Szia!
Légyszíves leírnátok mi történt veletek?
Az infoanglia.hu oldalom olvastam elég sok mindent a papírok rendezésével kapcsolatban, szeretném megtudni hogy nektek mit kellet intéznetek.
Oldal 1 / 1
Szállás angliában
Elküldve: 2008. október 25. - 22:51:32
Sziasztok!
Nov. 9-én készülök Londonba, a Gatwicki hiltonnál kaptam munkát és szobát keresek lehetőleg Crawley-ben, esetleg Horley-ben. De az is megfordult a fejemben, hogy pár emberrel együtt, akiknek azonos az úticéljuk, közösen házat bérelhetnénk. Ha bárkit érdekel a lehetőség, kérem sürgősen írjon ide, vagy az emilemre (ha minden igaz, látható)!
Nov. 9-én készülök Londonba, a Gatwicki hiltonnál kaptam munkát és szobát keresek lehetőleg Crawley-ben, esetleg Horley-ben. De az is megfordult a fejemben, hogy pár emberrel együtt, akiknek azonos az úticéljuk, közösen házat bérelhetnénk. Ha bárkit érdekel a lehetőség, kérem sürgősen írjon ide, vagy az emilemre (ha minden igaz, látható)!
Elküldve: 2008. szeptember 27. - 18:43:45
Hazafiság? Kizsákmányolás? A pizzásfiú kapitalizálódása? A jobboldali, orosházi képviselő fia igazi nagy kapitalistaként zsákmányolja ki a Magyarországról Londonban szerencsét próbáló honfitársait. Túlzsúfolt. 10-12 fős szállások, embertelen körülmények, hamis ígéretek, gengszter módszerek, megfélemlítés, deposit biztosítás kikerülése, council tax visszaélés, H.M.O. feltételek áthágása, adó megkerülése. Rothadó falak, egér, csótány, melegvíz hiánya, bed bug-os szobák. Középkorra emlékeztető körülmények, hamis ígéretek. Kérdések: Mi a cél? Mindenáron pénzhez jutni és az egyébként is szükségben szenvedőket sarcolni? Működhet ez legálisan manapság? Hol vannak a hatóságok ilyen esetekben? Ki segíthet? Választ vártok? Hamarosan több szerencsétlenül járt személy helyszíni beszámolója! folyt. köv.…
Elküldve: 2007. június 12. - 18:20:27
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a következő problémámhoz:A nyáron szeretnék kiutazni Angliába egy fogadócsaládhoz pár hétre nyelvtanulás céljából! (vmi cserediákszerűségre gondoltam)
Ha tudtok segíteni írjatok: gaborszucs@invitel.hu
Segítségeteket szeretném kérni a következő problémámhoz:A nyáron szeretnék kiutazni Angliába egy fogadócsaládhoz pár hétre nyelvtanulás céljából! (vmi cserediákszerűségre gondoltam)
Ha tudtok segíteni írjatok: gaborszucs@invitel.hu
Elküldve: 2007. június 01. - 16:29:45
Munka és Szállás után érdeklődsz Londonban?
Az IRÁNYLONDON segít:
- INGYENES angol bankszámlanyitás a szerződött banknál (3 -7 nap alatt)
- Londoni munkainformácók
- Ügynökségek elérhetőségei
- Londoni szállás
- Reptéri szolgáltatás
Szállásaink Észak – London - ban a 2-es és 3-as zónákban találhatóak tiszta, igényes 3-4, 5 szobás családi házak, melyek azonnal beköltözhetőek, bútorozottak, minden szükséges dologgal felszereltek (ingyenes, gyors internet), tömegközlekedési eszközökkel könnyen elérhetőek, busz, vonat és tube állomás, bevásárló-és szórakoztató központok,ingyenes és olcsó angol nyelviskola közelében amit előszeretettel látogatnak a londoni magyarok.
Figyelem! Áraink kedvezőek: 55 £/hét/főtől rezsivel együtt!
Látogass el honlapunkra, ahol megkapsz minden információt! Az irány London fórumában pedig várjuk kérdéseidet és észrevételeidet
Elérhetőségeink
PLP Services LTD
Pleskó Pál: 07795173822-Angliából
00447795173822-Magyarországról
E-mail: info@iranylondon.hu
link
Az IRÁNYLONDON segít:
- INGYENES angol bankszámlanyitás a szerződött banknál (3 -7 nap alatt)
- Londoni munkainformácók
- Ügynökségek elérhetőségei
- Londoni szállás
- Reptéri szolgáltatás
Szállásaink Észak – London - ban a 2-es és 3-as zónákban találhatóak tiszta, igényes 3-4, 5 szobás családi házak, melyek azonnal beköltözhetőek, bútorozottak, minden szükséges dologgal felszereltek (ingyenes, gyors internet), tömegközlekedési eszközökkel könnyen elérhetőek, busz, vonat és tube állomás, bevásárló-és szórakoztató központok,ingyenes és olcsó angol nyelviskola közelében amit előszeretettel látogatnak a londoni magyarok.
Figyelem! Áraink kedvezőek: 55 £/hét/főtől rezsivel együtt!
Látogass el honlapunkra, ahol megkapsz minden információt! Az irány London fórumában pedig várjuk kérdéseidet és észrevételeidet
Elérhetőségeink
PLP Services LTD
Pleskó Pál: 07795173822-Angliából
00447795173822-Magyarországról
E-mail: info@iranylondon.hu
link
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó