Sziasztok!
Hógolyó, aki 1 éves 10 hónapos kan macska ELTŰNT! Zala megyében Keszthely mellett Sármelléken. Sármellék Rózsa utcában ment el. Márc.20-án reggel kiengedtem és mostanáig nem jött meg mire én aggódóm. Körül néztem és nem találtam meg. KINÉZETE: Teste hófehér és a farkánál van egy seb. Szeme zöldeskék, de inkább zöld. Süket a macskám, vagyis nem hall semmit. Kérem aki befogadta vagy látta vagy este az ő teraszán aludt akkor az szóljon nekem. Bármilyen információ róla kiváló lenne, bárkitől. Levélben is jó bármi kép vagy információ. LAKCÍMEM: Sármellék Rózsa utca 6/2. REMÉLEM MEG LESZ A KENDVENCEM! SOS SEGÍTSÉG!
Oldal 1 / 1
cicabarátok segítségét kérem
Elküldve: 2009. július 14. - 13:09:30
4 KISCICA GAZDIT KERES!
link =1247483972
Egy szürke-fehér cirmos (néhol vörös csíkokkal), egy tömött bundájú fekete és két vörös-fehér-fekete foltos cica gazdit keres az Eger melletti Ostoroson.
3 lány és 1 fiú (az egyik vörös-fehér-fekete foltos). Körülbelül 2 hónaposak. Nem tudom ez mennyit segít, de az anyukájuk egy nagyon szeretni való, állandóan doromboló-dörgölőző házicica :) Kint tartjuk őket, de lakásban is szívesen vannak.
Aki szívesen elvinné valamelyiket, írjon erre a címre: gandnyalf@freemail.hu ! Ha kell és megoldható, akkor akár "házhoz visszük" őket. Fontos lenne, mert nem tudunk mindről gondoskodni.
link =1247483972
Egy szürke-fehér cirmos (néhol vörös csíkokkal), egy tömött bundájú fekete és két vörös-fehér-fekete foltos cica gazdit keres az Eger melletti Ostoroson.
3 lány és 1 fiú (az egyik vörös-fehér-fekete foltos). Körülbelül 2 hónaposak. Nem tudom ez mennyit segít, de az anyukájuk egy nagyon szeretni való, állandóan doromboló-dörgölőző házicica :) Kint tartjuk őket, de lakásban is szívesen vannak.
Aki szívesen elvinné valamelyiket, írjon erre a címre: gandnyalf@freemail.hu ! Ha kell és megoldható, akkor akár "házhoz visszük" őket. Fontos lenne, mert nem tudunk mindről gondoskodni.
Elküldve: 2007. július 26. - 09:45:10
Allergiám miatt sűrgősen új otthont keresek macskáimnak!!!1 hófehér félperzsa kandúr,1 hófehér nőstény.2 kandúr kiscica Nyugodtak és nagyon kedvesek.Ingyen elvihetők Miskolc és környékéről.Ha úgy adódna akár házhoz is vinnénk.adel921218@freemail.hu várom a jelentkezőket
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó