Startlap fórum:: Németországi magyarok - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Németországi magyarok

• Csoport: Guests

Elküldve: 2007. március 08. - 17:35:15

sziasztok nürnbergben keresek valakit aki tudna segiteni a nyelvtanulasba.dominikk@freemail.hu
0

Elküldve: 2007. március 08. - 17:27:55

szia,te nürnberg mellet laksz?mert enitt keresek valakit aki segitene a nyelv tanulasba
0

Elküldve: 2006. december 07. - 16:44:56

20éves állatorvosi asszisztens és kutyakozmetikus vagyok. Kutyakozmetikusi OKJ-s vizsgával, kereskedelmi-marketinges végzettséggel. Jelenleg vadgazdának tanulok a Szegedi Tudományegyetem kirendelt tanszékén!
Párommal együtt munkát szeretnék vállalni Dániában /Finnországban /Svédországban /Németország/ Új Zélandon!

Aki tud információkat lehetséges állásokkal kapcsolatban kérem írjon nekem!
bunnyear1@gmail.com
Előre is köszi.
0

Elküldve: 2006. július 03. - 16:54:28

Sziasztok, albérletett keresek, Langenauban, 1 szobás lakás is jó volna, ha tudtok kérlek segitsetek, e-mail cimem:evelyn52@freemail.hu
0

Elküldve: 2006. június 27. - 11:23:05

Helló

Kint Élő Magyarokkal leveleznék!Én 6.éve egyik napról a másikra elvesztettem a látásom,majd rá 3.évre sulyos cukorbeteg lettem,napi 5.adag insulin!Szivesen leveleznék,messengereznék bárkivel akit e téma vagy személyem érdekel.Egyedül élek pár állatommal köztük egy csodálatosan kiképzett vakvezető kutyusommalSzeretnék tapasztalatott cserélni.Nálam a vakság egy gyógyithatattlan örökölt betegség miattés nem a cukorbajtól van.Bárkivel szivesen levelezek,nem kell ahhoz betegnek lenni.Én 54.éves vagyok most,magam élek,és a számitógép a mindenem,egyetlen szórakozásom.Várom leveleiteket a "rom10@freemail.hu" mailra,bizom benne hogy találok levelezőtársat.Jó a Messenge és a Skype is!
Üdv
0

Elküldve: 2006. június 26. - 08:54:38

Sziasztok!
Szállást keresek 2 fő részére a következő városokban:Berlin jun.29-30; Frankfurt jul.1-2; Dusseldorf jul.3-4; Munchen jul.5-6; Berlin jul. 7-8-9re!
Ha valaki tud címet vagy konkrét helyet kérem írjon vagy hívjon!!! ibolyak@vipmail.hu
Tel.:06-30/9429166
0

Elküldve: 2006. június 02. - 09:35:11

Szia!
Szeretnel kijönni Nemetorszagba dolgozni.
Tudod most nagyon nehez idekinnt elni.Nagyon sok a munkanelküli,nem hiszem hogy talalnal munkat.
Az emberek viszonylag tudnak angolul,mert az iskolaban minden nap van angol nyelvoktatas.
Ha valamilyen nemet nyelvtudassal rtendelkezel es van munkara lehetöseged,probald meg.
0

Elküldve: 2006. március 16. - 23:22:51

Szia, én Dani vagyok egy 22 éves srác, és szeretném a segítségedet kérni valamiben. Igazából információra lenne szükségem.
Azt szeretném kérdezni, mennyire elég kint az angol nyelv alapszintű ismerete, vagyis igazábol az, mennyire tudnak kint az emberek angolul?
Valamint az, hogy alapszintű nyelvtudással, van-e esély munkát találni?
Ez elég furcsán hangzik, de lehet kint szerencsétpróbálni?
Mondjuk arra gondolok, hogy ha kimegyek annyi pénzel, hogy 2-3 hónapíg tudjak ott albérletet fizetni, és persze úgy kimenni, hogy már legyen már kilátásban valami meló.
Meglehet próbálni szerinted?

Előre is köszönöm válaszod, ha van időd írhatnál arról milyen ott lakni?

Tisztelettel:
Keres Dániel
0

Elküldve: 2006. február 04. - 13:33:53

Szia!én is szivesen ismerkednék itt élö magyarokkal!A németeket elég unalmasnak találom!
0

Elküldve: 2005. augusztus 17. - 10:09:08

Sziasztok!
Nürnberg mellet lakok. Szivesen leveleznek es megismerkednek itt elö magyarokkal.
Üdv. mindenkinek
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó