Startlap fórum:: Dolgozni akarok Németországban! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 4 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Dolgozni akarok Németországban!

#1 Felhasználó nem aktív   cristina30 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 5

Elküldve: 2011. szeptember 20. - 10:15:55

Nagyon jó német nyelvtudással keresek kollegákat! Fontos, hogy Münchenben vagy környékén élj! Másodállásban is végezhető, nagyon jól fizető munka. Bemutatkozásokat privátban kérném, email cím megadásával! cristina.ledenyi@web.de
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. augusztus 31. - 13:27:30

Szeretnek munkat talalni magyar csaladnal Nemetorszagba , mindent megcsinalok .. irjanak erre a cimre : andreescu_costi2000
0

Elküldve: 2010. július 20. - 00:27:51

Sziasztok!
Letrejott a facebook oldalon egy uj csoport!
Nemetorszagi magyarok:
link
Szeretettel varok oda mindenkit!:)
Udv
Claudia
0

Elküldve: 2010. április 20. - 17:52:23

Olcsó szállást keresek Münchenben az Odeonsplatz környékén június közepétől hosszútávra.
e-mail:suzanne20@freemail.hu
0

Elküldve: 2009. december 15. - 21:11:36

20 éves vagyok.Munkát keresek Berlinben:Alap nyelvtudással aki tud nekem segíteni írjon a missbirgitt@freemail.hu
0

Elküldve: 2009. október 31. - 19:17:50

Sziasztok!
Németországban élő, dolgozó és oda utazó magyarok közösségi oldalára egy új kezdeményezés a www.iranynemetorszag.com oldal.
Gyertek, nézzetek körül és ha tetszik regiszráljatok.
0

Elküldve: 2009. szeptember 22. - 18:02:42

Eladó Münchenből -Budapestre induló intercity oktober 03 éjszakai járatra 49-eus. 06702517017 kisné
0

Elküldve: 2009. augusztus 25. - 17:25:05

Németországi sauna club-ba konzumlányokat keresünk! Garantált és magas fix fizetés (700e-1M Ft / hónap),
bejelentett, legális munka, szép környezet, jó feltételek, kevés elvárás!

Nem kell nyelvet beszélned, nem kell modellnek lenned és lehetsz teljesen kezdő is!

Részletek a weboldalon: link
0

Elküldve: 2009. augusztus 18. - 06:06:45

MUNKAADÓK ÉS MUNKAVÁLLALÓK Budapestre látógatók JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!
szállás BUDAPEST OLCSÓ VENDÉGHÁZ OLCSÓ SZOBÁKKAL!
TEL:003613878236

link
3ágyas szobák már 2500ft/fő
Ingyenes, zárt autóparkoló.
BUDAPEST:1037
Erdöalja str 11
Családias PRIVÁTSZÁLLÁS Budapest villanegyedében,budai hegyek zöldövezetében
fekszik, 10percre a belvárostól. közel a centrumhoz.
televízióval,reggelivel. konyhával. Ingyenes, zárt autóparkoló.
0

Elküldve: 2009. július 28. - 13:47:21

Szia Szabina!
Egy korábbi hozzászólásodban írtál érdekes dolgokat, amik érdekelnének. Írtam neked e-mailt, de már érvénytelen a cím, tudnál küldeni nekem egy e-mailt, hogy el tudjalak érni. címem: luka_88@freemail.hu
Vagy ha ezen a fórumon tennéd közzé az e-mail címed az is jó lenn.
Fontoss lenne
Előre is köszi
0

Elküldve: 2009. június 25. - 13:48:40

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!Németországba szeretnék kijutni dolgozni!Több évet dolgoztam kint Németországban!Alap illetve szakmai Német nyelvtudással rendelkezem!Szakmáim: Minősített hegesztő (érvényes minősítéssel)Érvényes tűzvédelmi szakvizsgával,lakatos-géplakatos,nehéz-könnyű gépkezelő é B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem!Csak olyan helyre szeretnék menni dolgozni ahol ki is fizetnek és korrekt cég mert sajnos olyan helyzetbe kerültünk a családommal a megbízhatatlan cégek miatt hogy inkább le sem írom!Több millió forintom van különböző cégeknél akik soha nem fognak kifizetni mert köddé váltak!Szeretném kérni a segítségeteket,hogy hol találok olyat ahol munkalehetőséghez juthatok!S olyan cégeket ahol nem a magyar lehúzásán van a fő hangsúly?!Előre is köszönöm a segítségeteket! Elérhetőségem:690426ster@gmail.com
0

Elküldve: 2009. február 18. - 00:51:39

Sziasztok 28 éves vagyok villanyszerelői szakvégzettséggel,keresek kint munkát,de sajnos a német nyelvel hadilábon állok,ha van aki segíteni tud azt megköszönöm. csorba80@citromail.hu

köszönettel: péter
0

Elküldve: 2009. február 10. - 16:50:34

Szia Viki!
Én nemrég registráltam az oldalra és láttam az üzidet.Csak azt szerettem volna megkérdezni,hogy sikerült-e munkát találnod?Meg azt is,hogy kiutaztál-e már?Én is áldásos helyzetben vagyok.Kint élnek a barátaink Stuttgard mellett,így szállásom is lenne de hivatalos munkavállalásit nem birunk szerezni.a nélkül meg nem szabad,annyit nem ér meg ha elkapnak,mert utána 3 évig be sem lehet menni az országba.Minden jót neked,ha van kedved válaszolni-örülnék neki!Üdv: Tünde Vecsésről.
0

Elküldve: 2009. február 10. - 16:43:07

Sziasztok!18 éve vagyok női-férfi fodrász,évenként többszöri szakmai továbbképzéssel frissítve tudásom,azaz mondhatom napra kész a szakmámban.Tavaly óta szeretnék dolgozni Németországban,eleinte akár hajmosóként is.Legalább tanulom a szakzsargont és idővel újra fodrászként,önállóan.Már mindenhol jelentkeztem ahova lehetett de nem sikerül kijutnom.Nemtudok munkavállalásit szerezni.Van valakinek ötlete,tippje hol és hogyan próbálkozzak?Minden segítséget nagyon várok!Köszönöm a lehetőséget és az esetleges segítséget!Üdv: Tünde.
0

Elküldve: 2009. január 19. - 22:38:11

Sziasztok ! Segítsetek légyszi Frankfurt mellett lakik a barátom 10 km -re és nagyon szeretnék kiköltözni hozzá de csak ugy hogy munkám is legyen teljesen mindegy hogy mi takarítás kutya sétáltatás , babysitterkedés bármi csak egy kis zsebbpénzem legyen hogy mégse érezzem magam rosszul hogy mindent ő áll nekem . Németül csak nagyon picit tudok ezért fogok járni kint nyelvsuliba. Ha valaki tud valamit amivel lehetne egy kis pént keresni az szóljon légyszi :)
Üdv : Viki:)
0

Elküldve: 2008. november 25. - 08:54:44

Figyelj, jó tanács!
Ha dolgozni akartok németországba, akkor ezt ne hagyjátok ki, mert üres zsebbel ne vállaljatok munkát!
Beszélsz németül? Ha nem az sem gond! INTERNETES KIEGÉSZÍTŐ JÖVEDELEM!
Egy új munkalehetőség, ami nem jár semmi költséggel és euróban fizetnek. - Német bank hitelkártyája, melyet Te is használhatsz és a hálózatos ajánlásért is fizetnek. - Mindent lehet az interneten bonyolítani. A munkám után én már kaptam prémiumot. Kérlek olvasd el a blogomat link
Ha kéred részletes információt küldök.
magasan@citromail.hu
0

Elküldve: 2008. november 25. - 07:45:27

Figyelj, jó tanács!
Ha dolgozni akartok németországba, akkor ezt ne hagyjátok ki, mert üres zsebbel ne vállaljatok munkát!
Beszélsz németül? Ha nem az sem gond!INTERNETES KIEGÉSZÍTŐ JÖVEDELEM!
Egy új munkalehetőség, ami nem jár semmi költséggel és euróban fizetnek. - Német bank hitelkártyája, melyet Te is használhatsz és a hálózatos ajánlásért is fizetnek. - Mindent lehet az interneten bonyolítani. A munkám után én már kaptam prémiumot. Kérlek olvasd el a blogomat link
Ha kéred részletes információt küldök.
magasan@citromail.hu
0

Elküldve: 2008. szeptember 02. - 15:54:48

Sziaszok!!
Én Frankfurtol kb 80 km-re élek.Alzey mellett.
Szeretnék cukrászként elhelyezkedni.
Jo lenne ha tudna vki segiteni.
E-mail cimem: vera1608@freemail.hu
elöre is köszi
0

Elküldve: 2008. augusztus 26. - 15:27:12

Sziasztok!!
Dolgozni akarok németországban a húsiparban! Nagyon sürgősen!!! Köszönöm előre is!!!! e-mail címem: judit4744@freemail.hu........ÍRJATOK!!!!
0

Elküldve: 2008. augusztus 26. - 15:00:44

Hello Nézd meg léccives ezt a linket nem kell félni nem virus link csak egy netes játék és ha megnézed sokat segitesz vele.
Előre is köszi
0

Topik megosztása:

• 4 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó