Startlap fórum:: Nemetorszagban lakom - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 4 Oldal +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Nemetorszagban lakom

• Csoport: Guests

Elküldve: 2006. június 26. - 08:54:03

Sziasztok!
Szállást keresek 2 fő részére a következő városokban:Berlin jun.29-30; Frankfurt jul.1-2; Dusseldorf jul.3-4; Munchen jul.5-6; Berlin jul. 7-8-9re!
Ha valaki tud címet vagy konkrét helyet kérem írjon vagy hívjon!!! ibolyak@vipmail.hu
Tel.:06-30/9429166
0

Elküldve: 2006. június 23. - 14:33:01

Sziasztok!

Én egy elveszett barátomat keresem Németországban és a segítségeteket kérném!
4 éve voltam kinn Kaufbeurenben (Bayern) és ott ismerkedtem meg egy kedves sráccal. Igazából ő volt az idegenvezetőm és míg suliba jártam, ő gondoskodott arról, hogy ne legyenek túlzott beilleszkedési próblémáim! Igazi barátok lettünk! Én visszajöttem Magyarországra! Megállapodtunk, hogy levelzünk, de hirtelen megszakadt közöttünk a kapcsolat! Elköltözött a régi lakhelyéről, előfordult, hogy egy kedves öreg hölgy tudatta velem válaszlevelében, hogy már nem a címzett lakik ott!
Kérdeznélek benneteket, hogy Németországban van-e olyan ismerőskereső, mint nálunk pl. az iwiw, ahol utánna tudnék érdeklődni a srácnak! Nagyon hálás lennék!

Előre is köszönöm!
Andrej
0

Elküldve: 2006. március 16. - 23:56:33

Üdvözletem, én Dani vagyok egy 22 éves srác, és szeretném a segítségeteket kérni valamiben. Igazából információra lenne szükségem.
Azt szeretném kérdezni, mennyire elég kint az angol nyelv alapszintű ismerete, vagyis igazábol az, mennyire tudnak kint az emberek angolul?
Valamint az, hogy alapszintű nyelvtudással, van-e esély munkát találni?
Ez elég furcsán hangzik, de lehet kint szerencsétpróbálni?
Mondjuk arra gondolok, hogy ha kimegyek annyi pénzel, hogy 2-3 hónapíg tudjak ott albérletet fizetni, és persze úgy kimenni, hogy már legyen már kilátásban valami meló.
Meglehet próbálni szerinted?

Előre is köszönöm válaszod, ha van időd írhatnál arról milyen ott lakni?

Tisztelettel:
Keres Dániel
0

Elküldve: 2006. március 12. - 00:57:10

Hello Mindenkinek,
nemrég jöttem ki Nürnberg-be, iskolába járok és ez mellé keresek mellékállást , ha valaki tud segiteni kérem irjon a kulfoldimunka@freemail.hu-ra.
Köszönöm
0

Elküldve: 2006. február 27. - 13:41:43

Sziasztok! Rotenburg környékéröl van valaki közületek? Mert én ott lakom és nem ismerek egy magyart sem erre felé! Jelentkezzetek irjatok a Lantony@freemail.hu cimre. Köszi!
0

Elküldve: 2006. február 25. - 11:34:09

Szia MissMarble!

Lenne egy kerdesem hozzäd.Augusztus ota kint elek Nemetben,mint Au-Pair.Szeptembertöl ha felvesznek valahovä,akkor elkezdek egy Ausbildung-ot ,vagy uni-t.Viszont Au-Pair mär csak kb. mäjus,juniusug akarok lenni,tul unalmas nekem.
Lenne itt egy magyar etterem,ahovä mär most fel vennenek kellnerin-nek,csak amig au-pair vagyok nem dolgozhatom,csak au-pair-kent.Nem lehet ezt valahogyan kervenyezni?Van rä egyältalän esely,hogy legaläbb a nyäron dolgozhassak Nemetben,mert utäna ha tanulok akkor mär dolgozhatom 400 € -s jobot.
Välaszodat küldheted: emili86@freemail.hu
Vielen Dank!:)
0

Elküldve: 2006. február 04. - 18:04:56

szerintem tök jól tudsz.. legalábbis azok alapján amit odaírtál :)
hol tanultad a magyart és miért ha német vagy?? miért pont magyar??
van itt valami családi kapocs??
0

Elküldve: 2005. október 28. - 13:42:08

Sziasztok!
Ha valaki tud valami munkát Berlinben, azon belül Reinickendorf környékén /takaritás, babysitterség stb./ irjon nekem.
Előre is köszi: VIC

Email: vicus@onlinehome.de
0

Elküldve: 2005. szeptember 17. - 10:07:37

Sziasztok!

Én Berlinben élek és szeretnék magyar lányokkal, asszonyokkal /30-40-50 körüliekkel/ megismerkedni, barátkozni.
E-mail cimem: vicus@onlinehome.de
0

Elküldve: 2005. szeptember 09. - 11:14:48

En münchen ben elek mar 17 eve!! ;-)

Ha valakinek tudok segiteni, barmiben is, jelentkezen.

helden2005@web.de
0

Elküldve: 2005. szeptember 09. - 06:48:03

Szia, éb szeretnék kijutni németországba, ha tudsz segíten8 írj a k.monek@citomail.hu e-mail címre. Köszi. Nagyon hálás lennék.
0

Elküldve: 2005. augusztus 28. - 15:40:39

Szia!
Én Magyarországon lakom és segitséget szeretnék kérni.
Használt autó alkatrészt szeretnék Németországban vásárolni,de a keresőkbe nem tudom,hogy milyen szót irjak be ami alapján találok ilyet.
Amúgy 4 hónapja tanulok németül,de nagyon nehezen megy.
Segitséged előre is köszönöm Timiket
0

Elküldve: 2005. augusztus 16. - 17:09:30

Üdv mindenki!

Németországba keresek erotikus munkalehetőséget.
Tud(na) valaki segíteni?
Köszi!
0

Elküldve: 2005. április 17. - 07:38:38

Sziasztok!
En is Nemetorszägban lakom ,mostmär 14 eve.Ferjhez jöttem ide.Heilbronntol nem messze lakom ferjemmel ,12 eves länyommal es egy kutyussal!

Üdv mindenkinek! TWINGO
0

Elküldve: 2005. március 11. - 19:10:38

Sziasztok mindenki!
Én az édesapámat keresem. Még a szocializmusban diszidált,és azota nemtudok róla semmit.Meg szeretném keresni és olyan hejet keresek akiktudnak segiteni. Elöre is köszönöm a segitséget!
ide kérném:
puposcsiga@freemail.hu

Forster János
0

Topik megosztása:

• 4 Oldal +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.