Startlap fórum:: Álláslehetőség - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Álláslehetőség

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. szeptember 29. - 22:39:27

MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK HOLLANDIÁBA !

Betanitott szigetelöi munkakörbe . Alapszintü nyelvtudás, a munkahelyi komunikációhoz szükséges ( holland , angol ,vagy német ) . Jogositvány , VCA vizsga , szakmai ismeret elöny . Szállás megoldható ! Jelentkezni önéletrajzal emailbe : katalin.toth.nl@gmail.com
0

Elküldve: 2010. szeptember 15. - 15:37:44

Sziasztok!segítsetek!
20éves lány vagyok egy1éves gyerkőccel!férjem ács-kőműves,de bármilyen betanított v fizikai munkát elvállal!én is dolgoznék ha a manó bejutna egy bölcsibe!szakmám érettségim nincs,de bármit elvállalok!takarítást is!horvátul és németül beszélek!jogsink nincs!szállás is kéne, de a gyerkőc miatt nem mindegy milyen!férjem egyedül is kimenne ha lehet, utánna mi is!a válság miatt nem tudjuk fizetni a hitelt!segítsetek!
válaszokat várok sürgősen e-mail-ben:veronyka90@freemail.hu
ELŐRE IS KÖSZI!
0

Elküldve: 2010. június 24. - 09:56:23

Sziasztok!
A segítségeteket kérném! Szeretnénk kimenni Hollandiába dolgozni. Én szakács vagyok, a barátnőm(akivel mennék)lábápoló és műkörmös, illetve van masszőr képesítése is.Mindegyikünk beszél angolul. A kérdésem a következő lenne: mennyi az esély a szakmánkban elhelyezkedni, illetve kb. mennyit lehet kint keresni? Elég-e az angol nyelvtudás? Hol lehet olcsó szállást találni,mert azért jó lenne úgy ki mennünk, hogy már van hol aludni.
Válaszotokat előre is köszönöm!
0

Elküldve: 2010. június 07. - 22:58:17

MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK HOLLANDIÁBA !

Betanitott szigetelöi munkakörbe . Alapszintü nyelvtudás, a munkahelyi komunikációhoz szükséges ( holland , angol ,vagy német ) . Jogositvány , VCA vizsga , szakmai ismeret elöny . Szállás megoldható ! Jelentkezni önéletrajzal emailbe : katalin.toth.nl@gmail.com
0

Elküldve: 2010. március 25. - 05:16:51

Sziasztok,

Boltvezetőként dolgoztam egy nagyvállalatnál, és sajnos a leépítés engem is utolért. Barátnőm még tanul, ezért a nyáron szeretnénk kimenni Dániába, vagy Hollandiába. Azt gondoltuk megpróbáljuk a szezonális munkát, és körülnézünk, milyen kint az élet. Július, Augusztusban szeretnénk kimenni, ha megtaláljuk a számításunkat akkor természetesen maradnánk tovább. Ha van olyan aki tudna segíteni, kérem írjon a hgabor2003@yahoo.com e-mail címemre. Minden érdekel, nem csak a munka, szállás, élet, árak tényleg minden. Jól beszélem az angol nyelvet, 1,5 évig éltem Amerikában, bár már régebben volt, egy kis gyakorlás után nem lenne gond.

Segítségetek előre is köszönöm.

Gábor
0

Elküldve: 2010. március 18. - 18:57:52

Szia!
All meg az ajanlat a holladiai munkat illetoen? Utrechtben leszek julius kozepetol. Beszelek angolul magarul, romanul. Elvallanek barmilyen munkat. Vekgzettsgem szerint szociologus, illetve kommunikacios szakember vagyok, de dolgoztam Amerikaban hordar, konyhai kisegitokent is es van nemi epitoipari, illetve mezogazdasagi tapasztalatom is.
Elore is koszonok barmilyen infot, segitseget!
zsoltheredi@hotmail.com
0

Elküldve: 2009. október 09. - 12:29:19

Sziasztok!
Szeretnék Hollandiában munkát vállalni fémiparban,vagy
építőiparban,de bármilyen más munkát elvállalnék.
Kérem,aki tud segítsen.Elérhetőségem:+36209264557
nochta75@citromail.hu
0

Elküldve: 2009. szeptember 28. - 00:23:38

Amsterdamban vagyok cserediák. Részmunkaidős állást vállalnék tanulás mellett. Középfokú angol és holland nyelvtudással rendelkezem.
aripingvin@freemail.hu
0

Elküldve: 2009. június 23. - 13:23:32

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!Hollandiába szeretnék kijutni dolgozni majd egy idő múlva a családomat is kivinni és letelepedni!Több évet dolgoztam kint Németországban!Alap illetve szakmai Német nyelvtudással rendelkezem!Szakmáim: Minősített hegesztő (érvényes minősítéssel)Érvényes tűzvédelmi szakvizsgával,lakatos-géplakatos,nehéz-könnyű gépkezelő é B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem!Csak olyan helyre szeretnék menni dolgozni ahol ki is fizetnek és korrekt cég mert sajnos olyan helyzetbe kerültünk a családommal a megbízhatatlan cégek miatt hogy inkább le sem írom!Több millió forintom van különböző cégeknél akik soha nem fognak kifizetni mert köddé váltak!Szeretném kérni a segítségeteket,hogy hol találok olyan oldalt ahol valós és korrekt cégeket találok valós munkalehetőségekkel!Előre is köszönöm a segítségeteket! Elérhetőségem:690426ster@gmail.com
0

Elküldve: 2009. június 13. - 17:12:56

Sziasztok!

Párommal Rotterdam környékén munkát keresünk. Lassan 1 éve vagyunk itt. Én beszélek németül, felsőfokú végzettségem van. Párom eky kicsit beszél angolul és hollandul. Bármilyen munkalehetőség érdekelne minket, valamint szálláslehetőség.
Ha tudtok valamit kérlek irjatok nekem a katalinsoos@freemail.hu cimre.
Előre is köszönjük a segitséget.
0

Elküldve: 2009. június 11. - 12:25:35

szia

Párommal munkát keresünk Hollandiában: én idegenforgalmi szki érettségivel rendelkezem, angolul és franciául alap-, németül közép szinten beszélek.Páromnak kommunikáció-művelődésszervező diplomája valamint angol középfokú nyelvvizsgája van. A betanított munka is érdekel!!!
hntm@citromail.hu
0

Elküldve: 2009. május 20. - 21:40:06

ANGOL NYELVU TOLMACS-FORDITO munkat keresek
elsosorban HOLLANDIA erdekel
de barmelyik EU-s orszag megfelel
FELSOFOKU ANGOL NYELV TUDASSAL-nyelv vizsgaval is
kontakt -s.jozsef14@freemail.hu
tel-0036-302451736 vagy 0031-681571202
TISZTELETTEL-S JOZSEF
0

Elküldve: 2009. május 20. - 11:33:39

SZIASZTOK
S JOZSEF vagyok
munkat es szallast keresek hollandban
autoszerelo vagyok-de minden egyeb erdekel
minden-a munkavallalashoz szukseges holland papirral rendelkezem
FELSOFOKU ANGOL NYELVTUDAS-beszed ,iras, olvasas
15 ev kulfoldi munkatapasztalat,sajat auto, stb
AKI ESETLEG TUD VALAMIT-ELORE IS KOSZI
e-mail-s.jozsef14@freemail.hu
tel-0031-681571202 vagy 0036-302451736
SOK SIKERT MINDENKINEK SZIASZTOK
0

Elküldve: 2009. április 15. - 14:52:00

Sziasztok! Munkát keresek egy barátommal Hollandiában, Friesland területén. Már folyamatban van az albérlet, úghogy amint megvan megyünk ki. Gondoltuk kintről csak könnyebb lesz. Kb. 2 hónapra elegendő pénzünk lesz. Tud valaki segíteni? Bármilyen munka érdekelne, ami végzettséget nem ígényel. Pl. betanított munka, mosogatás, takarítás, zöldség-gyümölcs szedés, válogatás, csomagolás... Én (28 éves nő) jól beszélem az angolt és már éltem kint 5 hónapot, tehát rendelkezem minden szükséges papírral. Jogsi, kocsi van.A barátom (32 éves férfi) jelenleg tanulja az angolt általam. Kérem, ha valaki tud segíteni vagy bármilyen tanácsa, ötlete van, jelezzen! Köszönöm előre is!
0

Elküldve: 2009. január 20. - 20:49:38

Sziasztok !
Róbert vagyok. 2008 augusztus óta élek Hollandiában .Egy három szoba nappalis családi házat bérelek Hoensbroek-ban Heerlen-től 4 km-re.
Lakótársakat keresek. Bérleti díj 300 € / hó rezsivel együtt.
Édeklődhetsz ( robert.c@freemail.hu ) , +31647430603, +31647430634
0

Elküldve: 2009. január 18. - 15:36:24

Hollandiában,esetleg Angliában keresek munkát-nagyon fontos lenne,mert különben viszik a tetőmet!Több mindenhez értek(hegesztés,targonca,tűzvédelmi szakvizsga,építőgépkezelő,stb.).Olyan hely érdekelne,ahol 1400-1600 eurom maradna tisztán-dolgozok érte bármennyit-persze rendezett feltételekkel!Csalók kíméljenek!A családom léte a tét!!!!!
0

Elküldve: 2009. január 05. - 16:58:21

Szia,olvastam a fórumodat,gondolom ,hogy az ajánlat még érvényes.
2 évig Hollandiában tartozkodtam és megszereztem a Statsexamen I.t
Tudnál többet a cégről mesélni és mik a kérések?
köszi
0

Elküldve: 2008. július 15. - 14:53:49

Szia sylvera.
Fordulhatok kérdéssel itt, olvasol ide is, vagy írjak emilt?
0

Elküldve: 2008. július 01. - 04:05:52

Üdv
Szakmunkásokat keresek.A következő szakmákra: AWI hegesztőt minősítéssel,első oszt. csőszerelőt, galván műhelybe-galvanizáló szakembert,gép-lakatost,normál gépekre esztergályost marost, nem cnc-s. Továbbá szerelő-karbantartót Awi tudással, gipszkartonost, köművest-glettelés stb...
Nyelvtudás .legalább alap Német, vagy Angol
További információ: Cees Smits Email : honned@gmail.com vagy
telefon 06 30/ 956-0791
0

Elküldve: 2008. március 09. - 16:53:08

Hollandiába csőszerelőt és awi hegesztőt keresünk március 26-i kezdéssel.
Minimum 5 év gyakorlat szükséges. Hegesztőknek pedig érvényes minősítés.
Az első próbahét 9 eur /h ezt követően 10-11 eur /h nettóban .
A szállás ingyenes és kultúrált. Holland cég alkalmazásában történik a munkavégzés ,
mi csupán a kiválasztásban segítünk.

link

A fenti oldalon elkészített önéletrajzaikat akár angol akár magyar nyelven várjuk a
work.holland@gmail.com -ra
0

Topik megosztása:

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó