Dán információk
Elküldve: 2008. április 05. - 21:55:20
Internetezés szempontjából a lehető legjobb országba jössz, mivel itt a legnagyobb internet-felhasztnáltság.
Wireless-szel, szinte mindenütt fogsz hálózatot.
Pontosan hol és mit fogsz dolgozni? (város, cég)Mikor érkezel?
Elküldve: 2008. április 05. - 21:24:46
Ha minden jól megy hamarosan Dániában fogok melózni,
érdekelne, hogy tud e valaki azzal kapcsolatban infot adni, hogy dániában milyen internetezési lehetőségeim, lesznek, amivel tudom tartani a kapcsolataot az itthoniakkal. Van notebook-om, így gondolok itt a mobil sim kártyás, vagy mobil modemes váltzatra.Létezik e olyan, ahol nem kell szerződés, előfizetés, hanem csak egyenleg feltöltés szükséges. Ha van ilyen, akkor mi a neve a szolgáltatónak és emnnyibe kerül??!! Előre is köszönöm a válaszokat.
Elküldve: 2008. március 29. - 20:46:39
Te mióta élsz Dániában? Szoktál azért még hazajárni?
Véleményed szerint, mi a legjobb módja a dán nyelv megtanulásának?
Elküldve: 2008. március 28. - 16:46:23
Egészen pontosan Odense-be, vagy máshova a Fyn szigeten, írjatok és megpróbálok mindenben segíteni.
Sziasztok
Elküldve: 2008. február 01. - 07:57:49
Elküldve: 2008. január 29. - 22:36:35
De ha vmit keresel és a www.google.dk -n nézed és bejelölöd
hogy Oldalak ebből az országból: Danmark .
Akkor hamar kiderül.
Piri
Elküldve: 2008. január 25. - 23:34:54
Szia Litykos!
Próbálkoz ezeken az oldalakon. Biztos, hogy fogsz találni minden megfelelö árút az az élelmiszereket, mivel itt is vannak olyan gyerekek (az egyik barátunk fia is), akik alergiásak, a tejtermékekre. Tehát ezen a téren, nem lehet problémád!
Google keresöbe: sojaprodukter dk
link
Elküldve: 2008. január 21. - 20:19:52
Bi-bi-bi megtaláltalak!Nem könnyű ám elbujni!Főleg előlem nem.pussz
Elküldve: 2008. január 21. - 18:58:53
Ez a kategória illik leginkább a kérdésemhez. Nézegettem a neten, hogy milyen szójaitalok-termékek léteznek kint.
Abban tudnátok segíteni, hogy ALPRO szójatermékeket lehet a kinti boltokban kapni? Mivel kisfiam nem ihat tejtermékeket, itthon ez a kedvence. Úgy láttam az ALPRO weboldalán, hogy Dániában nincs kirendeltsége, de ez nem azt jelenti, hogy nem is lehet kapni...Köszi
Elküldve: 2007. december 03. - 14:19:52
Milyen infó kell? Elválni nem olyan nehéz...
Hol házasodtatok össze, itt Dániában, vagy otthon?
Ingrid
Elküldve: 2007. november 22. - 16:58:56
Nagyon nagy segitsegre lenne szuksegem,el szeretnek valni a dan ferjemtol es infora lenne szuksegem.
Elküldve: 2007. március 25. - 15:31:02
Én nemrég regisztráltam magam ezen az oldalon. Egyrészt mert segítséget szeretnék kérni tőletek. Barátnőmmel szeretnénk kimenni és munkát vállalni. Már sok cégnél próbálkoztunk,akik tutira mondták hogy segítenek kijutni 1-2 hónap alatt.Ez volt 10 hónapja. azóta semmi. Valamint pénzzel is levettek. Ezért kérném, hogy segítsetek nekünk. Minden megoldás érdekel. Én sok jogosítvánnyal rendelkezem, valamint tavaly diplomáztam. Barátnőm 4. éves az egyetemen.
Légyszives írjon,ha valaki tud valami valós!!! melót.
gabinjhu@freemail.hu
segítségetek nagyon köszönöm :)
Elküldve: 2006. december 07. - 16:38:30
Párommal együtt munkát szeretnék vállalni Dániában/Finnországban/Svédországban/Németország/Új Zélandon!
Aki tud információkat lehetséges állásokkal kapcsolatban kérem írjon nekem!
bunnyear1@gmail.com
Előre is köszi.
Elküldve: 2006. április 21. - 21:22:30
A www.udlst.dk lapon (a dán bevándorlási hivatal honlapja) elég sokat olvashatsz szabályokról, tartózkodási és munkavállalási engedélyekröl, dánul és angolul. Személyesen pedig a budapesti dán követségen érdeklödhetsz, de attól ne várj sokat, nem valami segítökészek. Sok sikert.
Üdv Ildikó
Elküldve: 2006. április 02. - 21:12:41
Lenne egy nagy kérésem Tőletek!A párom dán, még Magyarországon vagyunk, de szeretnénk kiköltözni.Ő sem tudja, mi a menete ennek a dolognak, bár egyszerőbb lenne, ha ő járna utána...na mind1:) A nagyobb gondot a 6 éves lányom jelenti, aki jövőre megy iskolába-nem közös a pici!Nagyon hálás lennék, ha minden infót eljuttatnátok hozzám (werilli@citromail.hu), amit tudnom kellene.Munka, vizum, nyelv, a gyerek miatt stb.
Előre is köszi és minden jót!
Szilvi
(a Nerinka a lányom beceneve, Nerina)
Elküldve: 2005. november 11. - 15:40:29
Hát megint szépen eltüntem jó kis időre,de most sikerült hamarabb visszatérnem:))
Jah,Judy24 lennék,csak sikerült elfelejtenem a jelszavam...tényleg,nem tudjátok,itt nem lehet a küldött jelszót saját választottra átváltani??? Mennyivel egyszerűbb lenne......
Remélem Mindenki jól,jó hétvégét!
Judy

Súgó