Startlap fórum:: Angliai munka - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Angliai munka

• Csoport: Guests

Elküldve: 2009. október 13. - 06:51:40

Sziasztok!
Olyan embert keresek aki az Euwork-ön keresztül ment ki liverpoolba a csírkegyárba!Szeretnék infókat tudni róla .
0

Elküldve: 2009. július 19. - 16:54:48

Sziasztok!
Tudom nagy kérés és nagy segitséget kérek!Szóval én már voltam kint 1.5 évig és buszsöfőrként dolgoztam egy magán kb25 darabos kis cégnél!Az utolsó 6 hónapban már transportmanager voltam,de sajnos az élet ugy alakította,hogy haza kellett jönnöm,de mindenféleképpen vissza vágyok angliába!Minden kártyám papirom megvan és kinit tapasztalatom is!Nagyon hálás lennék ha valaki tudna nekem seginteni,de kérem aki azzal a reménnyel jelentkezik,hogy tudok segiteni,de kell fizetni elölre ennyit és ennyit az ne tegye,mert én is ki tudom dobni az ablakon a pénz!Elnézést ezért,de akinek nem inge nem veszi magára!
köszönöm szépen elöre is!
bala7@freemail.hu
0

Elküldve: 2009. július 19. - 12:49:18

Sziasztok!

Én is angliai munkákat keresek. Tud valaki valami jó munkaközvetítő irodát?

Egyenlőre amit találtam az egy jó oldal az angliai munkavállalásról általában: www.infoanglia.hu

Valaki tud valami mást?
0

Elküldve: 2009. január 21. - 17:50:09

Sziasztok!

Angliai munkák:
link
0

Elküldve: 2008. szeptember 27. - 18:44:10

Hazafiság? Kizsákmányolás? A pizzásfiú kapitalizálódása? A jobboldali, orosházi képviselő fia igazi nagy kapitalistaként zsákmányolja ki a Magyarországról Londonban szerencsét próbáló honfitársait. Túlzsúfolt. 10-12 fős szállások, embertelen körülmények, hamis ígéretek, gengszter módszerek, megfélemlítés, deposit biztosítás kikerülése, council tax visszaélés, H.M.O. feltételek áthágása, adó megkerülése. Rothadó falak, egér, csótány, melegvíz hiánya, bed bug-os szobák. Középkorra emlékeztető körülmények, hamis ígéretek. Kérdések: Mi a cél? Mindenáron pénzhez jutni és az egyébként is szükségben szenvedőket sarcolni? Működhet ez legálisan manapság? Hol vannak a hatóságok ilyen esetekben? Ki segíthet? Választ vártok? Hamarosan több szerencsétlenül járt személy helyszíni beszámolója! folyt. köv.…
0

Elküldve: 2007. május 02. - 17:21:14

Hello Mindenki !

Bocsi hogy ide firkálok.. de lehet érdekel téged vagy valakit aki ezt a fórumot épp nézi.

Van egy lehetőség, ami úgy tűnik működik. Az Interneten
kóboroltam és találtam valamit. Ez működik és nem kerül semmibe. A
mellékelt használati utasítás pontos betartásával tudsz regisztrálni. Ez a reklámcég
fizet azért, ha beengeded a reklámjait a monitorod
felső vagy alsó 2-3 cm-ére, amit bármelyik pillanatban levehetsz onnan, és csak
akkor van ott, ha azt Te akarod! Ez egy jó kis program, ami keresi
neked a pénzt, ha fönt vagy az Interneten, nincs semmi dolgod vele,
egyedül dolgozik.

Hogyan?

Egy kis kalapos manó fog sétálni vagy pihenni a
monitorod felső 2-3 cm-én. Ha sétál, akkor gyűjti neked a pontokat,
amit egy számláló is jelez. A pontok pedig pénzt érnek. 1000 pont=1$.
Ha elérted az 50$-t, csekken megkapod a pénzt. 30 naponként fizet.
Ha eddig nem érted el az 50 USD-t nem veszik el, hanem átviszed a
következő hónapra.

Mit kell tenned?

Regisztráld magad itt:

link

Valós adatokat adj meg,mert oda jön a pénzed!!! Ékezet nélküli betűkkel sikeresebb leszel.

A következőket kell megadnod :

nLogin: a felhasználói neved
Password: jelszód
Verify passzword: mégegyszer a jelszód
First name: vezetéknéved
Last name: keresztnév ( néha nem fogadja el az ékezeteket, de inkább ne írj ékezetet. )
Street address: utca, hsz...stb
City: városod
Zip/Postal coda: irányítószám
State: hagyd üresen
Province: hagyd üresen
Counrty: Hungary
E-mail: add meg
Személyes adataid: Születési idő ,Iskola ,Nemed
Pipáld ki 50$ - ha elérted, akkor küldi a pénzt!
Referred by: Automatikussan ott lesz (devil1000 - ez lennék én)

Végül pipáld ki a két kockát, de előtte olvasd el a tájékoztatót - általánosságok - majd a Submit... -ra
klikkelj. Néhány perc múlva kapsz egy e-mailt, hogy regisztráltak, de az oldalon is megjelenik.
Ott küldenek egy linket, vagy már az oldalon lesz aminek segítségével lementheted /Download/ a
programot a gépedre. Kirak egy ikont az asztalra, ami egy zöld dollár
lesz. Ha bármi dolgod van az interneten, (tanulsz, e-mailezel, állást
keresel, vagy csak böngészel) közben a kis manó keresi neked a zsebpénzt.
(De előtte kattints a zöld dollára, hogy elinduljon a program ).

Fontos: 1 gépről csak egy regisztráció menjen, mert különben ugrik a
pénzed (ne kísérletezz más néven vagy címen.) Ha ismerőseidet is
regisztráltatod magad alá, az plusz pénz neked, ha a főoldalon a sok emberkére
kattintasz, láthatod mennyit kapsz utánuk.

A csekkek mindig rendesen megjönnek, mindössze 2-3$-t vonnak le ( no problem ) .

A programot bámikor DELETE-elheted a gépedről ha nem érdekel, bármikor bezárhatod stb... szóval semmi átverés csak néha "ba..ogasd" a kis emberkét hogy melózzon, mert kis barátunk szeret néha belustulni ilyenkor leül és "ba..ik" melózni :) majd pihen egy kicsit és megy tovább...de csinálja ő !! Tipp: Én azt szoktam csinálni ha nem melózok épp a gépen akkor az egér mutatót oda visszem rá és ott is hagyom... így kénytelen egyfolytában menni és keresni nekem a jó kis zsíros dollárokat !!!!

PRÓBÁLD KI .. ITT TÉNYLEG NEM VESZTESZ SEMMIT ...

Sok sikert :)
akit nem érdekel és zavar ha ide irtam : bocsika mégegyszer...
0

Elküldve: 2006. november 10. - 12:35:28

Kedves Tomasz!Ajánlom figyelmedbe az iranylondon.hu oldalt, a magyaroklondonban.com-ot, illetve az iwiw oldalon ha átállítod a várost Londonra ott is olvashatsz infókat. Álláshirdetések vannak továbbá a gumtree.co.uk oldalon.
Ha orvosi, fogorvosi vagy gyógyszerészi munkáról lenne szó, akkor jobban tudnék segíteni. A metaforum.hu oldalon vannak hasznos információk.
Sok sikert! Ann
0

Elküldve: 2006. február 01. - 15:18:09

Mi a Barátnőmmel Úgy döntöttünk hogy elég volt az itthoni munkanélküliségből és tovább állunk. uticélunk London. Most még egyenlőre Angólra járunk, de hamarosan végzünk. Egenlőre ha sikerül kijutni akkor elejinte valami segéd munkával akarunk pénzt keresni. aztán ha minden jól megy, akkor az elvégzett tanfolyamokkal szeretnénk érvényesülni. Ha valaki tudna nekünk segíteni, PL:szóró lap osztás angól megfelelőjére vagy kinti cégek infójára,pozitív negatív egyaránt érdekel. AKI TUD SEGÍTENI ANNAK ELÖRE IS KÖSZÖNJÜK!!!
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó