Startlap fórum:: S.O.S!Segítsetek!! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 13 Oldal +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

S.O.S!Segítsetek!!

• Csoport: Guests

Elküldve: 2005. június 29. - 20:18:46

mortum! nem az állatkinzok nevében irtam! még nem halt bele senki,ha az aceton a bőrére ment,mint tudjuk! a gomba igen ragaszkodo! radikálisan és hosszadalmasan kezelendő!
0

Elküldve: 2005. június 28. - 11:14:54

Sziasztok!
Ha lenne jelentkező a cicákra, az emil-címem : hagnesberta@freemail.hu
Szívesen küldök mindenkinek képeket róluk.
Ági
0

Elküldve: 2005. június 27. - 18:44:52

Sziasztok!

Ma reggel elütötte egyik ismerősöm kedvenc vörös perzsacicáját az autó. Nagyon szomorúak, szeretnének helyette másikat. Nem tudjátok, hol lehet az interneten keresni eladó perzsacicát?
0

Elküldve: 2005. június 27. - 07:30:08

Sziasztok!
Gazdit keresek a macskáimnak! Most két hetesek és gyönyörűek, fehérek, fehér alapon halványbarna foltosak és van egy fekete-fehér is. Az egyetlen feketének már sikerült gazdit találnom,de maradt még hat. Sajnos nem tudom mindet megtartani, ezért kérem mindenki segítségét, aki cicust szeretne, jelentkezzen. Amint vége a szoptatási időszaknak, elszállítjuk a barátommal, ahol az új gazdi lakik. Budapest és Esztergom környéke. Nagyon szeretném, h jó helyre kerüljenek! Előre is köszönöm a segítségeteket!
0

Elküldve: 2005. június 24. - 11:17:19

szia nedjem!
A cicák ki fognak békülni. Nekem három van, és mind a hármat külön hoztam haza, más időpontban, ráadásul ott a korkülönbség is nagy köztük. Először mindig fújnak egymásra, meg bántják egymást, de idővel megbékélnek.Ne aggódj, csak figyeld őket, nehogy bajuk legyen. Nem tanácsos egyedül hagyni őket napközben még ilyenkor.
0

Elküldve: 2005. június 20. - 13:25:51

Sziasztok!Még csak kezdő cicatartó vagyok, ezért kérem egy tapasztalt cicás segítségét!
Van egy cicám, aki két hónapja van nálam(3 hónapos) és most vettem mellé egy másik, vele egyidős cicát. Csakhogy fúj rá és verekszik vele. Vajon össze fognak szokni?
Köszönöm!
0

Elküldve: 2005. június 05. - 21:44:55

az aceton nem durva egy kissé? ki fog ugrani a bőréből... a macska is, meg vivien is :D:D
0

Elküldve: 2005. május 29. - 19:54:53

AZ OLTÁST 2 SZER KELL BEADATNI,KÉT HÉT ELTÉRÉSSEL!
0

Elküldve: 2005. május 29. - 19:53:28

viviennek! mosd le e saját foltodat acetonnal,naponta,ha neked használ,a cicának is fog! van rá oltás is. neked gyogyszer : ORUNGAL KAPSZULA. GOMBAÖLŐ SZEREK MÉG:betadin,canesten,lamisil. NE ADD FEL! NEKEM A 3 BOL 1 GOMBÁS A SZÁJA KÖRÜL. ÜDV.
0

Elküldve: 2005. május 24. - 14:53:43

7 hetes, lakásban nevelt,szobatiszta,fekete kiscicákat ajándékba adunk!Szeretnénk!!!!/marad még 3!/
Köszönöm:06209323365
0

Elküldve: 2005. május 24. - 13:38:48

Sajnos még mindig nem találtam gazdit a cicusnak,és már csak 1-2 hétig maradhat nálam a kicsike!Kérlek segítsetek elajándékozni Őt!Tehát: kb 2 hónapos lány,fehér cicus cirmos foltokkal,szobatiszta,eleven,játékos,mindenevő.Lakást,udvart egyaránt bírja.Szeretném őt jó helyre ajándékozni!!KÉRLEK SEGÍTSETEK!! alfa78@freemail.hu
0

Elküldve: 2005. május 24. - 11:45:59

Sürgős tanácsra lenne szükségem!!!Tegnap az állatorvos vérkép alapján fertőző hashártya gyulladást állapított meg a hét hónapos kandúr cicánkon.Már két hete betegeskedik felsőléúti gyulladása volt, elég sok szurit kapott már amikor végre elkezdet javúlni az állapota és most vasárnap hirtelen egyre rosszabbul lett. Este vett vért Tőle az orvos de már akkor mondta, hogy erre a ronda betegségre gyanakszik mert tele van vizzel a kis hasa.Hát sajnos igaza lett, azt mondta,hogy ez a betegség nem gyógyítható de mivel tegnap jobban volt a cicánk még várunk 72 órát az elaltatással hátha csoda történik és leküzdi a szervezete a kórt.Addig is infuzíót és injekciókat kap.Hála istennek eszeget egy keveset a cica de nem akar inni, mosakszik is csak nagyon szomorúan néz ránk.:o(((((
Ha valakinek már gyógyult meg ebből a betegségből cicája irja meg legyenszíves, hogy mit kapott a cicus.Remélem tud valaki segíteni írjatok minél előbb már csak két napunk van hátra! köszi
0

Elküldve: 2005. május 23. - 23:21:05

Ez macskagomba... próbálkozz hintőporral vagy Castellani oldattal... a cicát is kenni, meg magadat is... ha ez nem segít akkor ... ... ...
0

Elküldve: 2005. május 23. - 13:31:56

Vettünk nemrég egy kiscicát,és mint kiderült kaptunk egy"ajándékot" is hozzá ingyen,de azóta több tizezer forintba került.Valami gomba lehet,a hasa a csöppségnek tiszta kopasz,és újabb nagy fehér hámló foltok jelennek meg rajta,ahonnan kihullik a szőr.Sajnos az öreg cicánk is elkapta,valamint én is két helyen.Kenünk,fújunk,fürdünk,és semmi nem segít.Ha volt már vkinek ilyen és ki tudta irtani kérlek segítsetek!!!! /Remélem írtok mielőtt én is kopasz leszek mint a cica:)))/
0

Elküldve: 2005. május 16. - 10:20:33

SOS.Találtunk egy kb.egy hetes kiscicát,de a munka miatt nem tudom megoldani a 3-4 óránkénti etetését!Kérek minden macs barátot SEGITSETEK!!!!!!!!!NEM AKAROM MENHELYRE VINNI,SEMMI KÉPP!
0

Elküldve: 2005. május 14. - 13:40:37

Sziasztok!S.O.S.!Azonnal elvihető egy tündéri,egészséges kb.2 hónapos házicica.Sajnos én nem tudom megtartani,és ha nem lesz gazdija,el lesz altatva!!KÉRLEK SEGÍTSETEK!!cím: alfa78@freemail.hu
0

Topik megosztása:

• 13 Oldal +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó