Startlap fórum:: szállás - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

szállás

#1 Felhasználó nem aktív   zsuzsoczi 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2010. június 28. - 20:10:13

Koszonom! Sajnos en is azt latom, h nem lesz konnyu helyet talalni... sajnos az egyetem elfeledkezett rolunk, igy sajat magunknak kell valahogy megoldani. Remelem azert sikerul. Optimista vagyok! :)
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. június 26. - 22:31:36

Szia!

A valóság az, hogy 3-hónapra nem lesz könnyü egy olyan lakhatási lehetöséget találni, amit Te szeretnél.

Natehát,véleményem szerint, csak is egy vandrahjem (vándorothhon), vagy pedig egy olcsó hotelt kell találnod.
0

#3 Felhasználó nem aktív   zsuzsoczi 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2010. június 24. - 20:43:50

Kedves Mindenki!

Szeptembertol decemberig keresek kiado szobat Koppenhagaban (esetleg lakast 2-3 fo reszere), kozponti elhelyezkedes nem annyira fontos, inkabb legyen minel olcsobb.
Ha barki tud segiteni vagy tanacsot adni, kerem jelentkezzen (zs.fodroczi@gmail.com)!
Elore is koszonom!
Zsuzsi
0

Elküldve: 2010. február 07. - 01:41:14

Sziasztok ! Ha valakit erdekel ingyenes hozzaferes 2 Daniai Kiado-lakas-kozvetito Cegtol...

En mar kaptam szobat,ugyhogy szivesen atadom a Hozzaferhetoseget 2 ilyen cegtol, febr 22 ig ervenyesek.
Irjatok meg E mail cimetek az en Mailemre: alexmihalyjr@hotmail.com es en atkuldom nektek !
Ugyanakkor, egy ismerosom dolgozott rovid ideig egy vendegloben es par napja abbahagyta,ha valakit erdekelne szakacssegedi allas,Kbh-tol 100 Km re , megprobalhatja felhivni : Brasserie-d-vine ,22989917. Sok szerencset !
0

Elküldve: 2008. szeptember 28. - 20:00:05

Sziasztok!

Szállást keresek Kongens Lyngby környékén januárig, ha valaki tudna segíteni, szívesen venném. E-mail: ehornok@gmail.com

Köszi
0

Elküldve: 2008. augusztus 21. - 16:22:15

itt találhatsz a kör utadhoz olcsó szállásokat: link
0

Elküldve: 2008. augusztus 21. - 16:17:48

...csak ha nincs időd, energiád elmenni egy közeli bótba... =)
0

Elküldve: 2008. július 30. - 14:53:27

Szia, kb. 2db zsemle,5 deka vaj+lekvar 1-2 szelet sajt+ kave,amennyit megbirsz inni.Jo etvagyat!
0

Elküldve: 2008. július 25. - 12:29:20

Kukucs!!!
Segítsetek!

Én egy negyedéves egyetemi hallgató vagyok, aki s.o.s szállást keres. Szeptembertől kezdem tanulmányaimat Koppenhágában. Sajnos nyár elején eltörtem a lábam és a kórházban töltött idő alatt megtörtént az egyetemi kollégium valamint szállás foglalás.. mikor hazaértem és hívtam a kinti egyetemet.. már szállás nélkül maradtam.

Remélem ti tudtok segíteni!!
Arra gondoltam megkérnélek titeket, hogy segítsetek, hátha ismertek valakit, aki kiad lakást vagy szobát. Vagy ha láttok véletlen kiadó szobát, lakást szívesen kivenném.
Sajnos nem tudok dánul és sok-sok dán hirdetéssel találkozva a neten, nem tudok válaszolni..
Kb 2800-3000dkk-t tudnék költeni szállásra havonta, mert ennyi az ösztöndíjam. Főleg az egyetemem (University of Coppenhagen) környékén (Kobenhavn-K, Frederiksberg, Christianhavn) keresgéltem eddig. Szeretnék a közelében lakni, főleg a lábam miatt, meg a belváros miatt is. Ha tudnátok segiteni, nagyon megköszönném!!! Janka kontakt: flora@phoebia.hu
0

Elküldve: 2008. április 28. - 13:56:10

helló mindenki! Albérletet keresek Koppenhágában június elejétől. Különösebb feltételeim nincsenek, saját szobára lenne szükségem, no meg jófej lakótárs(ak)ra elérhető áron. :)) ha valaki tudna nekem segíteni, megköszönném. :) usha@citromail.hu
0

Elküldve: 2007. szeptember 27. - 09:39:07

Sziasztok! Ildi vagyok és a segítségeteket szeretném kérni szállás ügyben!!A párom már kint van Koppenhágában én is mennék okt16-án csak még eddig nem talált albérletet!!!Persze olyan van amihez több százezer kaució kell,de még az nincs!tehát ha vki tudna szobát kiadót v vmi olcsó szállás nagyon sokat segítene!!!Fontos lenne már nagyon szeretnék menni!!!!Előre is köszi!!!Ja van emil címem is azt többször nézem:sz_szilgyi@freemail.hu
0

Elküldve: 2007. június 11. - 14:04:08

Sziasztok!

Kiváncsi vagyok a véleményetekre,hogy Dániában a Hostelsekben érdemes-e igénybevenni a reggelit 50DKK-ért.Mennyire bőséges?

Köszönöm:Vali
0

Elküldve: 2007. április 20. - 07:57:25

Alitolag az olcsob kategorias szalasokhoz tartoznak:
link
0

Elküldve: 2007. április 13. - 17:10:36

Sziasztok.
Szallast keresek 4 szemelyre koppenhagaban,ha esetleg valaki tuda segiteni megkoszonnem.
0

Elküldve: 2007. január 14. - 18:24:49

Sziasztok!

2007. március 13-án 8 napra (7 éjszaka) Kopenhágába utazunk a párommal.
Aki tud olcsó szállást ajánlani(mely vendégszoba is lehet egy magánháznál) a d-magdi@freemail.hu címen legyen kedves értesíteni.

Minden segítséget előre is köszönünk!

Üdvözlettel: Magdi és Attila
0

Elküldve: 2007. január 13. - 14:54:57

Sziasztok!

Március 8-11ig Koppenhágába mennénk a barátnőmmel és valami olcsó szállás lehetőséget keresünk, ha valaki tud irjon az email cimemre mareesole@freemail.hu. Köszönöm!
Zsu
0

Elküldve: 2007. január 03. - 22:13:48

Sziasztok,

Márciusban (15.-e környéke) vagy májusban (1. környéke) szeretnék Koppenhágába utazni - ez még csak terv -és csupán turistaként körbenézni. A segítségeteket szeretném kérni az utazás időpontját illetően - mennyire van hideg még márciusban, ill. van-e valamilyen ünnep, esemény a két időpont körül?
A másik kérdésem a szállás, tudnátok ajánlani esetleg valamilyen egyszerű szállást? Családdal (2 gyekkőc) mennénk, valószínüleg egész nap a várost járva, így csupán szinte aludni járnánk vissza :-)
Megköszönöm, ha az email címemre (is) írtok
Előre is kösz a segítséget.
Üdv: RBuhl
0

Elküldve: 2005. április 26. - 13:46:06

Szevasz.Mottaker!
Norvégul.Mottaker=Person firma eller lignande som tar imot noe.(Apparat som tar imot noe.)

Mivel mostmár tudom ,hogy Norvégiába élsz,igy bocsánatot kárek töled arogáns válaszomért.Tényleg abbol indultam ki ,hogy valaki kötekedéssel akar szorakosztatni.Még egyszer elnézést kérek modoromért csak az a kompozási dologtol berágtam.Ugyérzem tartozok egy magyarázattal számodra mi okbol helyeztem Dániát középre.Gondoltam ha Malmöbe jönnének Leviék elöször,Akkor talán kölcsön adtam volna nekik ingyen nyaralomat egy pár napra.Innen KOpenhága 15-perc vonattal.A vonat a centrumba megy a Tivolinál ál meg .Igy nemkellet volna nekik se Svédbe se Dániába szálásért fizetni.Arrol nemis beszélve ,hogy a parkirozási problémákat Kopenhágába meguszta volna.Közlekedni egyszerüb busszal.Gondoltam mikor elegük volt Dániábol mehettek volna továb Norvégba.Ottani barátaimnál talán találtunk volna valami lehetöséget.Mostmár talán jóbban érted miért tettem D´niát középre.Különben tiszta szivböl szeretem Norvégiát mivel,hogy letöltöttem pár évet Bergen városába.Az olajfurokon dolgoztam a BMV cégnek.
Feleségem is norvég származásu volt ot Bergenbe ismertem meg .Sajnos 1994 ben elhunyt.Különben fözik még a szeszt mindenüt a Norvégok?Mivel én 75-körül költösztem vissz Svédbe.Sokat vagyok mostanába Dániába szeretek a Strögeten nézelödni meg unokámmal a Tivoliba .Karácsony ellöt gyönyörü a Tivoli meg Kopen´hága. Mégegyszer bocs.
Ha akarsz velem ezekutánis levelezni szivessen venném.Használhattod nyugottan az E-mel cimmemet.
Üdvözletem. Guszti.
0

Elküldve: 2005. április 25. - 14:10:12

Svédül mottagare, dánul modtager, szóval nem hiszem, hogy újat mondtam.
0

Elküldve: 2005. április 24. - 21:37:00

Szevasz.Mottaker.
Még sajnos nemjöttem rá ,hogy ez a szo mit jelent Norvégül.De megnagyarázhatnád Magyarul vagy Norvégül talán Dánul vagy Svédül.Megfogom érteni.
De az én nevemet megmagyarázom mit jelent,hogy nekeljen ezen gondolkoznod.KÄCK=Hejes.Szoval lefordithatnád
a mottaker szot nekem megaláb valami újjat tanulok.
Tiszteletem.Kammer Gusztáv.Svédországi lakos.
0

Topik megosztása:

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó