Startlap fórum:: Dán információk - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 11 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Dán információk

• Csoport: Guests

Elküldve: 2008. április 05. - 21:55:20

Szia kapsis,

Internetezés szempontjából a lehető legjobb országba jössz, mivel itt a legnagyobb internet-felhasztnáltság.
Wireless-szel, szinte mindenütt fogsz hálózatot.
Pontosan hol és mit fogsz dolgozni? (város, cég)Mikor érkezel?
0

Elküldve: 2008. április 05. - 21:24:46

Sziasztok!

Ha minden jól megy hamarosan Dániában fogok melózni,
érdekelne, hogy tud e valaki azzal kapcsolatban infot adni, hogy dániában milyen internetezési lehetőségeim, lesznek, amivel tudom tartani a kapcsolataot az itthoniakkal. Van notebook-om, így gondolok itt a mobil sim kártyás, vagy mobil modemes váltzatra.Létezik e olyan, ahol nem kell szerződés, előfizetés, hanem csak egyenleg feltöltés szükséges. Ha van ilyen, akkor mi a neve a szolgáltatónak és emnnyibe kerül??!! Előre is köszönöm a válaszokat.
0

Elküldve: 2008. március 29. - 20:46:39

Szia Greve,

Te mióta élsz Dániában? Szoktál azért még hazajárni?

Véleményed szerint, mi a legjobb módja a dán nyelv megtanulásának?
0

Elküldve: 2008. március 28. - 16:46:23

Mindenkinek, aki Dániába készül:

Egészen pontosan Odense-be, vagy máshova a Fyn szigeten, írjatok és megpróbálok mindenben segíteni.

Sziasztok
0

Elküldve: 2008. február 01. - 07:57:49

Köszi, megtaláltam, széles a választék. Nemrég volt a Travelen kisfilm Koppenhágáról és Aarhusról. Persze Koppenhágából leginkább Christianiát mutatták, meg a Kis hableányt, Aarhusból meg a Vikingbulikat, de hát no comment, gyönyörű.... ha minden jól megy, tavasszal már mi is ott rázzuk a rongyot a kárnyiválon..:))). Puszi
0

Elküldve: 2008. január 29. - 22:36:35

A Føtex-ben biztos van.
De ha vmit keresel és a www.google.dk -n nézed és bejelölöd
hogy Oldalak ebből az országból: Danmark .
Akkor hamar kiderül.

Piri
0

Elküldve: 2008. január 27. - 11:54:49

Szia Greve!
Köszi szépen.:)
0

Elküldve: 2008. január 25. - 23:34:54

#180-ra:

Szia Litykos!

Próbálkoz ezeken az oldalakon. Biztos, hogy fogsz találni minden megfelelö árút az az élelmiszereket, mivel itt is vannak olyan gyerekek (az egyik barátunk fia is), akik alergiásak, a tejtermékekre. Tehát ezen a téren, nem lehet problémád!

Google keresöbe: sojaprodukter dk

link
0

Elküldve: 2008. január 22. - 13:46:37

Ma még mindenképp jön a válasz, csak most rohanás...
0

Elküldve: 2008. január 22. - 07:24:25

Banyek, lebuktam...:)))
0

Elküldve: 2008. január 21. - 20:19:52

Szia Litykosz!
Bi-bi-bi megtaláltalak!Nem könnyű ám elbujni!Főleg előlem nem.pussz
0

Elküldve: 2008. január 21. - 18:58:53

Átvándoroltam ide...:)))
Ez a kategória illik leginkább a kérdésemhez. Nézegettem a neten, hogy milyen szójaitalok-termékek léteznek kint.
Abban tudnátok segíteni, hogy ALPRO szójatermékeket lehet a kinti boltokban kapni? Mivel kisfiam nem ihat tejtermékeket, itthon ez a kedvence. Úgy láttam az ALPRO weboldalán, hogy Dániában nincs kirendeltsége, de ez nem azt jelenti, hogy nem is lehet kapni...Köszi
0

Elküldve: 2007. december 03. - 14:19:52

Szia Janne,
Milyen infó kell? Elválni nem olyan nehéz...

Hol házasodtatok össze, itt Dániában, vagy otthon?
Ingrid
0

Elküldve: 2007. november 22. - 16:58:56

Sziasztok!
Nagyon nagy segitsegre lenne szuksegem,el szeretnek valni a dan ferjemtol es infora lenne szuksegem.
0

Elküldve: 2007. március 25. - 15:31:02

sziasztok.

Én nemrég regisztráltam magam ezen az oldalon. Egyrészt mert segítséget szeretnék kérni tőletek. Barátnőmmel szeretnénk kimenni és munkát vállalni. Már sok cégnél próbálkoztunk,akik tutira mondták hogy segítenek kijutni 1-2 hónap alatt.Ez volt 10 hónapja. azóta semmi. Valamint pénzzel is levettek. Ezért kérném, hogy segítsetek nekünk. Minden megoldás érdekel. Én sok jogosítvánnyal rendelkezem, valamint tavaly diplomáztam. Barátnőm 4. éves az egyetemen.
Légyszives írjon,ha valaki tud valami valós!!! melót.

gabinjhu@freemail.hu

segítségetek nagyon köszönöm :)
0

Elküldve: 2006. december 07. - 16:38:30

19éves állatorvosi assszisztens és kutyakozmetikus vagyok.Kutyakozmetikusi okj vizsgával, ker-marketinges végzettséggel.Jelenleg vadgazdának tanulok a Szegedi Tudományegyetem kirendelt tanszékén!
Párommal együtt munkát szeretnék vállalni Dániában/Finnországban/Svédországban/Németország/Új Zélandon!

Aki tud információkat lehetséges állásokkal kapcsolatban kérem írjon nekem!
bunnyear1@gmail.com
Előre is köszi.
0

Elküldve: 2006. április 21. - 21:22:30

Szia Szilvi!

A www.udlst.dk lapon (a dán bevándorlási hivatal honlapja) elég sokat olvashatsz szabályokról, tartózkodási és munkavállalási engedélyekröl, dánul és angolul. Személyesen pedig a budapesti dán követségen érdeklödhetsz, de attól ne várj sokat, nem valami segítökészek. Sok sikert.

Üdv Ildikó
0

Elküldve: 2006. április 08. - 13:39:17

www.ungarn.talnet.dk - Írhatsz magyarul!
0

Elküldve: 2006. április 02. - 21:12:41

Sziasztok!
Lenne egy nagy kérésem Tőletek!A párom dán, még Magyarországon vagyunk, de szeretnénk kiköltözni.Ő sem tudja, mi a menete ennek a dolognak, bár egyszerőbb lenne, ha ő járna utána...na mind1:) A nagyobb gondot a 6 éves lányom jelenti, aki jövőre megy iskolába-nem közös a pici!Nagyon hálás lennék, ha minden infót eljuttatnátok hozzám (werilli@citromail.hu), amit tudnom kellene.Munka, vizum, nyelv, a gyerek miatt stb.
Előre is köszi és minden jót!
Szilvi
(a Nerinka a lányom beceneve, Nerina)
0

Elküldve: 2005. november 11. - 15:40:29

Sziasztok!
Hát megint szépen eltüntem jó kis időre,de most sikerült hamarabb visszatérnem:))
Jah,Judy24 lennék,csak sikerült elfelejtenem a jelszavam...tényleg,nem tudjátok,itt nem lehet a küldött jelszót saját választottra átváltani??? Mennyivel egyszerűbb lenne......

Remélem Mindenki jól,jó hétvégét!

Judy
0

Topik megosztása:

• 11 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.