Nézd meg, itt is találsz külföldi állást!
link
Oldal 1 / 1
Középkoru házaspár
Elküldve: 2008. január 14. - 13:34:28
telefonszámom: 06202410397
e-mail: smileatesz@vipmail.hu
munkát keresek főleg Madridban vagy Málaga, Almería, Cádiz, Lisboa térségben. köszönöm a segítséget.Atesz
e-mail: smileatesz@vipmail.hu
munkát keresek főleg Madridban vagy Málaga, Almería, Cádiz, Lisboa térségben. köszönöm a segítséget.Atesz
Elküldve: 2008. január 14. - 13:32:10
üdvözlet mindenkinek!
Társalgási szinten beszélek spanyolul, néhány hónapig éltem kint Málagán. 2008 júliusától szeretnék munkát vállalni Spanyolországban. Minden megoldás érdekel(éttermi, szállodai, gyermekfelügyeleti, alkalmazott munkák, stb.). Kérem, segítsen valaki, mert nagyon el vagyok kenődve, hogy nem találok semmit. Egyetemet végeztem, angolul is beszélek, egy kicsit portugálul is.
Társalgási szinten beszélek spanyolul, néhány hónapig éltem kint Málagán. 2008 júliusától szeretnék munkát vállalni Spanyolországban. Minden megoldás érdekel(éttermi, szállodai, gyermekfelügyeleti, alkalmazott munkák, stb.). Kérem, segítsen valaki, mert nagyon el vagyok kenődve, hogy nem találok semmit. Egyetemet végeztem, angolul is beszélek, egy kicsit portugálul is.
Elküldve: 2007. augusztus 21. - 13:57:16
52,49éves házaspár vagyunk.Segítséget szeretnénk kérni szezonmunkakeresésben. Július végén jöttünk haza spanyolországból egy mindkettőnket érintő vírusos szembetegség miatt.Délen kerestünk szezonmunkát amikor elkapott a betegség. Most szeretnénk visszamenni de csak a biztos állás és szállás reményében merünk nekivágni az útnak mivel alig van pénzünk.Saját autóval mennénk. Van munkavállalási engedélyünk(NIE)számunk, sacyl kártyánk.stb. Egy kicsit értünk spanyolul és németűl. Kérjük hogy aki tud segítsen mert szeptember elsején már kezdeni szeretnénk.Válaszokat a klavora@freemail.hu-ra várunk. Előre is köszönjük mindenkinek.
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó