Startlap fórum:: Szeretnék Hollandiában munkát vállalni - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 9 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Szeretnék Hollandiában munkát vállalni

#1 Felhasználó nem aktív   Euromunka_Kft 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 7

Elküldve: 2011. augusztus 24. - 15:58:35

Munkavállalókat keresünk Hollandiába/Belgiumba a lentebb felsorolt aktuális szakmunkák betöltésére. Középfokú angol/német/holland nyelvtudás mindegyik állás betöltéséhez szükséges! Szállás minden munkalehetőségnél biztosított! A holland munkáltató intézi az adószámot és az egészségbiztosítást! Nincs regisztrációs díj, sem egyéb rejtett költségek!

Jelenlegi állásaink építőipari területen:
- Kőműves - Fizetés: nettó 1 900 € / havi 173 óra munka
- Gipszkartonszerelő - Fizetés: nettó 1 500 € / havi 173 óra munka
- Víz-, gáz- és központifűtés-szerelő - Fizetés: nettó 1 500 € / havi 172 óra munka
- Szerkezetlakatos - Fizetés: nettó 1 500 € /havi 172 óra munka
- Hideg-melegburkoló - Fizetés: nettó 1 600 € / havi 172 óra munka
- Ács - Fizetés: nettó 1 470 € / havi 172 óra munka
- Homlokzatszerelő segédmunkás - Fizetés: nettó 1 500 € / havi 172 óra munka
- Ipari festő - Fizetés: nettó 1 750 € / havi 172 óra munka
- Festő – Fizetés: nettó 1 750 € / havi 172 óra munka
- Útépítő/térkövező - Fizetés: nettó 1200 € / havi 172 óra munka
- Nyílászáró-beépítők, homlokzatszerelők - Fizetés: nettó 1 500 € / havi 172 óra munka
- Állványozók - Fizetés: nettó 1 350 - 1 850 € / havi 173 óra munka
- Vasbetonszerelők - Fizetés: nettó 1 450 € / havi 173 óra munka
- Zsaluzóács – Fizetés: nettó 1 700 € / havi 173 óra munka
- Tetőfedő-bádogosok - Fizetés: nettó 1 665 € / havi 172 óra munka
- VCA bizonyítvánnyal rendelkező építőipari segédmunkás - Fizetés: nettó 1 100 € / 172 óra munka.

Jelenlegi állásaink műszaki/fémipari területen:
- Karosszérialakatos - Fizetés: nettó 1 645 € / havi 172 óra munka
- Víz-gáz-központifűtés-szerelő - Fizetés: nettó 1 500 € / havi 172 óra munka
- Gumiszerelő - Fizetés: nettó 1 390 € / havi 172 óra munka
- Ipari villanyszerelő - Fizetés: nettó 1 500 € / havi 172 óra munka
- Villanyszerelő segéd - Fizetés: nettó 1 375 € / havi 172 óra munka
- Ipari csőszigetelők - Fizetés: nettó 1 500- 1 700 € / havi 172 óra munka
- Ipari cső- és lemezburkolók, bádogosok - Fizetés: nettó 1 800 € / havi 172 óra munka
- Acélszerkezetépítők-összeszerelők - Fizetés: nettó 1 700 € / havi 172 óra munka
- Szerkezetlakatos - Fizetés: nettó 1 500 € / havi 172 óra munka
- CNC marós-esztergás programozók/gépkezelők - Fizetés: nettó 1 300- 1 600 € / havi 172 óra munka
- Érvényes minősítéssel (111,135,136,141) rendelkező hegesztők (MIG/MAG, elektródás, TIG/AWI) - Fizetés: nettó 1 500- 1 700 € / havi 172 óra munka
- Autófényező-előkészítő - Fizetés: nettó 1 200 € / havi 172 óra munka
- Légtechnika-szerelő - Fizetés: nettó 1 520 € / havi 172 óra munka
- Autószerelő - Fizetés: nettó 1 550 € /havi 172 óra munka
- Teherautószerelő - Fizetés: nettó 1 470-1600 € / havi 172 óra munka

Jelenlegi aktuális állásaink termelési/logisztikai területen:
- Húsipari szakmunkások - Fizetés: nettó 950- 1 100€ / havi 172 óra munka
- Hentes/mészáros - Fizetés: nettó 1220 € / havi 172 óra munka
- Pék - Fizetés: 1 030 € / havi 172 óra munka
- Raktáros - Fizetés: havi nettó 930€ / 172 óra munka
- Targoncavezető - Fizetés: havi nettó 1050€ / 172 óra munka
- Teherautóvezető - Fizetés: havi nettó 1600-2300€ / 172-220 óra munka

Részletes információért látogasson el honlapunkra, a www.euromunka.hu oldalra, és az állásokra történő jelentkezéshez nincs más tennivalója, mint hogy kitölti a regisztrációt honlapunkon és mellékel egy angol/német/holland nyelvű szakmai önéletrajzot!

ÚJ IRODÁNK NYÍLT PÉCSETT!
Személyes interjúra és VCA vizsgára jelentkezésre már pécsi irodánkban is lehetőséget biztosítunk. További információ honlapunkon a Kapcsolat menüpont alatt.
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. december 21. - 14:46:34

Sziasztok!27-éves orosházi férfi vagyok.Szeretnék Hollandiában munkát vállalni alap német nyelvtudással,minden lehetőség érdekel.pék-cukrász szakmám van de dolgoztam már szobafestővel és kőművessel is!A mezőgazdaságban is jártas vagyok.Nem egy lusta típus vagyok!!!Minden megoldás érdekel!
Ha valaki tud valamit mindegy mit jelezzen:talan23@freemail.hu
Köszönöm mindenkinek
0

Elküldve: 2010. december 15. - 17:13:29

Sziasztok!

Rövidke hollandiai tapasztalatomat szeretném megosztani azokkal, akik az Otto Workforce által akarnak kimenni. Nagyon gondoljátok át, hogy mibe vágtok bele! Sajnos bármennyire is szépen hangzik az, amit az irodában elmondanak, és tűnik komolynak az egész, ez is csak egy nagy átverés!!! Abból, amit az irodában elmondtak, lényegében semmi nem volt igaz. Nem várt minket senki a reptéren, a 9 emberből senki nem oda került, ahová Pesten ígérték, és persze hétvégén és éjjel is kellett volna dolgozni. A szállás bőven kimerítette a disznóól fogalmát (méretre és állapotra egyaránt), amiben az igénytelen lengyelek sem feltétlenül érzik jól magukat, de azt mondták, hogy ez van, ők nem válogatnak. Minket Oss-ba raktak Rotterdam helyett, de a többiek szerint más városokban is hasonló állapotok uralkodnak. És lehet, hogy papíron ez egy holland cég, de valójában az egész a lengyelek kezében van, ők irányatanak mindent, ennek köszönhetően szervezetlenségből sincs hiány, megértetni magadat meg ne is akard, mert még a manager sem beszél mindig angolul.

Tőlem megkérdezték itthon indulás előtt, hogy hajlandó vagyok-e egy targoncás tanfolyamot elvégezni, mert az milyen jó, és akkor majd több lehetőségem lesz, meg magasabb órabérem. Én naívan igent mondtam, az már csak kint derült ki, hogy ha elvégzem, és 6 hónapon belül fel találok mondani, akkor nem kapom meg a papírt róla, és az 5! napos tanfolyam 950 eurós díját időarányosan vissza kell fizessem. Na ez volt az a pont, amikor úgy gondoltam, hogy nekem ennyi elég volt, szerencsére más is gondolta így, aki kocsival jött, és vele haza tudtam jönni. Nem ismerem a többi holland munkaerőkölcsönző céget, de ez garantáltan kimeríti a modern rabszolgatartás fogalmát, ami a hollandoknak bizonyára természetes, de nekünk még kényszerből sem kellene ilyen mélyre süllyednünk.

A legszebb, hogy miután hazajöttem, ment a telefon a pesti irodába, ahol közölték, hogy ők nem tudták, hogy kint ilyen körülmények uralkodnak (???Mégis hogy mernek így kiküldeni bárkit is???), meg hogy mi mit képzeltünk, hogy palotában fogunk lakni? Nos, nem, egy percig sem hittünk ilyet, csak hogy emberhez és nem állatokhoz méltó körülmények lesznek és legalább némi igazság lesz abban, amit Pesten elmondtak. Csak ennyit. És ahogy az Indexen olvastam, Keglovits Nicolette-nek nem ez az első kétes hírű cége.

Biztos van olyan ember, aki megtalálta náluk a számítását, csak az arány nem mindegy, hogy 100-ból 1 vagy 1000-ből 1 vagy ki tudja.
0

Elküldve: 2010. november 22. - 13:12:25

Sziasztok. Egy 25 éves srác vagyok munkanélküli és szeretnék Hollandiában munkát válalni. Bármilyen munka jó ha valaki tudna kérem ere az e-mail cimre írjon:tarsolyrobert@freemail.hu előre is köszönöm.
0

Elküldve: 2010. szeptember 29. - 14:52:59

Sziasztok:) Hollandiaban szeretnék munkát vállani, Arnhem és kornyéke. 21 éves lány vagyok, szívesen foglalkoznék gyermekekkel,akár takaritás, kertészkedés stb. elore i skoszonom.email cimem: annamaree@citromail.hu
0

Elküldve: 2010. szeptember 25. - 10:13:42

Sziasztok
Mi Baranya megyében élünk.
A férjem menne dolgozni karosszéria lakatos és gépésztechnikus végzettséggel.
Jelenleg is vas-fém megmunkálásával foglalkozik.
Ha valaki tud valami biztatót vagy biztosat kérem jelezzen nekem.
laszloneadri@freemail.hu
0

Elküldve: 2010. szeptember 21. - 09:08:25

De jó lenne dolgozni Hollandiában... :)De azért még a sulit is meg kellene csinálni...
0

Elküldve: 2010. szeptember 20. - 08:10:40

A Tilburgi munka mar nem aktualis, es egyebkent is csak egy valakinek szolt!
Ne irjatok, koszi!
0

Elküldve: 2010. szeptember 15. - 15:11:20

Sziasztok!KÉRLEK SEGÍTSETEK!
20éves lány vagyok!férjemmel és az 1éves fiammal élek baranyában!a válság miatt törlesztőrészletünk úgy megnőtt,hogy sajnos nem tudjuk m.o-on fenntartani magunkat!külföldre szeretnénk menni!mivel kisgyerekesek vagyunk nem mindegy milyen körülmények közé!ezért nem egyszerű a helyzetünk!férjem ács-kőműves de betanított munkát is vállalna!szeretném ha valaki jelentkezne ha tud valamit!én is mennék vele,talán ha bölcsis lesz a gyerkőc én is vállalnék munkát ha találok!segítsetek!
e-maileket várok a :veronyka90@freemail.hu e-.mailcímre!
SEGÍTSÉGETEKET ELŐRE IS KÖSZI!
0

Elküldve: 2010. szeptember 13. - 22:11:32

MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK HOLLANDIÁBA !

Betanitott szigetelöi munkakörbe ( Rotterdam ) . Alapszintü nyelvtudás, a munkahelyi

komunikációhoz szükséges ( holland , angol ,vagy német ) . Jogositvány , VCA

vizsga , szakmai ismeret elöny . Szállás megoldható ! Jelentkezni önéletrajzal

emailbe : katalin.toth.nl@gmail.com
0

Elküldve: 2010. szeptember 13. - 22:09:46

Betanitott szigetelöi munkakörbe ( Rotterdam ) . Alapszintü nyelvtudás, a munkahelyi

komunikációhoz szükséges ( holland , angol ,vagy német ) . Jogositvány , VCA

vizsga , szakmai ismeret elöny . Szállás megoldható ! Jelentkezni önéletrajzal

emailbe : katalin.toth.nl@gmail.com
0

Elküldve: 2010. szeptember 13. - 18:52:31

Szevasztok. Erdelyi lany vagyok, es fel eve boldog kapcsolatban elek egy holland fiuval. Perfektul beszelem az angolt, es valamennyire a nemet es az spanyol is megy. Mar nekifogtam a holland tanulasanak is, es ugy gondolom, az alapok kezdenek kialakulni. Munkat keresek (barmilyen legyen is az), van tapasztalatom 2 es fel ev a szolgaltatoi iparban, valmint van felsobbfoku vegzetsegem. Szeretnek uj eletet kezdeni Hollandiaban, nem szamit hogyan, barmit megtanulok es vegzek, ami tisztesseges munka. Ha van esetleg valamien lehetoseg vagy ajanlat, varom leveleiteket a kjoojee00@yahoo.com e-mail cimre. Elore is koszonom.
0

Elküldve: 2010. szeptember 13. - 11:05:52

Szia! Légyszíves vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben, ha nem gond. Tudok egész jól fizető munkát Tilburgban, én is ott akarok dolgozni, csak én Meijelben lakom. 1350 euro havonta(ami már nettó) betanított munka az Apple-nél. Köszi!
E-mail címem: mamuzsity.diana@gmail.com
Üdv.: Dia
0

Elküldve: 2010. június 25. - 07:53:45

Üdv Hollandiában angol nyelvtudással fogtechnikus végzettséggel B kat. jogsival bármilyen nemű munkát vállalnék.Ha esetleg valaki tud segítsen köszönöm előre is e-mail em :geredyk@gmail.com
0

Elküldve: 2010. június 24. - 09:51:43

Sziasztok!
A segítségeteket kérném! Szeretnénk kimenni Hollandiába dolgozni. Én szakács vagyok, a barátnőm(akivel mennék)lábápoló és műkörmös, illetve van masszőr képesítése is.Mindegyikünk beszél angolul. A kérdésem a következő lenne: mennyi az esély a szakmánkban elhelyezkedni, illetve kb. mennyit lehet kint keresni? Elég-e az angol nyelvtudás? Hol lehet olcsó szállást találni,mert azért jó lenne úgy ki mennünk, hogy már van hol aludni.
Válaszotokat előre is köszönöm!
0

Elküldve: 2010. június 15. - 21:01:47

Sziasztok!

Nagy a gond! Magyarok vagyunk és volt itt biztos munkahelyünk ami még jó is volt. Viszont egyik ismerősöm kint van Hollandiában már lassan 3 éve és azt mondta van biztos munkahely egy virágkertészetnél. És biztosra mondta. Mi felmondtunk és közben folyamatosan tartottuk a kapcsolatot a kedves ismerőssel, és az utolsó napokban az indulás előtt ránk írt, hogy még ne induljunk mert nincs munka. és nem tudja mikor lesz. Majdnem szívrohamot kaptunk. Nekem van havi 40ezer hitelem, haveromnak is 20 ezer, és azért akartunk kimenni, mert annyira biztos volt és így lehetőségünk lett volna a hitelünket egy év alatt visszafizetni. Meg ha jó ott kint nem is jönnénk vissza soha. Hatan lennénk összesen. én+barátnőm, húgom+barátja, másik hugom+barátja. Szorít az idő, nemsoká következő hónap 10. van amikor esedékes a hitelek törlesztése, szóval nagyon fontos lenne a munkahely. Ngyon szépen kérlek segíts nekünk. Bármilyen munkát vállalunk akár 7 eurós órabérért is. angolul alapfokon beszélünk, viszont egyikünk perfekt. Most a héten indulunk ki szombaton és személyesen keresünk munkát. Hétfőre érünk ki Hollandiába. Remélem találunk valamit. Köszi a segítséget előre. mail címem. lee01@freemail.hu
0

Elküldve: 2010. június 13. - 16:21:54

email címem:bodnar.anita@freemail.hu
0

Elküldve: 2010. június 13. - 16:20:45

Sziasztok!
22 éves lány vagyok. Augusztusban mennék Tilburgba a nővéremhez. Ha tudtok valamilyen munkát Tilburgba, akkor kérlek jelezzetek! Szállásom biztos lenne, már csak munkahely kellene. Bármilyen munka megfelel, akár takarítás is! Segítségeteket előre is köszönöm!
0

Elküldve: 2010. június 07. - 22:57:50

Betanitott szigetelöi munkakörbe . Alapszintü nyelvtudás, a munkahelyi komunikációhoz szükséges ( holland , angol ,vagy német ) . Jogositvány , VCA vizsga , szakmai ismeret elöny . Szállás megoldható ! Jelentkezni önéletrajzal emailbe : katalin.toth.nl@gmail.com
0

Elküldve: 2010. április 22. - 13:32:32

Szia!
Még kint él a lányod Almeloban?Mert ha igen szivesen felvenném vele a kapcsolatot.En is itt élek egy pár honapja.Az e-mail cimem:anita.grusz@gmail.com
Koszi:G.Anita
0

Topik megosztása:

• 9 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó