Munka Görögországban
Elküldve: 2009. december 31. - 14:35:51
Elküldve: 2009. december 08. - 15:08:56
tudnátok nekem segíteni ?
Görögországba szeretnék nyáron dolgozni nem tudtok valami jó oldalt ahol lehetne regisztrálni:)
fontos lenne :)
előre is köszi
Sára
Elküldve: 2009. november 12. - 11:00:22
Én mindenképpen csak Krétára mennék jövőre...
(Máltát nem ismerem...)
:)
Elküldve: 2009. november 12. - 10:59:14
Hosszú idő óta most jöttem fel újra a fórumra, és most látom írtatok nekem. :)
Írtam is Nektek az e-mail címetekre, majd olvassátok!
Betty
Elküldve: 2009. november 05. - 01:17:50
Én is szeretnek , vagy Máltára vagy Görögországba menni.. mar majdnem elindultam csak akivel mentem volna visszamondta.. úgyhogy most én is társat keresek!! én barmikor indulnék akár kocsival is mehetünk!! van autóm...
Nemrég jöttem haza Angliából, és szeretnék melegebb helyre menni.. ha valakit érdekel írjon erre az emil címre : smallpack1@t-online.hu
sziasztok
Elküldve: 2009. október 27. - 17:29:12
Most regisztráltam csak, ezért most tudok fórumozni is!
Augusztus végén voltam egy hetet Krétán, Hersonissosban volt a szállás, de sok helyre eljutottam. Most fogok végezni fősulin, és áprilistól ha minden igaz, irány Kréta - dolgozni!
Megadom az email-címem, ahol jó lenne, ha megkeresnél, és tudnánk beszélni:)
petruci07@gmail.com
Petra
Elküldve: 2009. október 26. - 16:40:16
Tudom hogy ez nem pont ebbe a témába tartozik de már egy hónapja vagyok itt Thessalonikiben, és jó volna végre magyarokkal találkozni... esteleg nem tudtok valami részmunkaidős munkát errefele? elvileg tanulok, gyakorlatilag időm mint a tenger...
Szép napot!:)
Mius
csenkesz@gmail.com
Elküldve: 2009. augusztus 18. - 15:34:48
mi is hasonló helyzetben vagyunk, mint Bonita, kutyával szeretnénk kimenni Görögországba, minimum 1 évre. Nekem idegenforgalmi közgazdész diplomám van, angolul és németül beszélek középfokon, szállodai tapasztalattal rendelkezem. A párom alapfokon beszél angolul, de gyorsan fel tudjuk tornázni neki középfokra és pultos tapasztalattal rendelkezik. aki bármilyen lehetőséget tud görögön belül, ahova kutyástól, párként ki tudnánk menni, kérem írjon!!
keresztes.gyongyver@gmail.com
Elküldve: 2009. augusztus 18. - 11:57:56
Én pár hete kezdtem érdeklődni Görögországgal kapcsolatban. Van egy nagypn jó barátom aki görög-magyar állampolgár és pont holnap megy vissza oda dolgozni. Nagyon tetszett amiket mesélt arról az országról. Ő Velencében száll hajóra kocsival.
Van valakinek már tapasztalata a kutyás utazással és a kutyás kintléttel? Mert nekem van 2 yorkim és én csakis velük mennék ki. Természetesen van csippjük meg útlevelük is. Én évesen maradnék kint, tehát nem a munkahelyemen szeretnék lakni hanem bérelni hosszútávra appartment. (ez már megoldott) Talán a munka is megoldott ...
A kutyákkal viszent nem tudom, hogy Korfun hogyan bánnak??? Milyenek az állatorvosok? Minden infó ami a kutyákkal kapcsolatos várom !!! És nagyon köszönöm!!!
Elküldve: 2009. augusztus 17. - 08:16:03
Mivel már augusztus közepe van, így azt hiszem idénre én már lemaradtam a külföldi szezonális munkalehetőségről... :-(
Így talán majd jövőre -ha lesz bátorságom- megpróbálok időben nekilátni a munkakeresésnek.
Azért lehet még egy nyaralás erejéig kimegyek Krétára augusztus végén...
Azért köszi,
Betty
Elküldve: 2009. augusztus 15. - 18:23:03
itt vagyok gorogo-ban,jo ideje,eltem crete-n majdnem 2 evig,beszeljunk, ha indulnal meg, van par otletem,tippem s tapasztalatom!
csok
marc
Elküldve: 2009. augusztus 10. - 10:47:23
Én júliusban voltam kinn PARALIA-n, nyaralás, munkakeresés szempontjából..
Így én most tudom, hogy mi van kinn...
Válság... Mindenki panaszkodik... kevés a vendég a parton, a szállodákban, apartmanokban.... sokkal több vendég szokott lenne, bár július végére egész sokan lettek...
Valamikor a vendéglátósok panaszkodnak, valamikor a ruhaárusok... mivel valamelyik évben a LIDL-ben vásárol mindenki és nem költ az étteremben, valamikor meg a ruhaárusok panaszkodnak....
Munkát vállalni április, legkésőbb májusban érdemes, mert akkor még van hely és lehet akár válogatni is...
Tapasztalatom szerint szar a helyzet...
Nagy lehúzós hely..... olyan mint a balaton... kevés pénzért dolgoznak az alkalmazottak, feketén, ami azt jelenti, hogy bármelyik nap kirúghatják őket a főnökök, ami azt jelenti hogy egyik napról a másikra utcára kerülhetnek az emberek, mivel általában szállást is adnak...
Csak görög abban különbözik, hogy olcsóbb, mint a Balaton...
délelőtt 10-kor nyitnak az üzletek és éjfélkor zárnak.. tehát napi 14-15 órát kell dolgozni... Fizetés munkahelytől függ, de pl egy ékszerüzletben 25-30 euro napi, szállás ingyen biztosított.
Napközben kevés a vendég, akkor a tengernél van mindenki vagy kirándul, este 8tól éjfélig pedig mindenki a faluban van.
Paralia a legnagyobb, olympic beach, Nei Pori, lefkada, Leptokaria stb sokkal kisebbek, kevés lehetőséggel...
Rengeteg utazási iroda van... igy az ottani irodákkal érdemes elmenni egy egy programra, mivel a magyar utazási iroda dupla áron kínál mindent.... Érdemes szétnézni, válogatni, mi hol olcsóbb és jobb minőségű.
Van LIDL, valamint egy kimondhatatlan nevű sárga kék színű bolt, ami nagyobb, valamint minden sarkon kis supermarket.... árak hasonlóak a magyarhoz, főleg a Lidlben, ugyanazok a termékek is persze... csak nehéz kitalálni, hogy mi mennyibe kerül, mert görögül irnak ki mindent.... igy vagy a betűket, vagy a grammot kell figyelni...
a lányoknak több a lehetőség: ruhabolt, bazár, ékszer, bundabolt, stb... idén inkább románul, szerbül beszélő lányokat kerestek.... mivel ezen nemzet volt nyaralni..
és nem fontos nagyon az angol.... például az ékszer üzletbe az az eladó meg oda a vendéghez, aki beszéli a nyevet... például magyar vendéghez a magyar eladó... az angol csak végszükség... utazási irodában például tudnak angolul... de senki más... csak a görög... a főnökök is kicsit értenek angolul... német?? felejtős !
A lányokat azért is szeretik jobban, mert szinte minden főnök bepróbálkozik a női alkalmazottjánál.. ha a csaj nem akar szexelni, akkor viszlát! és máris az utcán van... fura emberek a görögök... igazi balkán...
tamas.szogedi@gmail.com
itt kérdezhetsz, ha kérdésed van..
minden jót
Elküldve: 2009. augusztus 03. - 15:55:01
Ha már dolgozni nem is (lassan kifutunk az időből...), de nyaralni nem akar senki csatlakozni Krétára last-minute-úttal??
Elküldve: 2009. július 28. - 15:53:02
Elküldve: 2009. július 28. - 09:27:03
Engem még mindig érdekelne Krétai, azon belül is Maliai munkalehetőség.
Ha valakinek lenne kedve csatlakozni, légyszi mielőbb jelentkezzen, írjon itt a fórumon!!!
Elküldve: 2009. július 28. - 09:24:02
Miért csak szeptember végén mennél ki???
Én már indulnék most szombaton, ha lenne kivel "társulni"!
Engem viszont Kréta/Mália érdekel...
Elküldve: 2009. július 28. - 09:21:38
Te is szeretnél Görögországban dolgozni??
És merre? Engem Kréta, azon belül is Malia érdekel. Jártál már ott, vagy hallottál róla??
Jó lenne, ha valaki csatlakozna, bátrabban lehetne nekivágni... :)
Elküldve: 2009. július 28. - 09:18:57
Most láttam csak, hogy írtál...
Nem, még sajnos még nem indultam neki a "nagy útnak"...
Igazából nem szeretnék egyedül nekivágni, ezért keresnék valakit, aki szintén jönne Krétára/Maliába.

Súgó