Oldal 1 / 1
Zenetanfolyam
Elküldve: 2012. február 28. - 13:26:09
Hello!
Gitároktatást vállalok klasszikus, rock, blues, és pop műfajokban egyaránt a XIII. kerületben. A fejlődés kulcsa 2 dologban rejlik: tehetség és szorgalom. Ám a tehetség önmagában mit sem ér, ha nem fektetünk bele elegendő időt annak kibontakoztatására, na meg nem azt tanuljuk amit kell. Nálam nagy hangsúlyt kap a tecnikák elsajátítása hiszen ha a technika jól kivan gyakorolva, akkor az adott zeneszámot is hamarabb tanulhatjuk meg. De tanulsz még nálam zeneelméletet hogy amit tanultál azt meg is értsd, és hát az improvizációnál is jól jön az:) A cél: a kedvenc számaid eljátszása. Akár komoly szinten akár hobbi szinten akarsz a gitárral foglalkozni itt a helyed! A fejlődés nem marad el.
Az óra díja 2000ft/60perc
Tel.: 0670/395-8717
E-mail: saztotkiollayi@gmail.com
Gitároktatást vállalok klasszikus, rock, blues, és pop műfajokban egyaránt a XIII. kerületben. A fejlődés kulcsa 2 dologban rejlik: tehetség és szorgalom. Ám a tehetség önmagában mit sem ér, ha nem fektetünk bele elegendő időt annak kibontakoztatására, na meg nem azt tanuljuk amit kell. Nálam nagy hangsúlyt kap a tecnikák elsajátítása hiszen ha a technika jól kivan gyakorolva, akkor az adott zeneszámot is hamarabb tanulhatjuk meg. De tanulsz még nálam zeneelméletet hogy amit tanultál azt meg is értsd, és hát az improvizációnál is jól jön az:) A cél: a kedvenc számaid eljátszása. Akár komoly szinten akár hobbi szinten akarsz a gitárral foglalkozni itt a helyed! A fejlődés nem marad el.
Az óra díja 2000ft/60perc
Tel.: 0670/395-8717
E-mail: saztotkiollayi@gmail.com
Elküldve: 2011. október 07. - 18:21:37
Üdvözlök mindenkit!
Klasszikus gitár oktatást vállalok minden korosztály részére. Gyerekeknek(akár óvodás kortól) és felnőtteknek egyaránt. 10 évig klasszikus gitárt tanultam az Ádám Jenő zeneiskolában. Az oktatás során olyan visszajelzéseket kaptam, hogy van érzékem a gitározáshoz, illetve közvetlenségem miatt akár jó oktató lenne belőlem. Házhoz megyek. Egyeztetés telefonon.
Díj: Egy alkalom 3000Ft max. egy óra, fél óra esetén a díj nem feleződik, + szolfézs korrepetálás + 1000 ft (csak gitár oktatással), Ha egy alkalommal több mint egy órát szeretne taníttatni/tanulni a díj ez esetben fél óránként 1000 Ft - tal több.
csak Szolfézs: 2500Ft/alkalom max. egy óra, + félóránként + 1000Ft-ot számolok fel.
Amennyiben elnyertem szimpátiáját, akkor keressenek a 06305545979 számon
Baranyai Dalma
Klasszikus gitár oktatást vállalok minden korosztály részére. Gyerekeknek(akár óvodás kortól) és felnőtteknek egyaránt. 10 évig klasszikus gitárt tanultam az Ádám Jenő zeneiskolában. Az oktatás során olyan visszajelzéseket kaptam, hogy van érzékem a gitározáshoz, illetve közvetlenségem miatt akár jó oktató lenne belőlem. Házhoz megyek. Egyeztetés telefonon.
Díj: Egy alkalom 3000Ft max. egy óra, fél óra esetén a díj nem feleződik, + szolfézs korrepetálás + 1000 ft (csak gitár oktatással), Ha egy alkalommal több mint egy órát szeretne taníttatni/tanulni a díj ez esetben fél óránként 1000 Ft - tal több.
csak Szolfézs: 2500Ft/alkalom max. egy óra, + félóránként + 1000Ft-ot számolok fel.
Amennyiben elnyertem szimpátiáját, akkor keressenek a 06305545979 számon
Baranyai Dalma
Elküldve: 2011. június 17. - 12:12:46
Gitárórák reggel 8-tól este 8-ig Budapest egész területén, kezdőknek és haladóknak egyaránt, korhatár nélkül. Gitározol, de hiányzik zeneelmélet? Szeretnél improvizálni? Szeretnéd lejátszani kedvenc gitárszólóidat? Szeretnél többet tudni a zenekarban való játékról? Vagy csak szeretnéd lejátszani kedvenc számaidat? Ha szeretnél megtanulni gitározni vagy csak csiszolni kéne a technikádon írj! 2500 / óra a pöttyös utcai metrónál tartom. gitariskola@gmail.com 06707034538
Elküldve: 2006. június 30. - 18:39:26
Nekem erre az a velemenyem, hogy amikor elvegeztem ezt a bizonyos szeminariumot, akkor utana (elozetes NULLA zongoratanulas nelkul) par napi gyakorlassal le tudtam jatszani egy darabot, ket kezzel, ahogy kell.
Persze, Ti azert ketkedhettek valamiben, amit nem probaltatok...
Persze, Ti azert ketkedhettek valamiben, amit nem probaltatok...
Elküldve: 2006. március 22. - 07:31:02
Sok igazat beszélsz. például sok év kemény munkája nélkül ki az a Gary Moore, Tommy Iommi, Joe Satriani, Steve Vai...folytathatnám a végtelenig a kiváló gitárelőadók névsorát. Ne mondja senki, h 6 azaz hat hónap alatt bárki megtanul zenélni!!! Nem véletlenül van zeneiskola külön! Isten áldotta tehetség nélkül, meg pláne nehéz...
Elküldve: 2006. február 03. - 22:40:34
Belenéztem ebbe a lapba...
"Végül de nem utolsó sorban, eloszlatja a zenével kapcsolatos gyakori téveszméket:
-Nagyon bonyolult és nehéz megtanulni
-Évek kemény munkája kell hozzá
-Veleszületett tehetség kell hozzá
-Jó hallás és rotmusérzék kell hozzá
-Csak úgy érdemes elkezdeni ha nagyon komolyan vesszük"
Lentebbről pedig kiemelnék egy másik pontot:
"Aki a gyakorlási programot pontosan végrehajtja, annak hangszeres játékoa a program végére egyenlő lehet annak tudásával aki 4-5 évet tanult játszani a hagymományos rendszerben."
Ha elolvassuk és komolyan vesszük szerintem ez elég nagy szemfényvesztés, de ha pontosan olvasom mindenhol vannak "lehet" meg hasonló szavak elrejtve amikre lehet hivatkozni ha valami mégsem olyan mint amire számítottunk. A felső részt meg lehet simán a zenére is érteni. Minden esetre én úgy gondolom, hogy 61Ft, 4 nap szeminárium, 1 tankönyv és 6 hónap egyedüli gyakorlás még nem tesz senkit zeneértővé, vagy képessé a fentebb ígért szinten játszani. Neketek mi erről a véleményetek? Szerintem ehhez tényleg évek kemény munkája kell, szükség van ritmusérzékre és hallásra, ezek persze fejleszthetőek, de szükség lesz rájuk. Az utolsó meg... szerintem mindent csak úgy érdemes elkezdeni, ha nagyon komolyan gondoljuk...
"Végül de nem utolsó sorban, eloszlatja a zenével kapcsolatos gyakori téveszméket:
-Nagyon bonyolult és nehéz megtanulni
-Évek kemény munkája kell hozzá
-Veleszületett tehetség kell hozzá
-Jó hallás és rotmusérzék kell hozzá
-Csak úgy érdemes elkezdeni ha nagyon komolyan vesszük"
Lentebbről pedig kiemelnék egy másik pontot:
"Aki a gyakorlási programot pontosan végrehajtja, annak hangszeres játékoa a program végére egyenlő lehet annak tudásával aki 4-5 évet tanult játszani a hagymományos rendszerben."
Ha elolvassuk és komolyan vesszük szerintem ez elég nagy szemfényvesztés, de ha pontosan olvasom mindenhol vannak "lehet" meg hasonló szavak elrejtve amikre lehet hivatkozni ha valami mégsem olyan mint amire számítottunk. A felső részt meg lehet simán a zenére is érteni. Minden esetre én úgy gondolom, hogy 61Ft, 4 nap szeminárium, 1 tankönyv és 6 hónap egyedüli gyakorlás még nem tesz senkit zeneértővé, vagy képessé a fentebb ígért szinten játszani. Neketek mi erről a véleményetek? Szerintem ehhez tényleg évek kemény munkája kell, szükség van ritmusérzékre és hallásra, ezek persze fejleszthetőek, de szükség lesz rájuk. Az utolsó meg... szerintem mindent csak úgy érdemes elkezdeni, ha nagyon komolyan gondoljuk...
Elküldve: 2006. február 03. - 22:23:47
Viszont 10-ből 8 megtalálja a gitar.lap.hu-t az interneten, 10ből 5 tud egyedül windowst telepíteni... Te jössz. :)
Elküldve: 2006. február 02. - 20:58:01
Az ókori Görögországban 11 éves korára a legtöbb gyermek tudott írni, olvasni, számolni és legalább két vagy három hangszeren játszott.
Ha körülnézünk a mai általános iskolákban, örülhetünk, ha tízből egy olyan gyermek van, aki egy hangszeren lejátssza a bocibocit.
MIÉRT? Részletek a honlapon
www.zenetanfolyam.hu
Ha körülnézünk a mai általános iskolákban, örülhetünk, ha tízből egy olyan gyermek van, aki egy hangszeren lejátssza a bocibocit.
MIÉRT? Részletek a honlapon
www.zenetanfolyam.hu
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó