Startlap fórum:: Németországi munkaélmények - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Németországi munkaélmények

• Csoport: Guests

Elküldve: 2006. december 07. - 16:46:41

20éves állatorvosi asszisztens és kutyakozmetikus vagyok. Kutyakozmetikusi OKJ-s vizsgával, kereskedelmi-marketinges végzettséggel. Jelenleg vadgazdának tanulok a Szegedi Tudományegyetem kirendelt tanszékén!
Párommal együtt munkát szeretnék vállalni Dániában /Finnországban /Svédországban /Németország/ Új Zélandon!

Aki tud információkat lehetséges állásokkal kapcsolatban kérem írjon nekem!
bunnyear1@gmail.com
Előre is köszi.
Üdv:Erás
0

Elküldve: 2006. március 17. - 00:02:03

Sziasztok, én Dani vagyok egy 22 éves srác, és szeretném a segítségeteket kérni valamiben. Igazából információra lenne szükségem.
Azt szeretném kérdezni, mennyire elég kint az angol nyelv alapszintű ismerete, vagyis igazábol az, mennyire tudnak kint az emberek angolul?
Valamint az, hogy alapszintű nyelvtudással, van-e esély munkát találni?
Ez elég furcsán hangzik, de lehet kint szerencsétpróbálni?
Mondjuk arra gondolok, hogy ha kimegyek annyi pénzel, hogy 2-3 hónapíg tudjak ott albérletet fizetni, és persze úgy kimenni, hogy már legyen már kilátásban valami meló.
Meglehet próbálni szerintetek?

Előre is köszönöm válaszotokat, ha van időtök írhatntok arról milyen ott lakni?

Tisztelettel:
Keres Dániel
0

Elküldve: 2006. február 25. - 11:23:25

Sziasztok!
En Nemetorszägban elek augusztus ota,Au-Pair -Mädchen-kent dolgozom jelenleg,de kisse mär unom,s ugy terveznem,hogy legkesöbb juniustol valahol dolgoznek.Nem tudna valaki ebben nekem segiteni?A kerdeseim a következök: Lehet-e nyäri munkät vällallnom,kapok rä engedelyt?
Szeptembertöl itt kint kezdek tanulni,es nyärära sem szeretnek haza menni,mert idö közben megismertem itt valakit.A problema az,hogy amig nem tanulok,nem dolgozhatom egyältalän.De valhogyan el lehet intezni ,nem?Egy barätnöm Auszriäban dolgozott a nyäron,neki megadtäknagynehezen az engedelyt,de nemetbeszigorubbnak tünik a dolog.Kitöl tudakolhatom ezt meg pontosan?
Elöre is köszönöm!
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó