Vakációs Pomorie, Bulgaria
Elküldve: 2007. november 14. - 15:02:18
Elküldve: 2007. augusztus 08. - 12:19:45
Elküldve: 2007. április 15. - 08:51:06
Elküldve: 2006. július 31. - 18:35:48
Nagyon szimpatikusan hangzik kedves barátod szálláshelye! Kérlek, írj valami közelebbit! Kell-e előre foglalni szeptember elejére, vagy pedig elég, ha egyszerűen betoppanunk? Németül meg tudjuk-e értetni magunkat? Milyen szobaárral számolhatok/fő (kétéves kisgyermekre van-e felár)? Köszi előre is az infót: gyerika
Elküldve: 2006. június 07. - 12:16:28
Aki már volt az idén Bulgáriában, az írja már meg, mi volt a határokon. Konkrétan arra gondolok, hogy milyen kajákat engednek, illetve nem engednek át főleg a Román vámosok. Én eddig azt hallottam, hogy még a konzerveket is elveszik.
Továbbá, aki régebben volt, az írja már meg, hogy milyen minőségben és árban van a kaja, mind a boltokban és az éttermekben. Ha úgy láttátok, hogy olyan mint itthon, akkor az már elég a boldogságomhoz. Ugyanis mi öten megyünk júliusban Pomoriébe, és nem szeretnénk éhen halni sem, de azt sem szeretnénk, hogy jól felcuccolunk, és a Román határon meg kidobjuk a vámosoknak.
Minden segítséget köszi.
Pasztore
U.i. A Pomorie.com oldal nagyon jól használható, ha szállást kerestek.
Elküldve: 2006. június 07. - 12:04:28
Ha tudsz angolul, akkor minden kérdésedre választ kapsz a Pomorie.com oldalon. Rengeteg aprtman közül választhatsz, és közvetlenül kapcsolatba léphetsz a tulajdonosokkal. Fotók, és árak is vannak.
Sok szerencsét
Pasztore
Elküldve: 2006. március 16. - 21:07:40
Épp a legjobbkor találtam meg az írásodat! Feleségemmel most nyáron szeretnénk Pomoriebe utazni és szállást keresek. Megtennéd, hogy írsz pár sort erről a szállásról, amit már említettél? Van esetleg weboldala is, ahol meg lehet nézni? Mennyibe kerül a szállás, és hogy lehet velük felvenni a kapcsolatot? Milyen nyelven beszélnek?
Hú, elég sokat kérdeztem, de bízom benn, hogy válaszolsz nekem. Kérlek, hogy a válaszodat az e-mail címemre küldd! breuer@chello.hu
Köszönöm előre is!
breuerat
Elküldve: 2006. január 06. - 10:48:50
Volt szerencsém párszor Pomoriebe utazni,így ismerem a lelkesedésedet.De még olcsóbbá lehet tenni az ottartózkodást,ha ismerőshöz térsz vissza mindég.
egy nagyon jó barátom lakik a Krapbrezsna 39. sz. alatt. Ez 20 m-re van a strandtól.Minden évben kiadja a szobákat potom árért, a konyhája pedig kiválló.
Elküldve: 2005. augusztus 22. - 12:06:12
Elküldve: 2005. július 05. - 07:53:07
Remélem, hogy ez egy jó hely lesz, mert ide megyünk nyaralni. Ha valaki volt már itt, kérem írjon róla. Még az ottani árak érdekelnének, hogy mennyire érdemes itthonról felcuccolni.

Súgó