Startlap fórum:: Daniaban elo magyarok Tarskeresoje - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Daniaban elo magyarok Tarskeresoje

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. augusztus 10. - 11:00:36

Üdvözlet mindenkinek!
Létrehoztunk egy honlapot, találkozók, programok, szervezésére, információcserékre.
Mindenkit szeretettel várunk.
A programok főként Koppenhága, és környékén vannak, de hasznos információkat is teszünk fel a honlapra.
a honlap:
link
Remélem találkozunk!
Orsi
0

Elküldve: 2009. november 08. - 11:48:30

Te is keresed a társad, szeretnél egy jót bulizni egy olyan csapatba, ahol Hölgyek és Urak szintén társukat keresik. Akkor várunk Téged is szeretettel a következő programokra

túrák
hajókirándulás
egyéni randik
táncestek
vacsora est
rapid-randi
kulcsos randi
külföldi utazások
exzotikus utazás
belföldi utak
kulturális programok
bortúra
bowling
wellness hétvégén
főző tanfolyamon
lovaglás
koktélozás

További információk:
link
0

Elküldve: 2009. augusztus 02. - 17:27:18

szia és meik városban vagy koppenhágában az angolt elfogadjág én egy kisebb városban dolgozok.de koppenhágában több a lehetöség keresd a job centereket. bár a te esetedben az a baj hogy itt a dánok eléggé zárkozottak és ne mond nekik hogy meddig akarsz maradni,azt szertik ha sokáig dolgozik náluk az ember.ha kérdezik hogy hosszutávon igen természetesen én ezt ajánlanám.mivelhogy ebben a honapban mész haza lehet nhogy már ez is késő sorry
0

#4 Felhasználó nem aktív   felsötom 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2007. július 15. - 13:50:53

Sziasztok!

Dániába jöttem 2hete,naivan gondolva,hogy hamar kapok itt CPR numbert és tax numbert.Otthon hiaba hivtan elötte

hetekig hivatalt,legtöbbször el sem ertem öket együtt,egyebkent sem tudtak segiteni.
Van lehetöseg tudtok itt lehetöseget,megbizhatot,papir nelküli munkara?
Csak nyarra jöttem ki,aug vegen hazamegyek,mert otthon dolgozom,kerem,aki tud,segitsen infoval,barmivel,mindenfele

melo erdekelne,nemetül felsö,angolul közepfoku szinten tudok.
Probaltam itt Koppenhagaban sok melohelyen talalni valamit/ettermek,kavezok,stb/mindenhol papirokat kertek.

Üdv:)
0

Elküldve: 2007. június 27. - 11:16:53

Sziasztok mindenki Daniaban!

A nevem Ildiko, 39 eves, Daniaban elek es dolgozom 4 eve.
Van egy magyar nagynenem otthon, aki a 74 evebol legalabb 20-at letagadhat, nagyon csinos, eleven, aktiv, rendkívül ápolt es reprezentatív asszony. Meg szeretne ismerni egy korban es erdeklodesben hozza melto oregurat itt Daniaban.
Ha valaki ismer egy eletvidam, es szeretetre melto, vallasos magyar oregurat aki lelki tarsat keres, kerem szoljon vissza.

Itt lathato a nagynenem kepe:
link

baratsagos udvozlettel
Ildiko
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó