Startlap fórum:: görög nyaralás - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

görög nyaralás

#-19

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. október 06. - 14:59:02

A Net Penny Stocks egy különleges befektető csoport, ahol kis befektetések révén nagy hozamokat lehet realizálni. Több automatizált befektető rendszerből lehet választani.

Egyéni befektetői program lehetővé teszi, hogy befektethesse pénzét és heti hozamait élvezze.

Elérhető heti jövedelmek 500$-5000$

1,95$ - 5000$os befektetési instrumentumok közül választhatunk. A legkönnyebben megvalósítható a 15 instrumentumot tartalmazó Bulk invest csapat építő programot ajánlom.

Magasabb jövedelem eléréséhez szükséges: 1,95$ csatlakozási alap program és minimum Bulk 15

(29,95$) amely az egyszerü befektetési programot ötvözi a Network csapatépítő programmal.
A Bulk 15 befektetéssel elérhető maximális jövedelem 2300$ hetente.
A megvalósitáshoz egy Dowliner nevü program segíti a befektetőket, mely 12 mélységü hármas kötődésű Network szisztéma. Mit is jelent ez pontossan ?! Azt, hogy egy csapatépítő magához csak három embert csatlakoztathat, a további csatlakozókat a Dowliner a hozzá csatlakozó emberek között szétosztja. Ezzel segíti az alatt lévő társakat az elöremenetben.

További infókat elküldöm, ha érdekel !

Regisztráció:
link

7DayWealth

- akár havi 10 $-ból is lehetnek millióid.

Arról sokan hallottak, hogy vannak olyan befektetői programok, amik csillagászati hozamokat adnak.
A gond csak az velük, hogy a nagyközönség számára nem hozzáférhetőek.
Ezen a gyakorlaton változtat ez a program, ami az átlagemberek számára is, eddig elképzelhetetlen hozamokat biztosít!
link

A 7DayWealth (SevenDayWealth) nevű, USA-ban bejegyzett társaság mögött olyan – részben európai, részben amerikai – emberek állnak, akik már 20 éve ezen a piacon ténykednek, energiával, nemesfémekkel és nagyon sok olyan eszközalappal foglalkoznak, amik kiugró nyereséget tudnak termelni.A nap 24 órájában figyelemmel kísérik a világban zajló folyamatokat, akkor is képesek nyereséget elérni, ha a piac akár felfelé, akár lefelé megy, vagy stagnál.
E hozamok jelentős részét visszaosztják a befektetői Klub felé.Átlagemberek számára elképzelhetetlen hozamokról beszélünk, ami így a Klubtagoknál jelentkezik:
Napi 0,75-1,25%hozam, az elért eredmények alapján.
A 7DayWealth (Company Express) nem offshore cég, a National Association Of Investment Clubs

– Befektetői Klubok Nemzeti Szervezeténél van regisztrálva, kifogástalan a hírneve, vannak partnereik az USA-ban, Kanadában, egész Európában, Ázsiában, Afrikában, Ausztráliában és Dél Amerikában.
A Klub az amerikai pénzügyi felügyeleti szervek szigorú kontrollja alatt áll, másképp nem is működhetne.
Azért hozták létre a 7DayWealth befektetői klubot, hogy e kimagasló hozamlehetőségeket a nagyközönség számára is hozzáférhetővé tegyék, ezáltal olyan tőkéket is beemelhessenek a kereskedéseikbe, amik eddig el voltak zárva ezektől a lehetőségektől.
Ezért már havi 10 dollárral indítható a befektetésünk, 1-3 hónapos lekötéssel.
Három program közül lehet választani:

Silver: 10,00dollár/hó (kb. 2100 Ft) befizetéssel
Gold: 22,95 dollár/hó (kb.4800 Ft)
Platinum:45,95 dollár/hó (kb. 9600 Ft) befizetéssel

Az első befizetés működik befektetésként, a többi a klub tagsági díja.Normál befektetési kondíciók mellett 10 dollárral nem sokat lehetne kezdeni. Itt azonban kisösszegű befizetések a naponta jóváíródó, magas hozamok mellett, látványos eredményeket képesek hozni, ahogy azt az alábbi példából is láthatjuk:

Példa:
Napi 1% feltételezett hozam esetén:

10 $-ból 1 év végére: 201 $ 2.év végére: 4694 $

Ha utána nem forgatjuk vissza a kamatokat, hanem minden hónapban kivesszük, az havi 1408 $-t jelent, ami már nem olyan rossz havi jövedelem.
Lehetőség van az első befizetés után nagyobb összegek elhelyezésére is.
Pl, ha még 100 $-t betétet helyezel el pluszban, akkor a hozamok a következők:
10 + 100 $ 1.év végére 2216 $ 2.év végére 51636 $

Példánkban feltételeztük, hogy a havi hozamokat nem vesszük fel, hanem mindig visszaforgatjuk, végig a számolt időszak alatt. Mint látható, a hozam napi jóváírása igen erős növekedést eredményez.

link

Ha érdekel a dolog, küldöm a részletes tájékoztatót !
0

#-18

Elküldve: 2009. július 06. - 09:27:03

Sziasztok! Nem reg jottem haza korfurol, Arillasbol (Sidaritol 5 perc) es csak ajanlani tudom mindenkinek!
Az apartman nagyon jo volt, a csalad aki vezeti nagyon kedves!
Ha erdekel valakit, vagy arrafele nyaralna, itt a linkje (angolul)

link

es van autokolcsonyojuk is:

link
0

#-17 Felhasználó nem aktív   Nyelv53 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2009. július 04. - 15:37:43

Szia !

MENJ ODA ! Tök jó, homokos part, iszonyúan sok bolt, olcsó jó kaják , rengeteg üzlet !!

KAMENA VOURLA-ba viszont senki ne menjen , mert apró kavicsos a part, és üres. Égető a nap /délebbre van Paraliánál 380 km-re /, nincsenek üzletek, magyarul szar unalom.
0

#-16

Elküldve: 2008. március 29. - 12:14:11

Sziasztok

Tudna valaki segíteni, hogy Neo Marmarastól 10 km-re található Poseidon hotel***- ről van e valami információja valakinek? Nagyon fontos lenne.
Vagy, hogy hol tudnék utánna érdeklődni.
Utazáis iroda szervez oda utat? Melyik?
Előre is köszi.
0

#-15

Elküldve: 2008. március 11. - 21:31:53

Van valakinek infója Görögo-ban Paraliaban, a HOTEL PARALIA BEACH-ről. Érdekelne a part, strand, van-e napernyő, strandbelépő, milyen a szállóban az ellátás, mi az a menüválasztásos vacsora? Köszönöm előre is!
0

#-14 Felhasználó nem aktív   sanyo79 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2008. január 25. - 02:12:21

Erdemes megnezni a meteorakat, nekem nagyon tetszett. Itt van belole egy kis izelito:
link
0

#-13

Elküldve: 2007. július 12. - 11:24:58

szervezetlen átláthatatlan az egész. magyarországon győr bp szolnok kecskemét kiskunfélegyháza szeged gyüjtik össze az utasokat 12 óra mire a buszok elhadják csak magyarországot többet busszal és utazási irodával sehova az apartmanokat a neten lelehet foglalni fapados repülővel és taxival/sokkal olcsóbb mint nálunk/vagy a tulajok tranzitolnak gyorsabban és kényelmesebb utazni kocsival is rengetegen voltak ha az irodák igy folytatják ismét befognak csődölni ha valakinek kedvezöbb utazásban volt része irja meg by tyytyy
0

#-12

Elküldve: 2007. július 12. - 11:12:57

tájékoztatott hogy paralián buszt kell menteni de ez a busz is gyüjtőbusz lett ismét paralia olimpic beach ide-oda mert sem a különböző utazási iroda sem a buszvezetők nem tudták lekommunikálni honnan és hány utast kell elhozni amikor elindultunk és megálltunk tankolni felhivták a soföröket hogy taxival utánunk küldenek 2utast az idegenvezetö azt mondta hogy a taxit a soförök fizetik de az utasoknak kellet kifizetni 1830kor indultunk a határ felé és megjegyzem 9kor mindenkit kitettek 0 informácioval hogy majd jön a busz és 36fok volt árnyékban mivel a határon sehol nem kellett véletlen órákat állni másnap 12re bpen voltunk ha igy dolgoznánk mint ők nem lenne állásunk
0

#-11

Elküldve: 2007. július 12. - 11:01:46

vrasnára családostól indultunk előző utból okulva felhivtuk az irodát 6éves gyerek miatt közvetlen busz lessz-e vagy görög körutat teszünk ez is gyüjtöbusz lett mint kiderült nei pori felirattal 12kor indultunk thessaloniki után levittek minket nei poriba olimpic beachre paraliara mivel kevesebben szálltak le mint fel ezért állva utaztak és az idegenvezetöt majdnem meglincselték stavrosba másnap 1730ra értünk az apartmant 1800ra foglaltuk el ez a görög kalandozás plussz 8 óra volt itt jok az idegenvezetök minden király volt visszaút is kalandos lett 9kor kitettek 10re stavrosba vittek itt biztositottak szobát (stavros beach apartmanhotel)13kor indult a busz az idegenvezető
0

#-10

Elküldve: 2007. július 12. - 10:45:01

anyosom avian nyaralt dias zeussal kamena vouláig 24 orát utaztak innen komppal kellett volna átvinni öket de mivel kedden kompszünet van /2500huf/az idegenvezetö uj volt és görögül sem tudott ezért délután 8 órás várakozás után kis csonakkal vitték át ez összesen 33órás utazás szállás gazos piszkos kilátás plusz ők takaritottak ki mivel első turnusban mentek visszaút:9kor kirakták öket ez keddre esett komp nincs tehát a görögül nem tudo tényleg idegen vezetö fél12re szerzett csónakot busz kamena voulárol 21korindult bpre érkezés 2130ra szigeten 8 nyaralo volt 4 dias zeuzos 4 cart-toursos 2bolt 1cukrászda 1ajándéküzlet 2vendéglő 1pék ami jó volt magyarul tudott a vendéglős
0

#-9

Elküldve: 2007. április 22. - 17:24:36

Sziasztok!

Korfu szigetére, (Moraitikara)utazunk. A hotel neve Nasos & Daisy. Mivel még nem voltunk itt, ezért kérek információt a helyről. ( tengerpartról, a szállásról? )

Üdv.
0

#-8 Felhasználó nem aktív   sanyo79 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2007. április 20. - 08:48:38

Sziasztok!

Görögországról és Meteoráról itt találtok sok sok infot: link
0

#-7

Elküldve: 2007. március 04. - 15:40:06

Mennyire megbízható a Dias Zeus utazási Iroda?
Gyula
0

#-6

Elküldve: 2006. október 03. - 22:30:55

Sziasztok!

Én Szeptember 24-én jöttem haza Olympic Beachről és a Dias Zeussal utaztam. Velünk nagyon rendesek voltak a sofőrök, ráadásul az egyik egy fiatal srác volt, Marió. Élveztem velük az utat. :)
0

#-5

Elküldve: 2006. szeptember 28. - 16:01:04

Sziasztok!Nemrég jöttünk haza Stavrosból és szeretném tapasztalatainkat megosztani. Először is mindenki kerülje el az ex-jorgos travelt/most Dias Zeus-nak hívják/. A szervezés csapnivaló és úgy bántak velünk mint a kutyákkal. Ezenkívül Stavros nem egy üdülő paradicsom, hanem lepukkant kis falu, amire rászabadult egy csomó turista. Az ott lakók ezért barátságtalanok, hajlamosak bunkón viselkedni, annak ellenére, hogy egy rakás pénzt hagytunk náluk. Sajnos ez nem minden, de azt hiszem figyelmeztetésnek elég, mert nem mindegy, hogy az egész évben gyűjtögetett pénzeteken hova mentek!
0

#-4

Elküldve: 2006. június 30. - 12:32:09

Hello!
www.viamichlein.com Ez egy útvonaltervező sajnos csak angolul tud, de nagyon részletes és pontos. Egyébként mi is Nei Pori- ba megyünk aug. 15-én ti mikor indultok? Mehetnénk együtt?
0

#-3

Elküldve: 2006. június 28. - 16:09:32

Hello!
Tudtok-e nekem segíteni BPest-Neipori közötti autó utvonal térkép keresésében. Honan tudnám letölteni ezt a térképet? előre is köszi
0

#-2

Elküldve: 2006. május 30. - 14:31:00

Szia!
Én tavaly voltam Korfun, ajánlom a déli részt, Moraitikán voltam . Nagyon szép és jó:)
0

#-1

Elküldve: 2006. május 08. - 12:48:10

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni gyakorlott Görögországi utazóktól.:))
Soha nem jártam még e csodás országban, de idén Korfu szigetére eljuthatok.Hugommal, akinek két kicsi gyereke van(4 és 6 évesek), és lányommal aki 19 éves, és nagyon szeret bulizni.Tudtok-e olyan helyet , ami mindannyiunknak megfelelő lehet, mondjuk sekély , homokos tengerpart, bulizási lehetőség, érdekességek.
Köszi
Ildikó
0

Elküldve: 2006. május 07. - 11:05:09

Szia! Én kb 10 éve jártam az Olimposzi riviérán. Olimpic beach-en. Akkor kezdett kialakulni. Csendes hely, nem olyan nyüzsgő, mint a kb 3 km-re lévő Parália. Csodálatos a tengerpartja, sekély vízzel, úgyhogy gyerekeseknek is kiváló.De ha bulizni vágysz akkor inkább Paráliára tedd le a voksodat.
Lehet programokat választani, de Athén kicsit messze van, a Meteórák is. Viszont közel van Thesszaloniki , és melette egy aquapark:)
A fakultatív programok közül viszont akkor a görög est nem jött be. HIdeg volt a vacsi kevés, és nem igazán görög jellegű, és rövid a műsor. Az egész kb 1,5 órát tartott. Nem érte meg az akkori elég borsos belépőt.
A környék viszont csodálatos volt :)

Üdv H.János
0

Topik megosztása:

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó