Startlap fórum:: Munka Görögországban - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 11 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Munka Görögországban

• Csoport: Guests

Elküldve: 2009. július 25. - 14:06:49

Szia!
Olvastam a hozzászólásod...
Sikerült neked valami azóta?
Engem is érdekelne egy görög meló :)
0

Elküldve: 2009. július 25. - 13:17:19

Sziasztok!Szeptember elejétől szeretnék Görögországban dolgozni(ha lehet akkor Lamia közelében). Kamena Vourla,Paralia,Nei Pori,Neos Marmaras,Thessaloniki érdekelne. De legfőképp Kamena Vourla vagy Paralia.Bárki, aki esetleg dolgozott már ott, vagy járt ott, légyszi írjon nekem. 24 éves lány vagyok, alapfokú angol és görög nyelvtudással. Bármi érdekelne(kisegítő,munka kávázóban,apartmanban,szállodában,üzletben stb.) Főleg nem szezonális munka érdekelne, mert hosszabb távra szeretnék kint maradni. Valaki tud segíteni, hogy milyen okmányok szükségesek? Légyszi segítsetek! Fontos lenne! Előre is köszönöm.
E-mailem: n_erus@freemail.hu
0

Elküldve: 2009. július 04. - 10:43:07

Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy augusztus végén érdemes-e még munkát vállalni Görögországban, vagy ilyenkor már nem igazán lehet találni? Kamena Vourla,Paralia,Sarti, Neos Marmaras,vagy Tolo érdekelne. De legfőképp Kamena Vourla.Bárki, aki esetleg dolgozott már ott, vagy járt ott, légyszi írjon nekem. Még az ősszel vagy jövő májustól szeretnék Görögországban dolgozni. 24 éves lány vagyok, alapfokú angol nyelvtudással, és a görög is megy egy kicsit. Bármi érdekelne,nem szezonális munka is(kivéve erotikus munka!!)
E-mailem: n_eri@freemail.hu
Előre is köszi a segítséget
0

Elküldve: 2009. július 02. - 17:16:30

Sziasztok!

23 éves fiú vagyok, egyetemista. Szeretnék a nyáron (sőt akár tovább is) Görögországban dolgozni. Előnyben részesíteném Chalkidiki településeit vagy Paraliát, Leptokariat, de bármelyik szigetre is szívesen mennék, a lehető leghamarabb. Sohasem dolgoztam még külföldön, ám úgy érzem elég bátor legény vagyok és minden vágyam neki vágni a világnak (imádom a mediterrán térséget). Angolul társalgási szinten beszélek. Szinte bármilyen jellegű munka érdekel, azonban az fontos lenne, hogy a szállás biztosítva legyen és minél olcsóbb, de inkább ingyenes. Ellenben csak úgy szeretnék neki vágni, ha már biztos állásom van, nem szeretnék úgy kimenni, hogy esetleg haza jövök sikertelenül. Ha bárkinek van valamilyen tanácsa, vagy tudna segíteni akkor előre is köszönöm!
0

Elküldve: 2009. július 02. - 14:36:58

Sziasztok!

Én is szeretnék mielőbb kimenni dolgozni Krétára, egészen pontosan Maliára.
Egyedül azonban én sem indulnék neki...

Esetleg valaki volt már ott kint dolgozni, vagy tervezi a kimenetelt??

Üdv.:
BBetty
0

Elküldve: 2009. július 02. - 14:30:52

Szia Nóri!

Írtam levelet az e-mail címedre, ha tudod, majd mielőbb olvasd el, jó?!!

Üdv.:

Betty
0

Elküldve: 2009. július 02. - 14:28:43

Szia Nori!

Engem érdekelne Malia!
Találtál már valakit magad mellé??

BBetty
0

Elküldve: 2009. július 02. - 14:28:29

Szia Nori!

Engem érdekelne Malia!
Találtál már valakit magad mellé??

BBetty
0

Elküldve: 2009. július 01. - 09:03:23

Szia!!!

Én is ki szeretnék menni Sartira!
Annyi gond van, hogy é szakmai gyakrolat miatt csak kb. júl 10-től tudnék kimenni. Az nagy gond?
Hogy szeretnél menni? Egy hét nyaralás és közben munkát keresni, vagy van más elképzelésed ?

Mesélj magadról légyszi!
Engem mindenképp érdekelne a dolog.

e-mail: timesrock@citromail.hu
Üdv.: Timi
0

Elküldve: 2009. július 01. - 08:59:04

Sziasztok!

Timi vagyok, harmadéves egyetemista és kt hónapra ki szeretnék menni dolgozni Sartira. Már többször jártam ott, de akkor "vendég"ként.

Van valaki aki esetleg tudna egy-két információt szolgáltatni, vagy aki szintén tervezi a kimenetelt?
0

Elküldve: 2009. június 30. - 19:29:14

Sziasztok!

En a hetvegen (2009 juli 04-05) szeretnek indulni Kretara, Maliara.
Akinek kedve lenne csatlakozni, ne habozzon.
Nekem mar van tapasztalatom a kulfoldi munkaban es felsofokon beszelek angolul. Jo lenne, ha nem egyedul indulnek el.

Udv, Nora

norarose2@gmail.com
0

Elküldve: 2009. június 30. - 19:26:46

Szia!

En hamarosan indulok Maliara, ha van kedved csatlakozni, irj. 25 eves vagyok es felsofokon beszelek angolul.

Udv, Nora
0

Elküldve: 2009. június 30. - 19:26:28

Szia!

En hamarosan indulok Maliara, ha van kedved csatlakozni, irj. 25 eves vagyok es felsofokon beszelek angolul.

Udv, Nora
0

Elküldve: 2009. június 30. - 19:25:07

szia!

En most indulok a hetvegen Maliara. Meg a jegyem nincs meg, de mar kineztem a wizzairnel.
Ha van kedved csatlakozni, jelezz vissza.
25 eves lany vagyok es felsofokon beszelek angolul.

Udv, Nora
0

Elküldve: 2009. június 25. - 18:39:52

Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy augusztus végén érdemes-e még munkát vállalni Görögországban, vagy ilyenkor már nem igazán lehet találni? Kamena Vourla,Paralia,Sarti, Neos Marmaras,vagy Tolo érdekelne. De legfőképp Kamena Vourla.Bárki, aki esetleg dolgozott már ott, vagy járt ott, légyszi írjon nekem. Még az ősszel vagy jövő májustól szeretnék Görögországban dolgozni. 24 éves lány vagyok, alapfokú angol nyelvtudással, és a görög is megy egy kicsit. Bármi érdekelne,nem szezonális munka is(kivéve erotikus munka!!)
0

Elküldve: 2009. június 25. - 06:46:01

Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy augusztus végén érdemes-e még munkát vállalni Görögországban, vagy ilyenkor már nem igazán lehet találni? Paralia,Sarti, Neos Marmaras,vagy Tolo érdekelne. 24 éves lány vagyok, alapfokú angol nyelvtudással, és a görög is megy egy kicsit. Bármi érdekelne(kivéve erotikus munka).
0

Elküldve: 2009. június 17. - 21:40:37

Sziasztok!
Ha valaki akar csatlakozni munkakeresés nyaralás alatt Paralián írjon;moromu23@freemail.hu
0

Elküldve: 2009. június 17. - 16:42:04

Én szívesen mennék...:D
0

Elküldve: 2009. június 17. - 10:47:46

Sziasztok!

Én is július elejétől kinn szeretném tölteni a nyarat Sartin.
Munkát szeresgetek a neten, mert hallottam, hogy sok magyar él és dolgozik kinn, és sok magyar cég is van ott. Egyenlőre kevés sikerrel.

Valaki esetleg? Csatlakozna?
0

Elküldve: 2009. június 17. - 10:17:05

Sziasztok!

Július 10-én indulunk barátnőmmel Sartira 10 napos nyaralásra, de elhatároztuk egy ideje, hogy ott is maradnánk és még nekünk sincs biztos munkánk. Bár eldöntöttük, hogy nem ragadunk le, utazás szempontjából nagyon rugalmasak vagyunk.
Ha valaki tudna segíteni, az írjon.
tiltottgyumi@citromail.hu
0

Topik megosztása:

• 11 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.