hogy tudom a belépési jelszavamat módosítani?
A cicával kapcsolatban sok kérdés merül még most is fel bennem-bennünk párommal.

Pl milyen időközönként kell az almát cserélni?
Hogy etetitek a cicát és mivel?
Mit nem szabad neki enni adni?
Baj ha megeszi a pókokat, legyeket?
Hogy dorgáljátok, ha valami rosszat tett?
Mit tegyek, hogy frissen hozzám kerülve ne szökjön meg az udvarból? Ha kimegy, vajon visszatalál?

Na még sok és ehhez hasonló kérdésem lenne, ha valaki válaszol, akár a futotimi@gmail.com-ra is, megköszönöm.
És ezentúl aktív tagja leszek a közösségnek.

Köszönöm
0

Elküldve: 2007. szeptember 28. - 15:32:30

Szia!

Már csak az ezüst-fehérnek kéne gazdi. A másik kettőt már egyszerűen nem tudom elajándékozni,inkább kiköltözöm hozzájuk. Sajnos a picit nem tudom csornára levinni,ha szeretnéd még a cicát,akkor ki kéne találni vmit. Nagyon köszi a segítséget azért! Viszont ha megadod a számod akkor tudok a piciről képet küldeni mmsben.
0

Elküldve: 2007. szeptember 26. - 12:11:12

Szia!

Engem érdekelnének a cicák,én csornai vagyok,nem tudom,hogy tudnám átvenni őket.(jó helyük lenne,nay kert,udvar)
0

Elküldve: 2007. szeptember 24. - 21:58:28

Sziasztok! Sürgős segítségre lenne szükségem! Van két fekete-fehér foltos 7-8 hetes,és egy ezüst-fehér 5 hetes kandúr kiscicám. Szobatiszták,és nagyon bartságosak. Családi okok miatt kénytelen vagyok megvállni tőlük. Jelenleg is kint vannak éjjel a minuszokban,nagyon félek,hogy megfagynak! Ha valaki (szerető,gondoskodó gazdi) befogadná őket,az az életüket mentené meg! De már az is nagy segítség lenne,ha valaki el tudná őket vállalni novemberig. Csak nagyon félek,olvastam itt is,hogy előfordult már,hogy túladtak a cicán.. (ezúton üzenem Mici99nek,h remélem megtalálja a cicáját!!)Aki tud segíteni,bármilyen formában,az kérem hívjon,írjon,bármi! Előre is köszönöm!!! Tel:20/9993178
0

Elküldve: 2007. szeptember 23. - 20:57:16

Sziasztok! Láttam még régebbi kommentek között, hogy valakinek maine coone cicája van. Érdekelne hogy hol/kitöl vette, és hogy mennyiért lehet hozzájutni egy ilyen cicához manapság. Olyanról hallottam, hogy 80 ezer forint. Szeretnénk vásárolni egyet, csak nem tudom kitöl/hol/mennyiért.
0

Topik megosztása:

• 13 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó