Greeting Miss Nana
Hogy van ma remélem, hogy minden dolog rendben van, mint az én pleassure a kapcsolatfelvételre, miután megtekintették a profilod link tényleg engem abban, kommunikáció, ha majd a vágy velem így megismerik egymást, a jobb és mi történt a jövőben. Én is nagyon boldog, ha tudsz írj nekem az én e-mail a kommunikáció legegyszerűbb, és mindent tudok minden más, itt van az én e-mailben (Nanasimol@yahoo.com) l lesz a várakozási hallani rólad, ahogy én szeretném, ha minden A legjobb a nap folyamán.
yours new friend. (Nanasimol@yahoo.com)
Miss Nana.
Greeting From Miss Nana
how are you today i hope that every things is ok with you as is my pleassure to contact you after viewing your profile link which really interest me in having communication with you if you will have the desire with me so that we can get to know each other better and see what happened in future. i will be very happy if you can write me through my email for easiest communication and to know all about each other,here is my email (Nanasimol@yahoo.com) l will be waiting to hear from you as i wish you all the best for your day.
yours new friend.(Nanasimol@yahoo.com)
Miss Nana.
Oldal 1 / 1
Jobbkormányos, Automata, Peugeot 206 eladó
Elküldve: 2008. április 30. - 12:16:21
Eladó angol rendszámú jobbkormányos autó
Alkalmi vétel 600.000 forintért!!!!!!!!!!!!!
Balassa Bálint 06302861562
balassa@htmik.hu
Még angol rendszámtábla van rajta.
A kocsi 2000. 11. havi regisztrációs, 1783 m3 benzines.
Volvo V40-es XS kombi.
Mielőtt megvettem új gumikat tettek rá alufelnikkel.
Miután megvettem az elmúlt hónapokban:
A kuplung kinyomóhenger ki lett cserélve, ki lettek cserélve a motor és generátorszíj.
Ki lett cserélve a motor agy.
Ki lettek cserélve a fék lemezek és a fék betétek
Ki lett cserélve a kipufogó.
Át lettek oljozva az ajtózárak, át lettek zsírozva az első kerekeknél a gömbcsuklók.
Új akkumulátort tettem bele.
Friss olajcsere volt most Budapesten, cserélve az olajszűrő és levegőszűrő.
Sötétzöld színű festék jó állapotú, elektromos tükörállítók és elektromos ablakemelők, klíma, eredeti CD-s és kazettás rádió, immobilájzeres indítókulcs.
Néhány perc alatt rá lehet hangolódni a vezetésére. Kb. 500 000 ft-ba kerül a magyar rendszámú forgalombahelyezés. A jobb kormány megfelel a magyar műszakivizsgán.
Angol műszaki vizsga van rajta 2008. szeptemberig.
Magyarországi kötelezőbiztosítást lehet külföldi rendszmú autóra is kötni ugyannyiért, mint a magyar rendszámú autóra.
Alkalmi vétel 600.000 forintért!!!!!!!!!!!!!
Balassa Bálint 06302861562
balassa@htmik.hu
Még angol rendszámtábla van rajta.
A kocsi 2000. 11. havi regisztrációs, 1783 m3 benzines.
Volvo V40-es XS kombi.
Mielőtt megvettem új gumikat tettek rá alufelnikkel.
Miután megvettem az elmúlt hónapokban:
A kuplung kinyomóhenger ki lett cserélve, ki lettek cserélve a motor és generátorszíj.
Ki lett cserélve a motor agy.
Ki lettek cserélve a fék lemezek és a fék betétek
Ki lett cserélve a kipufogó.
Át lettek oljozva az ajtózárak, át lettek zsírozva az első kerekeknél a gömbcsuklók.
Új akkumulátort tettem bele.
Friss olajcsere volt most Budapesten, cserélve az olajszűrő és levegőszűrő.
Sötétzöld színű festék jó állapotú, elektromos tükörállítók és elektromos ablakemelők, klíma, eredeti CD-s és kazettás rádió, immobilájzeres indítókulcs.
Néhány perc alatt rá lehet hangolódni a vezetésére. Kb. 500 000 ft-ba kerül a magyar rendszámú forgalombahelyezés. A jobb kormány megfelel a magyar műszakivizsgán.
Angol műszaki vizsga van rajta 2008. szeptemberig.
Magyarországi kötelezőbiztosítást lehet külföldi rendszmú autóra is kötni ugyannyiért, mint a magyar rendszámú autóra.
Elküldve: 2005. július 04. - 12:33:42
Automata váltós, metálkék Peugeot 206, 1400cm3, 2000-es év, 25000 mérföld, nagyon megkímélt állapotban eladó 4000 fontért vagy ennek megfelelo összegű forintért. Olcsó üzemeltetési költség, ideális közlekedési eszköz ha angliába készülsz költözni, esetleg már itt élsz. Amennyiben érdekel, keress a (0044)/(0) 79 321 43 453 telefonszámon.
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó