Startlap fórum:: Ha a HOlland munkárol akarsz többet tudni! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Ha a HOlland munkárol akarsz többet tudni!

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. június 24. - 09:57:22

Sziasztok!
A segítségeteket kérném! Szeretnénk kimenni Hollandiába dolgozni. Én szakács vagyok, a barátnőm(akivel mennék)lábápoló és műkörmös, illetve van masszőr képesítése is.Mindegyikünk beszél angolul. A kérdésem a következő lenne: mennyi az esély a szakmánkban elhelyezkedni, illetve kb. mennyit lehet kint keresni? Elég-e az angol nyelvtudás? Hol lehet olcsó szállást találni,mert azért jó lenne úgy ki mennünk, hogy már van hol aludni.
Válaszotokat előre is köszönöm!
0

Elküldve: 2010. március 25. - 05:24:17

Sziasztok,

Boltvezetőként dolgoztam egy nagyvállalatnál, és sajnos a leépítés engem is utolért. Barátnőm még tanul, ezért a nyáron szeretnénk kimenni Dániába, Hollandiába. Azt gondoltuk megpróbáljuk a szezonális munkát, és körülnézünk, milyen kint az élet. Július, Augusztusban szeretnénk kimenni, ha megtaláljuk a számításunkat akkor természetesen maradnánk tovább. Ha van olyan aki tudna segíteni, kérem írjon a hgabor2003@yahoo.com e-mail címemre. Minden érdekel, nem csak a munka, szállás, élet, árak tényleg minden. Jól beszélem az angol nyelvet, 1,5 évig éltem Amerikában, bár már régebben volt, egy kis gyakorlás után nem lenne gond.

Segítségetek előre is köszönöm.

Gábor
0

Elküldve: 2009. január 06. - 11:35:52

Hogy is kezdjem? HOLLANDIÁBAN fekete munka nincs,munka végzés irodákon keresztül történik. Én egy idősebb emberke vagyok hogy jo példával szolgáljak a magyar velem egykoru emberkéknek van esélyük dolgozni ha nem is itthon de adakint legalább meg becsülik a jo szak embereket sőt még többet is fizetnek a tapasztalt szakiknak. Én is igy probálkoztam kijutni sikerült is na jo nyelvtudás nélkül nem sikerült volna sajna azt tudni kell. Én üzenem minden 50 es emberkének ne irja lemagát mert van olyan ország ahol emberszámba veszik . Kis nyel tudással bátran vágjon bele a kinti munka keresésbe. Most nem irok többet .DE ha kérdésed van szivesen válaszolok segitek.
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó