19éves állatorvosi asszisztens és kutyakozmetikus vagyok. Kutyakozmetikusi OKJ-s vizsgával, kereskedelmi-marketinges végzettséggel. Jelenleg vadgazdának tanulok a Szegedi Tudományegyetem kirendelt tanszékén!
Párommal együtt munkát szeretnék vállalni Dániában /Finnországban /Svédországban /Németország/ Új Zélandon!
Aki tud információkat lehetséges állásokkal kapcsolatban kérem írjon nekem!
bunnyear1@gmail.com
Előre is köszi.
Dolgozni akarok Németországban!
Elküldve: 2006. november 28. - 19:56:42
Sziasztok.30 éves ,Szakképzett ápoló,és anesthesiológus asszisztens vagyok Ápolói munkát keresek németországban,mivel a barátom is kint fog dolgozni,németül még nem beszélek,de rajta vagyok. Lehettőség szerint magyar vagy magyarúl beszélő családnál dolgoznék szivesen . Köszi elöre is a segitséget,bármilyen megoldásra nyitott vagyok.
elheni@freemail.hu
elheni@freemail.hu
Elküldve: 2006. október 03. - 11:55:12
Sziasztok!
A Németországban élő barátnőm keres lakótársat :
"Szállást adok Németországban (Nürnberg belvárosában) tartós munkát kereső lánynak vagy max. 32 éves nőnek. Segítek munkát találni, ügyek intézésében tanácsokat tudok adni többéves tapasztalatommal.
Cserébe heti pár órás (10-15 óra) házimunkát, gyermekfelügyeletet kérek! Feltétel : német nyelvtudás, jogosítvány előnyt jelent! Fényképes bemutatkozó levelet kérek : zahir33@gmail.com címre."
Ez Nürnbergben tanulók számára is előnyös lehet!
A barátnőm 25, kislánya 3 éves. :-D
A Németországban élő barátnőm keres lakótársat :
"Szállást adok Németországban (Nürnberg belvárosában) tartós munkát kereső lánynak vagy max. 32 éves nőnek. Segítek munkát találni, ügyek intézésében tanácsokat tudok adni többéves tapasztalatommal.
Cserébe heti pár órás (10-15 óra) házimunkát, gyermekfelügyeletet kérek! Feltétel : német nyelvtudás, jogosítvány előnyt jelent! Fényképes bemutatkozó levelet kérek : zahir33@gmail.com címre."
Ez Nürnbergben tanulók számára is előnyös lehet!
A barátnőm 25, kislánya 3 éves. :-D
Elküldve: 2006. március 17. - 00:02:54
Sziasztok, én Dani vagyok egy 22 éves srác, és szeretném a segítségeteket kérni valamiben. Igazából információra lenne szükségem.
Azt szeretném kérdezni, mennyire elég kint az angol nyelv alapszintű ismerete, vagyis igazábol az, mennyire tudnak kint az emberek angolul?
Valamint az, hogy alapszintű nyelvtudással, van-e esély munkát találni?
Ez elég furcsán hangzik, de lehet kint szerencsétpróbálni?
Mondjuk arra gondolok, hogy ha kimegyek annyi pénzel, hogy 2-3 hónapíg tudjak ott albérletet fizetni, és persze úgy kimenni, hogy már legyen már kilátásban valami meló.
Meglehet próbálni szerintetek?
Előre is köszönöm válaszotokat, ha van időtök írhatntok arról milyen ott lakni?
Tisztelettel:
Keres Dániel
Macleane@freemail.hu
Azt szeretném kérdezni, mennyire elég kint az angol nyelv alapszintű ismerete, vagyis igazábol az, mennyire tudnak kint az emberek angolul?
Valamint az, hogy alapszintű nyelvtudással, van-e esély munkát találni?
Ez elég furcsán hangzik, de lehet kint szerencsétpróbálni?
Mondjuk arra gondolok, hogy ha kimegyek annyi pénzel, hogy 2-3 hónapíg tudjak ott albérletet fizetni, és persze úgy kimenni, hogy már legyen már kilátásban valami meló.
Meglehet próbálni szerintetek?
Előre is köszönöm válaszotokat, ha van időtök írhatntok arról milyen ott lakni?
Tisztelettel:
Keres Dániel
Macleane@freemail.hu
Elküldve: 2005. augusztus 16. - 22:39:22
Üdv mindenki!
Németországba keresek erotikus munkalehetőséget.
Tud(na) valaki segíteni?
Köszi!
Németországba keresek erotikus munkalehetőséget.
Tud(na) valaki segíteni?
Köszi!
Elküldve: 2005. május 18. - 14:36:44
Keresünk
folyamatosan németországi munkára
gépkocsivezetőket C és E kategóriával
valamint jó német nyelvtudással.
Hívjon minket telefonon a 30/9324143 számon.
folyamatosan németországi munkára
gépkocsivezetőket C és E kategóriával
valamint jó német nyelvtudással.
Hívjon minket telefonon a 30/9324143 számon.

Súgó