Startlap fórum:: Vendégkönyv - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Vendégkönyv

• Csoport: Guests

Elküldve: 2009. október 29. - 20:10:02

Szép estét!
Nem értek egyet egyik forumnál sincs szinte válasz,nem tudom kinek sikerült így elhelyezkedni dolgozni ha nincs összetartás itt magyarországon akkor hogy lenne kint külföldön.Hiu ábrándokba veti az ember magát vagy van remény kimenni Dániába?hát igen ez egy nagy kérdés amire nem kapunk válszt! Legyen az bárhol a földön ha az emberek között van összetartás de amint hangsulyoztam nincs .Ugyhogy szeretnem ha lenne egy forum, oldal ahol segítenének az embereknek tényleg.Magyarországon semmi esélye egy jobb életnek a fény kialudt már rég, mióta a szegény ember fizet mindené amit a kormány eltesz a zsebébe tiszta szégyen ország.Ez a haza????????? hát nem az emberek szenvednek.és külföldön meg kicikizik Magyarországot.....ez így nm mehet tovább.Finoman fogalmaztam nem durván de ha van vkibe emberség az mindenhol van csak itt nincs a magyar politikába.Ugyhogy szeretnek egy oldalt ahol segítsenek az embereknek Dániába dolgozni és itt a neten munkát adni ha lehet.Elnézést de nem lehet mát kibírni ami itt megy.Előre is köszönöm ha lehetséges ez a fórum.
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó