Startlap fórum:: ápolónő dániában érdeklődöm - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 15 Oldal +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

ápolónő dániában érdeklődöm

• Csoport: Guests

Elküldve: 2007. október 21. - 07:26:44

Ezek szerint visszaértetek,remélem kipihentétek magatokat.Igazán irigylem a napi elfoglaltságodat:)Lányunk nekünk is van,lassan rendeződik az élete.Csak éppen munkát nem talál,de csak azért,mert itt támogatják a pályakezdőket:( Szakmája van ,kozmetikus ,nemzetközi testőrvizsgája van,és április óta munkanélküli.Most ismét tanulni szeretne,mondtam neki ő lesz a legtöbb végzettséggel rendelkező munkanélküli.
0

Elküldve: 2007. október 19. - 22:58:44

Szia Növér2!

Igazán nagyon kedves vagy, dehát az érdeklödésedre a konkrét válasz esetleg kinos lehetne számomra a késöbbiek folyamán, mivel vannak itt olyan sarlatánok, akik szórakozásból, esetleg a balhé kedvéért, visszaélnének egy egy személyi és privát adatokkal.
Tehát, csak-is burkolva, a válaszom a következöek:

“ ti mennyi idős házasok vagytok? “
Már sok éve.

” Lehet nászútra mentek? ”
Nem, hanem a lányunk és családját látogattuk meg, az ottani nyaraló otthonukban.

” Mióta éltek kint? ”
Én, már több évtizede és a 11-évvel fiatalabb nejem, Ö 9-évvel késöbb jött ide.

” Mit csináltok? ”
Miután felszámoltuk a saját utazási irodánkat, azóta csak loplyuk a napot (össze-vissza utazgatunk a nagyvilágban és amikor itthon vagyunk, akkor a ráfizetéses kertészkedést üzöm és ezenkivül, naponta egy egy órat a kondi kedvéért rohangálunk, itt a tengerparton).
0

Elküldve: 2007. október 11. - 17:04:18

Hát ez óriási!
Egy nő 45 évesen öreg ahhoz,hogy ápolónőként állást keressen magának egy új országban.De nőcskénekazért elküldjük.Meg egyáltalán.Sztem semmi félreérthető nem volt abban amit ő írt.
Én eléggé megdöbbentem.Ez egy hihetetlen válasz volt.
Néha elolvasgatom mit írnak "segítségül" egyesekzt nemértem ha valaki nem akar igazán segíteni,akkor miért csinál úgy.
Ráadásul miért alázzuk meg a másikat,aki nyilván nem azért keres új lehetőséget,mert jó dolgában nem tudja hogy mit csináljon.
Példát vehetnénk: link
0

Elküldve: 2007. október 09. - 07:14:17

Hát nagyon jó pihenést nektek!!És köszi,hogy segítesz,legalább a lelket tartani bennünk a közös indulás nem biztos,hogy menni fog itt azért nagyon sok minden van,amit fel kellene számolni,de jelen állás szerint ez sokkal lassúbb folyamat,mint amit mi elképzeltünk.Gratulálok én is nektek a házosságotokhoz,ma nem túl gyakori a hosszú házasság ,ti mennyi idős házasok vagytok?Lehet nászútra mentek?Mióta éltek kint?Mit csináltok?Nem személyeskedni szeretnék,ha nem titok csak akkor válaszolj!!
0

Elküldve: 2007. október 08. - 22:53:43

Helyesbités:

Ez az igazi web oldal:

link
0

Elküldve: 2007. október 08. - 22:50:01

Szia!

Amint olvasom, Te legalább olyan szerencsés vagy, mint az én nejem. Minden esetre gratulálok és további jó és boldog együtlétet kivánok. Tudod itt az idegenben, az egy óriási elöny, hogyha van egy lojális társ, akivel közösen lehet megbirkozni a különbözö nehézségekkel és az adott problémákkal. Tapasztalatból én azt javasolnám, hogy egyszerre vágjatok neki a szerencse vadászásrnak, sok veszitenivalótok nem lehet, mivel majd csak lesz valahogy. Természetes, hogy legalább az egyikötöknek legyen munkája a kezdet kezdetén, mivel az nagyon fontos!

A férjednek biztos, hogy fog sikerülni, mivel a söförökböl katasztrófális a hiány.

Kattins ide, és küldjétek a kérvényeket:

link

(Én a nejemmel holnap kora reggel Monacoba utazunk, 10-napig leszünk távol)

Szia és sok szerencsét
0

Elküldve: 2007. október 08. - 18:12:51

Lehet félreérthető volt amit irtam,de én tényleg csak a munkáról akartam érdeklődni,van saját nagyon rendes férjem.Aki szívesen kijönne velem,ha neki is lenne munka.Úgy képzeltük,hogy aki előbb kijut az megy és segít a másiknak munkát keresni.Ez elképzelésnek szép,bár van buktatója ez igaz.Ő sofőr és nem fiatalabb nálam,tehát ő is 45 éves.24 éves házasok vagyunk jól vagyunk,nem szívesen dobnám a kukába.De a biztatást azt köszönöm.Ettől függetlenül azt hiszem megpróbálom,legfeljebb nemet mondanak,nagy dolog!?Egy próbát mindenképpen megér.
0

Elküldve: 2007. október 08. - 09:11:53

Szia!

Nem kell, hogy lehuzzad magad! Ahhoz még nagyon fiatal vagy, tehát sok férfi itt DK-ban a kezét összetenné, hogyha egy életreszoló barátságot köthetne veled.

Tessék itt válogathatsz (gratis), mivel sok az egyedüli, vagy is az elhagyott férfi:

link
0

Elküldve: 2007. október 08. - 08:03:14

Kössz!Akkor nem is strapálom magam,hanem inkább kikezeltetem ezek után a depressziómat.Biztos,hogy le kellene már húzni magam a wc-n?Se itthon és ebből ez az elkeseritő,mert új életet kezdeni új országban tényleg nem lehet könnyű ennyi idősen,de hogy itt sem az elkeserit.Na most kikezelődtem.Azért mégegyszer köszönöm.
0

Elküldve: 2007. október 08. - 07:37:47

Szia!

" ott is "öreg" vagyok "

Sajnos igen!
0

Elküldve: 2007. október 07. - 14:06:36

egy dán munkaerőközvetitő cég magyar ápolónőket keres kinti munkára,tud-e vki vmilyen hasznos infoval szolgálni az ottani eü.helyzetről,illetve arról,hogy 45 évesen van-e értelme megpróbálni vagy ott is "öreg" vagyok ,mennyibe kerül kint a lakásbérlés,hogyan lehet kijönni a fizetésből.Válaszotok előre is köszönöm!!
0

Topik megosztása:

• 15 Oldal +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó