Startlap fórum:: Megújult a Dánia Lap - írja meg véleményét! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Megújult a Dánia Lap - írja meg véleményét!

• Csoport: Guests

Elküldve: 2008. július 24. - 20:51:59

Csokolom!Azt szeretnem kerdezni,ha irok egy hozzaszolast,hogy tudom elkuldeni ugy,hogy fel is keruljøn az oldalra mert elsøre nem sikerult,de valaszkent felment ra.Køszønøm, jo a lap!Csokolom!
0

Elküldve: 2007. június 27. - 11:57:50

Kedves Szerkeszto,

Nagyon jo az oldal, elnyeri a tetszesemet.
Segitene foto/dokumentum csatolas lehetoseg.

udvozlettel
Ildiko
0

Elküldve: 2005. április 25. - 12:23:03

www.daniaimagyarok.tk
0

Elküldve: 2005. április 21. - 19:27:55

Szia moderator. En most talaltam meg ezt az oldalt, es mar annak is orulok egyaltalan van ilyen itt! Irtam is gyorsan egy uzenetet, kivancsian varom, ki fog valaszolni ra...(bocsi a nemekezetes betuk miatt,egy dan billentyuzeten gepeltem es az istennek nem engedett atkapcsolni magyarra!)'
Udv.: Olah Laci
UI1:tenyleg te tudsz valamilyen szamitogepes munkat ajanlani egy szamitogepes "kolleganak", legyen az hardver, vagy szoftverfelhasznalas, ill. kiadvanyszerkeszto prg.-ben (QuarkXPress, In-Design)valo jartassaggal tudok itt kezdeni valamit?
Na szia!
0

Elküldve: 2005. január 20. - 02:25:00

Kedves Olvasó!
Bizonyára észrevette, megújult a Dánia Lap. Remélem, elnyeri tetszését az új küllem és a továbbiakban is segítségére lehet bármilyen Dániával kapcsolatos információ megszerzésében. Kérem, írja meg véleményét, mi az, ami tetszik s mi az, ami kevésbé az oldalon!
Köszönettel, a szerkesztő
0

Elküldve: 2005. január 20. - 02:19:01

Kedves Olvasó! Bizonyára észrevette, megújult a Dánia Lap. Remélem, elnyeri tetszését az új küllem és a továbbiakban is segítségére lehet bármilyen Dániával kapcsolatos információ megszerzésében. Kérem, írja meg véleményét, mi az, ami tetszik s mi az, ami kevésbé az oldalon, a Dánai Lap Fórumán!Köszönettel, a szerkesztő
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó