Startlap fórum:: Szeretnék Hollandiában munkát vállalni - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 9 Oldal +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Szeretnék Hollandiában munkát vállalni

• Csoport: Guests

Elküldve: 2006. augusztus 14. - 10:35:13

Sziasztok!
En mar egy honapja Hollandiaban vagyok, de meg nem sikerult munkat talalnom. A hivatalos papirjaim meg nem keszultek el, lassan megy az egesz. De szeretnek dolgozni mielobb. A nemet hatarhoz kozel lako, nem dohanyzo, jogositvannyal rendelkezo nemet szakos tanarno vagyok. Akinek van valami jo otlete, korrekt ajanlata, kerem, jelentkezzen!
Tovabbi szep napot mindenkinek!
Udv.:
Rubycon
0

Elküldve: 2006. augusztus 07. - 10:56:11

Hello luuk!
Írtam hogy mi a szakmám...meg hogy bármit elválalok akár legyen takarítás is. De azóta még semmi. Tudom hogy nehéz kint a munkavállalás mint bárhol máshol, de van remény :)) És neked sikerült valami? Ja és írtad hogy tájékoztassalak benneteket tehát ti többen lennétek???
Az e-mailomra is írhatsz.
Üdv marco74
0

Elküldve: 2006. április 29. - 15:31:58

Szia!
Azt nem írtad, hogy mit szeretnél Hollandiában dolgozni. De ha van elképzelésed írd meg és talán akkor tudunk majd segíteni. Bár az igazság az, hogy Hollandiába igen nehéz munkát találni én is már egy éve szeretnék kimenni, de még nem sikrült. Sok sikert a kereséshez és ha sikerül kijutnod azért tájékoztass minket.
Üdv
0

Elküldve: 2006. április 06. - 18:27:26

Sziasztok!
Ha tud valaki nekem segíteni munkaügyben Hollandiába az keressen meg. Érettségim és Lakatos a szakmám, de bármilyen munkát elvállalok.Igaz vannak már kint élő magyarokkal kapcsolataim de ők is csak tapogatoznak hogy találjanak valamit.
e-mail: bmwjani@freemail.hu
0

Elküldve: 2005. november 05. - 10:23:44

Hoi! Szeretnék Hollandiában au-pair munkát vállalni, bár tudom, hogy német nyelv tudással elég nehéz de ha valaki tudna nekem segíteni abban, hogy melyik közvetítő iroda a legalkalmassabb és legmegbízhatóbb azt nagyon megköszönném
szioka
0

Topik megosztása:

• 9 Oldal +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó