Startlap fórum:: abszinttípusok - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

abszinttípusok

#1 Felhasználó nem aktív   gordon 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 892

Elküldve: Tegnap, 02:18 23

Nempite blog!

Aktuális viccek, hétköznapi poénok humoros képek formájában, avagy munkában a Photoshop! A mostanában oly népszerűvé vált, hasonló humoros oldalak jól bevált receptjét követve! Mindez ma már a Világ-Ökörség részét képezi, javaslom, te se maradj ki ebből, nézz be hozzánk, mert ez nem pite! :)

link
0

#2 Felhasználó nem aktív   gordon 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 892

Elküldve: 2012. január 31. - 13:22:26

Nempiti link
Napi viccek, humoros képek és kreatív ökörségek, mindennapi oltások és okosságok, oltári nagy baromságok, avagy munkában a photoshop…mindez egy csipetnyi erotikával vegyítve! A hétköznapi életünk aktuális témái feldolgozva, egy kicsit másképp! Nézz be te is, hidd el, nem piti! :)
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2008. augusztus 08. - 18:36:23

Hali! létszi kattints erre a linkre : link Hali! létszi kattints erre a linkre : link Hali! létszi kattints erre a linkre : link
0

Elküldve: 2007. szeptember 11. - 15:20:30

link
link
link
link
link
link
link
0

Elküldve: 2007. július 28. - 10:21:23

link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link

ezen az oldalon, egy versenyállás tekinthető meg!
0

Elküldve: 2007. július 13. - 18:18:24

link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
0

Elküldve: 2007. július 11. - 10:38:20

Sziasztok!
Én a ZÖLD TÜNDÉRRE esküszöm!A kedvenc italom,amit különleges alkalmakkor iszom és kizárólag szertartásosan!!!:P
0

Elküldve: 2007. június 26. - 14:26:01

cső, aki aszthiszi, hogy +iszik 1-et, & irgalmatlanul készen lesz tőle az eléggé mellé lőtt, de ha bekapsz 4-5-öt, akkor aztán már elég fergetegessé tud válni a dolog, sokkal inkább, mintha bármi mást innál...
0

Elküldve: 2006. december 21. - 13:15:26

Igényes És gyorsan warez lapomat ajálom minden kedves ide látogató vendégnek! remélem sokaknak tetszeni fog nem egy átlagos warez lap lesz ! lesznek nyilt napok karácsonyi ajándéképen nem kell majd regelni néha meg ijesmi mindig ki találunk valami ujjat lesz ingyenes részleg is lesz fizetős részleg azaz mind a 2 fajta felhasználót fogadjuk aztis aki nem szeretne sms-t küldeni és azt is aki szerertne ! nézzd meg az oldal és ha ugy gondolod hogy jó akkor add tovváb hogy végre ez is be kerüljön aza pár JÓ warez lap közé! Következő adatokat kell le irjam még..

címünk: link

Adat menyiség Jelenleg: 500GB Körül De folyamatosan bövül mivel nem korlátoztt helyen vagyunk!

Elérhetőség: Éjjel-Napppal GigaBites Vonalon

És mindez egyetlen egy darab 250FT os sms edbe Kerül Gyere nézz fel és hozd ismeröseid is!
0

Elküldve: 2006. november 20. - 22:41:49

Sziasztok.

Mi is ittunk abszintot barátnőmmel, pirosat és zöldet. De főleg pirosat. Először magában ittuk. Bár hallottunk a cukros-meggyújtós változatról de még nem próbáltuk. Itt Nyíregyházán (itt vagyunk főiskolások :P) úgy ittuk az 1ik kocsmában, ahogy még nem hallottunk róla... Meggyújtották az abszintot, aztán ráboritottak hirtelen egy fémpoharat, hogy megrekedjen benne az alkoholgőz. Aztán leemelték róla gyorsan a fémpoharat és ráteritettek 1 zsepit a fémpohár szájára. Gyorsan ki kellett inni SZÍVÓSZÁLLAL az abszintot, aztán átszúrni a zsepit a szívószállal és kiszivni a fémpohárból az alkoholgőzt... Ehhhhh úgy tüdőn csap, hogy csak na!!! :D :D Ezt a rituálét még megismételtük 3-4szer (de már abszintozás előtt is ittunk csak mást)... Az eredmény: egy elég nagy "teleportálás" volt, pedig nem szokásunk....

Teleportálás = annyit ittunk hogy nem emlékeztünk, hogy mentünk utána haza :D :D :D
0

Elküldve: 2006. szeptember 05. - 17:04:25

sziasztok?
0

Elküldve: 2006. január 21. - 18:28:06

A ma elterjedt ivószertetartás a cseh módszer: Egy kanálra teszünk egy vagy kettő darab kockacukrot, a pohár fölé tartjuk, és leöntjük abszinttal. Miután a cukor felszívta a folyadékot, meggyújtjuk, és várunk, amíg egy picit karamellizálódik.
DE!
A cseh szertartás nagy csodálkozást vagy neheztelést váltott volna ki egy 19. századi abszintházban. Az eredeti rituálé keretében egy pohár abszintra tettek egy lyukacsos, úgynevezett abszintkanalat, majd arra egy vagy két darab kockacukrot. Erre engedtek nagyon lassan jeges vizet. A legtöbb abszintházban volt egy nagy, gazdagon diszített központi tartály sok kis csappal. Általában 1 : 5-höz higítottak.
(mondjuk Csehországban sosem volt betiltva.../biztos tudtak vigyázni magukra a csehek...vagy inkább sört vedeltek..:D )
0

Elküldve: 2005. december 06. - 22:48:27

szijasztok,

figyu, valaki az Mondta nekem, h az abszintot meggyujtják. szerintem nem. mit gondoltok rola? nekem van igazam, vagy tenyleg meggyujtják?
0

Elküldve: 2005. május 07. - 13:49:07

Én zöldet ittam, hatása nem volt sokáig, és erős se volt...
0

Elküldve: 2005. április 20. - 19:12:48

Én ittam zöldet meg feketét. Most vagy én bírom a piát vagy szar volt nem tom,de egyik se ütött ki,csak vihogtam kicsit :)
0

Elküldve: 2005. április 12. - 08:20:02

Hi!

Ittam már feketét (szinte lebénítja a beszédközpontot:)), a vörös sem gyenge az is 80-as...
Zöld a legjobb abból ittam már magyart és szlovákot is bár biztos nem fehér-üröm kivonattal készült egyik sem, de azért jó hatása volt!
0

Elküldve: 2005. április 12. - 05:43:27

Szerintem szar...a spitz 80 jobb is meg erősebb is:)))
0

Elküldve: 2005. március 21. - 14:41:16

zöld,fekete,piros erös de finom
0

Elküldve: 2005. február 20. - 15:50:45

sziasztok!
voltam Csehországban(nagy abszinth kulturával rendelkeznek)ittam zöldet,pirosat,feketét( spanyol halálfejes)barna cukorral isszák amit 1 abszinthos kaálra tesznek majd viszet csepegtetnek (lassan feloldódik). Nem gyújtják meg!!!
0

Elküldve: 2005. január 26. - 12:00:15

Én ittam már zöldet és feketét is.
A zöldtől hánytam a fekete 80-as a KIRÁLY!!!!
0

Topik megosztása:

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó