Startlap fórum:: ápolónő dániában érdeklődöm - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 15 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

ápolónő dániában érdeklődöm

• Csoport: Guests

Elküldve: 2008. október 23. - 20:47:11

Bocsánat a tévesztésért, a helyes email-cím: "vigyazzatok@gmail.com", ahogy a hozzászólás tetején látható!
0

Elküldve: 2008. október 23. - 20:38:16

Kedves egészségügyben dolgozó, dániai ápolói állásra jelentkezni kívánó Kollégák!
Az EUROSTAR25 nevű céget a dániai ápolói állások szempontjából saját érdeketekben felejtsétek el!! Itt most nem tudom részletezni kis csapatunk kálváriáját, az EUROSTAR25 cég nagyrészt méltánytalan és tisztességtelen eljárását velünk szemben, azonban ha érdeklődő levelet írtok a "vigyazz@gmail.com" címre, röviden vázolom a Velünk történteket. A Jó hír Dániából, hogy a dániai emberek MINDIG nagyon kedvesek, segítőkészek, megértőek, a napi emberi kapcsolatok során mindenhol alap kellék a MOSOLY, alapfeltétel egymás tisztelete! Az EUROSTAR25 nélkül, saját erőnkből, az érdeklődésünktől számított néhány napon belül találtunk állást Magunknak, 1 éves szerződéssel!!! (Az 1 éves szerződés azért fontos, mert így az adónk 1 évig csak 8 százalék, míg 3 hónapos szerződés esetén 38 százalék!) Az alap angol/német + kezdő dán nyelvtudás viszont MINDIG szükséges a munkavállaláshoz, hiszen a felvételi interjú is angol/német + dán nyelven zajlik. Nem kell megijedni, ahol mi voltunk interjún, a beszélgetés tea, kávé, szendvics, üdítő, stb. "társaságában", az intézmény munkatársainak maximális segítőkészsége mellett zajlott. Dániában az álláshirdetések 80 százalékát interneten adják fel, sőt vannak intézmények amelyek nem is hirdetnek, azért, mert nagyon méltányolják, ha először az álláskereső jelentkezik(!) önélatrajzzal, motivációs levéllel, hogy az adott intézményben szeretne dolgozni. Most röviden ennyit. A lényeg: az EUROSTAR25 nevű céget saját érdekében mindenki kerülje el!!!
0

Elküldve: 2008. szeptember 23. - 08:13:27

sziasztok
van itt még vki?
nekem 2 ismerősöm is kiment dolgozni a fent említett céggel...még tavasszal,még mindig kint vannak..
vannak friss tapasztalatok?
0

Elküldve: 2008. augusztus 29. - 21:14:38

Sziasztok!
Jófej, talpraesett élet vidám 19 éves lány vagyok. Szeptember végén kiutazom Dániába. 3 hónapot fogok eltölteni egy iskolában ahová nyertem ösztöndíjas utat. Utána mindenképp szeretnék kinn maradni, dolgozni.Valamint szívesen tennék kint barátokra szert:) Aki tudna álláskeresésben segíteni annak igazán hálás lennék.
email címem:tiiiiina@freemail.hu
5db i betüt tartalmaz:)
msn cím: quo_vadis_soul@windowslive.com
0

Elküldve: 2008. július 08. - 09:36:31

Sziasztok,

Nem vagyok nővér, nem vagyok kompetens a témában, de épp egy napja vagyok Dániában és egyenlőre még csak álláskeresési reményeim vannak, de olvastam a fórumotokat és ezt a linket találtam, ami titeket, nővérkéket érdekelhet. link

Sok sikert!

Üdv.:
Vera
0

Elküldve: 2008. május 16. - 10:30:51

Sziasztok!

Bocs, hogy beleszólok, egy két infóval szolgálnék:

Korábban én is jelentkeztem a Jobnordic féle ápolói állásra, de vissza sem jeleztek. Viszont idén május elején felvettem a kapcsolatot az Eurostar25 nevü céggel, és eddig az a tapasztalatom, hogy korrekten minden ok vele.
Jelenleg május elejétől 2 hónapig tanulok Dán nyelvet alapfokon 6 sorstársammal együtt, majd szóbeli szintfelmérés után lehet menni ki Aarhusba az egészségügyben dolgozni.
Persze ott is további nyelvi képzés szükséges munka mellett. A tanfolyam ideje alatt heti 20.000 Ft-ot fizetnek, hogy tanuljuk a nyelvet. Igaz ezt a munkábaállás után 3 hónap alatt visszavonják, de akkor is jelenleg nagy segítség. Legalább némi garancia, hogy lesz munkánk.
Állítólag szállásunk is és szolgálati autónk is lesz.
Ez utóbbi egy kicsit számomra hihetetlen, de majd meglátjuk.
Mindezekért tehát szállás + autó havi 600 Eurot vonna le az Eurostar25 dániai irodája. Persze az autót és a lakást sem kötelező elfogadni. Én viszem a saját autómat. Gondolom ugyanúgy közlekedhetek vele ott, mint itthon.

Éppen ezért viszont lenne egy kérdésem kérem aki tud segítsen:
Kb augusztustól vagy szeptembertől keresnék albérletet kb: 40-50m2 lakást Aarhusba, de kaució nélkülit, ha lehet. Milyen árban, milyen feltételekkel lehetne bérelni remélhetőleg hosszutávon.
Bár, ha minden igaz júliustól már kint leszek, de megnézem először az iroda által felajánlott szállást. 1-2 hónapot bárhol kibír az ember aztán meglátjuk. Remélem azért nem 5-6 főnek lesz egy szoba!!! Az gáz lenne:)

Várom válaszotokat, és mindenféle Dániai infót megköszönök.
Köszönöm.
Bízakodva várom, hogy alakul a munkalehetőségem:)
Üdv mindenkinek Budapestről Robi
0

Elküldve: 2008. február 10. - 18:26:51

köszönöm
0

Elküldve: 2008. február 10. - 08:58:53

#263-ra:

Szia!

A Duli-buli hoz viszonyitva, ez itt alul, mintha hihetöbnek látszana.

Csakhát itt sem látni, a mikahely garanciát!

Üdv.:
DK-ból

link
0

Elküldve: 2008. február 09. - 23:08:40

Olvastam erről a dulitamas-jobnordic-féle buliról. Annak idején én is jelentkeztem, de semmi nem történt; most olvasgatom, hogy talán jobb is. Ma azonban új hirdetést találtam dániai kórházi munkáról: Füzes Ádám, az eurostar25 nevű cég hirdet. Tud erről valaki valamit?
0

Elküldve: 2008. január 25. - 11:47:43

Én is jelentkeztem erre munkára, voltam interjún, azóta nem kerestek, tegnap találtam meg ezt a fórumot. Történt azóta valakivel valami?????mert tényleg átverés szaga van a dolognak, ha valaki tud valamit kérlek titeket írjátok meg.
0

Elküldve: 2008. január 24. - 18:35:17

Szia Nővér2!
Átment végre az egész üzi?
0

Elküldve: 2008. január 22. - 20:35:56

Levele érkezett!
0

Elküldve: 2008. január 22. - 13:10:04

mindjárt küldöm az infokat!
0

Elküldve: 2008. január 22. - 12:22:29

Szia! A sikeres eladás sokmindentől függ. Hol van, milyen állapotban? Nem irreálisan drága? Én Pest egyes kerületeivel foglalkozom: Zugló, Rákospalota, Belváros. Ha messzebb van a házatok, akkor esetleg ajánlani tudok egy másik irodát. Ha érdekel, utánanézek. Van aki évekig árulta a lakását, semmi nem történt, aztán egyszercsak jött két érdeklődő, és odáig "fajult" a dolog, hogy már licitáltak is rá:)))Szóval nem lehet általánosítani. Itt az emilem: litykof@freemail.hu (nem litykosz, litykof)
0

Elküldve: 2008. január 22. - 11:48:30

Szia!
Milyen sikerrel árulod az ingatlanokat?Mert mi majd egy éve próbáljuk eladni a házunkat,sikertelenül!Pedig nem rossz,csak nagyon nagy lett kettőnknek!Bent van a legnagyobb ingatlanosoknál,otthon,city,meg kisebbnél is,de alig van rá érdeklődés.Összesen 2-en voltak megnézni.De nagyon jó lenne eladni,persze utána venni kéne.És Dánia nagyon szép ország:).Na nem ott akarok venni,de így könnyebb lett volna meglódulni,meg az anyagiak sem jelentettek volna gondot,hát így terveztem,de mint tudjuk ember tervez....
0

Elküldve: 2008. január 22. - 10:53:06

És amíg személyes tapasztalataim nincsenek, én is csak ilyeneket tudnék mondani, amit a Dánvázión is mondtak, hogy: Dánia a világ legboldogabb országa...stb. Ezzel még nem megyünk sokra:))))
0

Elküldve: 2008. január 22. - 10:12:40

Szia nővér2!
Persze, hogy nem titok. Itthon elsősorban ingatlan adás-vétellel foglalkozom, de csinálok mellette sok mást is. Terveimről egyelőre azért nem szeretnék nyilatkozni, mert van belőle sok. a,b,c,d stb, és ameddig vmelyik nem realizálódik, addig feleslegesen tépném itt a számat, és csak magamat ámítanám. Itthonról még nehéz megítélni, milyen lehetőségek vannak kint. Ahhoz már egy kicsit bele kell rázódni a kinti dolgokba. De ígérem, amint vmi.konkrét, jelezni fogom.
Eü-s végzettségem nincs, külföldön általában vendéglátóztam, az eredeti szakmám is ez.
0

Elküldve: 2008. január 22. - 09:29:25

Litykosz!
Ha nem titok ird már meg mivel foglalkozol,ha igen akkor az emil cimemre,kiváncsi lennék rá!Sőt a terveidre is,de csak úgy nem akarom ellopni őket!Van eü-s végzettséged?Ha igen akkor mire lehet váltani vele.?Mert engem ez a váltás érdekel,rohadtul menekülnék ebből a munkából!
0

Elküldve: 2008. január 22. - 08:56:56

Hát egyenlőre nekem terveim vannak, feladatok, amelyeket, ha megoldok, akkor válnak valóra az álmaim. Én sem kergetek irreális dolgokat. Talán az a szerencsém, hogy viszonylag korán kirepültem a családi fészekből,-és előtte sem voltam rövid pórázon- jártam nagyon sok helyen,sokféle nációval találkoztam,sok pofont is kaptam, és volt időm kitanulni, mi az az önállóság. Mindenesetre nagy szabadságot, és erőt ad az embernek. Bár itthon, ahol száz helyről szívják az ember vérét, tényleg nehéz...
Pusz.
0

Elküldve: 2008. január 22. - 08:23:06

Szia Litykosz!
Aha most már értem!!!Igaz azóta kialudtam magam,ma csak délutánra megyek dolgozni!De már most ráz a hideg tőle sajnos!Ne add fel te sem az álmaidat,nem csak duli féle közvetitőn keresztül lehet dániába menni,ez az egyik gondolatom.Keresni kéne egy másikat, és van.Nem elkeseredésből adtam fel...ez a realitás,sajnos egy kicsit sajnálom.Egy éve keresek itt anyanyelvemen,mégse találok.Hiába a kor nagy úr,bár nem értem miért,hiszem én már nem fogok szülni,közel 20 évem van még a nyugdijig,mégsem kellek itt senkinek.Akkor mit várok máshol?Pedig rengeteg tapasztalatom van,néha úgy érzem túl sok is.Csak a jelenlegi mhelyemet nem birom,kész vagyok tőle idegileg.Pedig vmikor imádtam a munkámat!Gyógyitottam már szaud-arábiai olajsejket!Bizony ám!Igaz,hogy semmire se jutottam vele,de ez egy másik kérdés.Amikor nagyon magam alatt vagyok mindig ezekre a betegre gondolok,hiszen ha ők kibirták felálltak akkor mi az én problémám ehhez képest!Ök igen súlyos koponya és agysérültek voltak,de nagyrészük ma önnálló cselekvésre képes,van aki könyvet ir.Hát ezt imádtam én,de nagyon!Tele sikerélménnyel!Mert az annyira kell az embernek,mint egy pohár viz a sivatagban.Na ez most nagyon fellengzősre sikerült,de volt idő amikor nap,mint nap olyan pozitiv élményekben volt részem ,hogy ezt csak igy lehet leirni.Azota nem találom a helyem,mert semmi sem ad ennyi energiát.
0

Topik megosztása:

• 15 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó