sziasztok
A barátom nemrég ment ki Londonba dolgozni. Érdekelne, hogy tud e valaki esetleg olyan lakásról ami a Ramada Hotel közelében található és viszonylag olcsó lenne. Mert ott dolgozik. Előre is köszi a segítséget.
Oldal 1 / 1
Sofőröket keresek Dél-Angliába-Londonba! Alap angollal és gyakorlattal!
Elküldve: 2008. november 24. - 18:31:35
Szia Grabber!
Karesz vagyok, Northampton elek a csaladommal kb 1 honapja, es nagyon jol jonne ez lehetoseg. Az angolom valoban csak alap, de soforkent sokat dolgoztam. B, C, E kategoriam van.
email cimem: o.kari@citromail.hu
telefonszam: 07757 095665
Kerlek jelentkezz, elore is koszonom
Karesz
Karesz vagyok, Northampton elek a csaladommal kb 1 honapja, es nagyon jol jonne ez lehetoseg. Az angolom valoban csak alap, de soforkent sokat dolgoztam. B, C, E kategoriam van.
email cimem: o.kari@citromail.hu
telefonszam: 07757 095665
Kerlek jelentkezz, elore is koszonom
Karesz
Elküldve: 2008. május 30. - 11:31:13
Sziasztok London közelébe Dél-Anglián belüli fuvarokra keresek sofőröket. C+E jogsi, némi gyakorlat pótkocsival, alap angol, digi tacho.
Cserébe 9.75ös orabér (adózva 7,36) és GRANTÁLT heti 53 óra munka plusz túlóra. ez havi 1800£ Rendes bejelentett munka, 28nap fizetett szabadság, nem agency-s ide-ode szivás. Szupermarket drops, 2 drops/round 2 rounds naponta. ha érdekel süss egy önéletrajzot a kovacsn@veco.hu cimre, vagy hivd a +361-456-0006os számot! Üdv, Norbi Ui.: Pillatnyilag 28 üres helyem van lehet hozni a haverokat!
Cserébe 9.75ös orabér (adózva 7,36) és GRANTÁLT heti 53 óra munka plusz túlóra. ez havi 1800£ Rendes bejelentett munka, 28nap fizetett szabadság, nem agency-s ide-ode szivás. Szupermarket drops, 2 drops/round 2 rounds naponta. ha érdekel süss egy önéletrajzot a kovacsn@veco.hu cimre, vagy hivd a +361-456-0006os számot! Üdv, Norbi Ui.: Pillatnyilag 28 üres helyem van lehet hozni a haverokat!
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó